Inlägg

Inlägg som Estanjoni har skrivit i forumet
Av Estanjoni
Skrivet av Cyperdyne68:

Apropå Apple, på Siba sa dom att alla återförsäljare har ett avtal att dom inte kan sänka priserna mer än några procent. Om de gör det får dom böter på flera hundratusen. Det är därför det är svårt att hitta fynd på Apple, även på äldre modeller som borde vara billigare.

Fast alla som nästan gav bort iPad's på Black Friday måste ju ha gott i konkurs isf? Då det var många småbutiker i Sverige som hade drive på iPad's.

Av Estanjoni
Skrivet av rizpusher:

En ipad air kostar 3980kr på sma och på elgiganten 3990kr - 300 är 3690kr! Jag har aldrig sett en ny ipad air så billig. Men du kanske tänker på en annan modell.

Jag tänkte på den modellen jag ville ha, kollade inte upp alla iPad. Men på denna var det värdelöst http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2299815

Av Estanjoni
Skrivet av rizpusher:

Kolla Elgiganten jävligt bra priser på nya ipads 300kr rabatt! Väldigt bra med tanke på att ipads sällan sänks så mycket!!

Synd bara att Elgiganten tar 600 kr mer än SMA. Då känns de där 300 kr ganska så värdelösa...

Av Estanjoni
Skrivet av Nesvop:

Du kan spara typ 200 om du köper exakt samma SSD från dustin, tror de har rea fortfarande 999 :- den.

Skiljer dock bara 91 kr om man räknar med frakten på 59 kr.

Av Estanjoni
Skrivet av Dunder:

Han kanske menar de rabattkoder som cirkulerade när CDON och Visa samarbetade, då man fick 100kr rabatt så fort man betalade med Visa och därigenom få massa varor i princip gratis.

Visa-koderna gällde bara i två veckor från inköpsdatumet och dessutom var de på 50 kr och ingenting annat.

Av Estanjoni
Skrivet av Fltoig:

Du måste tänka på att storleken på skärmen och antal pixlar spelar ingen roll om du inte räknar med den tredje faktorn, avstånd. troligtvis håller du din surfplatta betydligt närmare ansiktet än avståndet mellan ögonen och datorskärmen?
Mobilen håller du antagligen ännu närmare, TV:n är längre bort?

Jag har min surfplatta i mitt knä, du kanske måste hålla upp den framför ditt ansikte, vad vet jag? Men jag har nog rätt lika avstånd. Ett exempel: Jag sitter 60 cm ifrån en 24" skärm och sedan sitter jag 3 m ifrån en 50" skärm, vilken bild blir störst för ögat?

Av Estanjoni
Skrivet av Dunder:

För att 22"-30" är långt mer produktivt, och att ha en 15"-skärm för att titta på film & serier med är bara jobbigt.

Så du använder inte din surfplatta till att kolla på videor, spelar spel eller kollar nyhetssidor? Sen kan du väl peka på de som höll med dig ang att NetOnNet har REA, när de själva säger att de aldrig haft någon REA. Jag väntar ivrigt på att få höra dina sanningsenliga svar...men som vanligt kommer du antagligen med ett oförklarligt svar.

Av Estanjoni
Skrivet av amanito:

Nej Ipad air och mini retina har samma hårdvara...

Fast iPad Air är dock snabbare vilket jag skrev. Här är ett benchmarktest, så får vi det hela utagerat: http://www.iphonehacks.com/2013/11/ipad-air-vs-retina-ipad-mi...

Av Estanjoni
Skrivet av two4player:

Nya iPad Mini är ju i princip lika kraftig som iPad Air (bara processorn som är nerklockad LITE), så de skiljer sig egentligen bara på skärmstorleken (det är precis samma processor (A7) förutom att Airen har klockfrekvensen 1,4GHz, och Minin har 1,3. Benchmarks visar minimal skillnad mellan dessa.

Jag håller självklart med att Apples produkter har överpris, och skulle aldrig köpt något från dem för 100% pris. Därför utnyttjar jag bra erbjudanden istället, eller köper begagnat (men med garanti).

iPad Air är dock bättre på allt än Minin, fast med liten marginal bortsett från den större skärmen. Det är A och O att kolla nyheter filmer med den större displayen enligt mig. Varför köper folk 24-30" som skärmar till sina datorer idag och inte en 15" det är där det ligger!

Av Estanjoni
Skrivet av Yorg:

Du verkar inte förstå att vissa av oss har råd att köpa dyrare prylar men vill ändå inte betala överpris för vad vi köper. Prestanda per krona är för mig en viktig måttstock och där bedömer jag att jag aldrig kommer att köpa en Apple produkt eftersom det inte är deras fokus (och jag har redan en livsstil, så jag behöver inte köpa mig till en ny).

Okej Yorg, vilken surfplatta är enligt DIG bättre än iPad Air med 4G?

EDIT: iPad Mini slår tom Nexus 7 på fingrarna
http://www.youtube.com/watch?v=mi4DC2UYEa0
och jävlar vad Nexus 7 laggade med en sån liten skärm också

Av Estanjoni
Skrivet av Mikael R:

Samma som för tidigare talare, hann inte denna gången heller... Hade ju varit ett förbannat klipp för en 2TB disk <200 spänn, men nu var de visst snabba och spärrade den, tyvärr...

Vi andra kommer inte heller att få den, den är ju spärrad för leverans. De insåg felet efter någon timme.

Av Estanjoni
Skrivet av Kacper:

Jag hann inte

"Artikeln är spärrad för försäljning och leverans"

Och där sprack det för alla...

Av Estanjoni

Slog till på två stycken WD 2TB, hoppas köpet blir godkänt. Deras lagersaldo står fortfarande på 14 efter mina två hårddiskar.

Av Estanjoni
Skrivet av Simcon:

Vore det möjligt att korrekt länka till produkten i fråga? Alternativt tar du helt enkelt och går in på prisjakt och söker på produkten, och vips får du ett pris som dustin haft.

Såg nu att forumet klippte länkarna av någon anledning? Testar igen.

http://www.dustinhome.se/product/5010775190/wd-my-cloud-4tb-l...
http://www.dustinhome.se/product/5010776192/lg-60ph670v-60-pl...

Kan inte se det via Prisjakt då Dustin inte syns.

Av Estanjoni
Skrivet av motvikt:

Vad har detta med fyndtips att göra?

Vart i fel tråd, tog bort mitt inlägg nu.

Då Dustin alltid tar bort priset på de produkter som är slutsålda så undrar jag om någon vet vad de tog för denna: http://www.dustinhome.se/product/501...cloud-4tb-lan/ och denna: http://www.dustinhome.se/product/501...0776192_140124

Av Estanjoni
Skrivet av Kent:

Nej inget fynd då både Webhallen och Dustin har det för 269:-

Slutsumman för både CDON och Dustin blir dock 328 kr.

Av Estanjoni

Kan tyvärr meddela att det är lönlöst att anmäla till ARN. De tog slut och deras lagersaldo hann inte med helt enkelt. Hade de skickat varan och sedan velat att du skickar tillbaks den hade det varit annat eller att du fick den för billigt. Då har du rätten att behålla varan för utsatt pris. Eftersom när de skickar varan med de pris du betalade har godkänt det hela.

Av Estanjoni
Skrivet av Lyckokaka:

Vad finns där att ångra? Vad jag kan se är de funktionsmässigt identiska. Enda skillnaden är utseendemässig och att circolon vibrerar mindre. Sen är mini me mindre vilket jag personligen ser som en fördel. Så det man får för 600 kr mer som circolon kostade är en maskin som ser flashigare ut. Eller har jag helt missuppfattat skillnaden mellan circolo FS och mini me?

Åk till närmsta Elgiganten och köp båda två, testa/kläm/känn på bägge maskinerna. Jag kan tog satsa 1000 kr på att du kommer vilja skippa Mini-Me. Circolon FS har ett rullhjul, ingen ful spak där bak utan två "osynliga" knappar, en för varmt och en för kallt och dessutom upplyst nivå och vitblå belysning.

EDIT: Den rymmer en halvliter mer vatten och tar mindre plats pga att den inte är lika djup som Mini-Me.

Av Estanjoni
Skrivet av Trilsk:

El-giganten säljer även Mini-mi för 399 :- på deras hemsida idag (och på el-giganten i sisjön) vilken har den automatiska funktionen som circolon har...fick bli en sån för mig istället...vet inte riktigt vad i cicolon har för mer funktioner än mini-me förutom att den lyser också. Tack för tipset om Amazon

Du kommer nog att ångra dig, kolla denna videon: http://www.youtube.com/watch?v=czHcT-U9ee0

Mini-me http://www.youtube.com/watch?v=eBboSsetQRk

Av Estanjoni

Ni skulle ha passat på när Elgiganten sålde Nescafé Dolce Gusto Circolo FS för 499 kr. Denna som säljs för 199 kr saknar avsevärda funktioner som Circolon har.