Inlägg

Inlägg som Estanjoni har skrivit i forumet
Av Estanjoni

Man brukar också åka på en straffavgift om man inte hämtar ut paketet inom angiven tid, iaf från en del svenska företag.

Av Estanjoni
Skrivet av JimmieSan:

Vet inte varför dom skulle särbehandla, jag är inte VIP kund eller något.
Sen lol, tack för ett gott skratt.

Jag känner en hel del i den branschen (bla inköpschefer) så "lola" på du. Sedan uttrycker du dig ganska barnsligt måste jag säga likt en fjortis, men du kanske är en?

EDIT: Det tog en timme efter mitt inlägg tills den vart postad...

Av Estanjoni
Skrivet av Alfsvåg:

Beställde min 00.45 och fick den idag.

Skrivet av JimmieSan:

30 november 2013 23:20, fick min igår den 4:e på förmiddagen.

Skrivet av Estanjoni:

Aja får hoppas att den kommer imorgon...

Att de flesta inte köpte fler hårddiskar beror nog på att det finns 3TB 3.5" USB 3.0 för 799 kr. Jag köpte bara den för att den ska tas med när man är ute och reser t.ex.

Har fortfarande inte fått min hårddisk från SKITON.COM (CDON.COM)! Då vet man iaf att de inte kör med turordning och de fortfarande håller på med särbehandling! Det är bara att hoppas att detta företaget går ännu mer back och går i konkurs! Har ju en hel del insider-information som är väldigt nära att spridas nu! Akta er CDON!

Av Estanjoni
Skrivet av Alfsvåg:

Beställde min 00.45 och fick den idag.

Skrivet av JimmieSan:

30 november 2013 23:20, fick min igår den 4:e på förmiddagen.

Aja får hoppas att den kommer imorgon...

Att de flesta inte köpte fler hårddiskar beror nog på att det finns 3TB 3.5" USB 3.0 för 799 kr. Jag köpte bara den för att den ska tas med när man är ute och reser t.ex.

Av Estanjoni
Skrivet av pirpen:

Fick min Seagate från CDON idag. Fick den för 299:- inkl. frakt (kanonpris!). Hade en (fullproppad) extern WD 160GB USB2 innan, så nu är man lycklig!

Beställde min disk 00.30 men står ingen status än, detta är mycket bedrägligt då den fanns i lager tidigt på morgon också! Vilket klockslag beställde ni?

Av Estanjoni
Skrivet av Saukkoriipi:

Har någon här fått sin order från Sweburn de 2 senaste veckorna?

Har köpt ofta från Sweburn förr och inte haft några problem. Gjorde en beställning för 4 veckor sen och
denna har de inte skickat. En vecka efter jag gjorde beställningen kontakta jag dem. Fick då
ett email om att de är försenade tack vare familjeomständigheter. I samma mail nämnde de att
jag kunde antingen välja mellan att makulera min beställning eller så kunde de skicka direkt.
Litade på att de skulle skicka direkt och valde att de skulle skicka. Men de skickade aldrig.
Efter det har jag provat ringa dem och kontakta dem via mail. Men inget svar. Nu den senaste
veckan kopplas telefonnumret till röstservice på tyska som säger att numret inte är tillgängligt.
Eftersom jag betalat med paypal. Så valde jag att göra en "claim" Men de svarade inte ens
på detta mail. Så valde att eskalera till ett krav. Men inget svar än. Dock ger paypal motparten
10 dagar på sig.

Förklaringen till varför de inte levererar verkar skilja sig. Först att de flyttat och sedan familjeproblem.
En vän till mig fick dock ett meddelande om att DHL slarvat bort paketet. Fast DHL redan bekräftat
att de aldrig ens fått detta paket från sweburn.

Jag hoppas jag kan iallafall få tillbaka mina pengar via paypal.

Någon som vet mer om vad som pågår med sweburn?

Har bara ett tips till dig och alla andra, handla ej från Sweburn igen! De är lika säkert att handla från dom som det är på högriskfonder...

Av Estanjoni

Någon som har något mer preliminärt releasedatum än år 2014? Undrar vad prislappen hamnar på? 10.000 kr känns väl inte helt bortom räckhåll?

Av Estanjoni
Skrivet av Ackee22:

Köpte precis skärmen och denna: http://cdon.se/hemelektronik/arvani-soundstation-p25065568 med rabattkod så för 799 även den. Någon som vet något om dockningssystemet? Billig och perfekt julklapp hur som men vore kul om någon testat ljudet!

Värt att notera att Arvani har gått i konkurs och det är tydligen en hel del buggar som är ganska illa enligt recensioner på den svenska och norska sidan av CDON.

Av Estanjoni

Man kanske skulle skita i det då, måste sova nu ska upp tidigt imorgon också, men då är det väl för sent...

Sitter idag med en Packard Bell Viseo 240 24", de kanske inte är någon större uppgradering eller? Denna skärm har jag i dagsläget http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=561151

Av Estanjoni

Samma här får de gamla priset 1690 kr, vad göra fort?! Den lär väl gå åt snabbt som tusan denna med!

Av Estanjoni
Skrivet av Cimbom3:

What? Var hittade du detta? Det skulle ju inte vara dumt o ha en sån känns det som...

EDIT: Om det inte rörde sig om typ första generationen eller nåt?

Skrivet av Supermotard:

Såg också detta (gällde iPad Mini 1gen) på http://www.kullanderjansson.se/ om jag inte minns fel. Sen sålde Webhallen också ca 5-10st 64GB's iPad Minis för 1990kr, dock utan 3G.

Som skrivet ovan de var Kullander Jansson som sålde den så billigt, halva priset (2500 kr i rabatt). Gjorde en beställning men någon var 7 minuter tidigare än mig...

Av Estanjoni

Detta måste vara den sämsta versionen av Black Friday. Det enda jag hittade som verkligen kunde tillhöra Black Friday var iPad 64GB 4G för 2500:- resten av erbjudanden handlade om att man sparade några hundralappar och max en 500-hundring på sin höjd...

Av Estanjoni

Japp i timmar och de närmsta jag hittade var denna kabel http://www.ebay.co.uk/itm/PC-LAPTOP-USB-to-3-WAY-DC-JACK-POWE... men den är tyvärr för kort, men i rätt färg. Vågar man skarva en växelströmskabel genom att löda?

Av Estanjoni

AC adapter med 3m lång kabel?

Har monterat en D-Link DCS-933L i taket och problemet blir ju då att den medföljande nätadaptern har en för kort kabel (1,5m) för att kunna monteras i taket. Har letat nu i flera timmar och de verkar vara i stort sett omöjligt. Finns ingen nätadapter som har en sån lång kabel. Har även provat att hitta en USB-kabel till "Typ M Barrel" men dessa är endast 2 meter långa. Den lösningen hade egentligen varit bäst då min iPhone 4S laddare är av samma typ som D-Linkens. Är det någon som har några ideer förutom att förlänga med en skarvsladd då det blir alldeles för tungt för kamerna?

Av Estanjoni

Är själv lite småsugen på att uppgradera min router, kör för närvarande med en gammal D-Link DIR-655 som inte ger mer än 50 Mbit/s när den står bredvid datorn annars runt 20-25 Mbit/s en bit ifrån. Men de är inte direkt billiga ovannämnda routrar. Kan de tänkas bli lite billigare om ett halvår?

Av Estanjoni

Utökad säkerhet?

Jag använder idag ESET NOD32 Antivirus och undrar om det finns något behov av ytterligare ett säkerhetsprogram? Tänkte på program liknande Ad-Aware, Malwarebytes mm.

Av Estanjoni
Skrivet av fourbyfour:

Bäst är att (betala och) få den upplåst på riktigt, så slipper man oroa sig för uppdateringar och krångla med adaptrar.

De verkar som att det är bästa alternativet, men problemet är då att jag ej kan bli nådd på kanske en vecka...dålig planering av mig helt klart...

Av Estanjoni

Upplåsning av iPhone 4S

Behöver låsa upp min iPhone 4S, den är operatörslåst till Telia/Halebop. En bekant nämnde något om ett speciellt SIM-kort för bara en 50-lapp som låser upp den. Den andra alternativet var att gå till en Telia-butik och betala 300 kr för att få den upplåst, vad är skillnaden och vilken metod är bäst?

Av Estanjoni

Vilken av dessa kylplattor ska jag köpa?

Av Estanjoni
Skrivet av Rydisen:

Kör du med eftermarknadskylare utan att ha överklockat så kommer du få bra temperaturer även om du inte lägger på ny kylpasta, är detta fallet? (Kunde dock fått bättre)

Det är en Dell XPS 8300 i standardutförande alltså ingen modifiering eller överklockning. Men kan jag förlänga livslängden om jag sätter på ny kylpasta, så kanske det kan vara värt det.