Inlägg

Inlägg som Estanjoni har skrivit i forumet
Av Estanjoni

Behöver hjälp med logotype

Har försökt att få den här bilden http://www.dif.se/images/bakgrunder/bakgsvart.jpg i storlekarna 176x182 och 80x101 att bli bra, men jag får aldrig den där bra kvaliteten på själva bilden och sen när jag förminskar den så, så blir det aldrig bra blir lite förvrångt och de, vill ju inte förminska loggan för mycket heller, men hur som helst tycker jag att kvaliteten är viktigaste för nu är den lite konstig vid det gula fältet, loggorna ska in i min Sony Ericsson Z800i.

Av Estanjoni

Höja en mp3-fil

Någon som vet ett bra program man kan höja en mp3-fil så att den känner av att samma kvalité hålls och det kan inte brusa? Och vad händer t.ex med ljudfilen om man ökar med 12 db? Är det en förhöjning av ljudet med tre gånger så mer?

Av Estanjoni
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zeecor
Här har du den:

44100 Hz 128 Kbps Stereo MP3:

http://frip.dk/zeecor/radio.mp3

44100 Hz 16 bps Mono WAV:

http://frip.dk/zeecor/radio.wav

Jag använde Power MP3 WAV Converter 1.11. Finns att ladda hem här:

http://www.softforall.com/mp3naudoi/RippersEncoders/Power_MP3...

// Linus

Hej Zeecor och tack! Skulle du dock kunna höja den där mp3-filen, för den är ganska så låg inte så mycket så att det brusar men nästintill typ?

Av Estanjoni

Funkar fortfarande inte så fort den kommer in som ringsignal i mobilen men andra WAV-filer funkar. Kör den i 22 kHz 16-bit Stereo som den tydligen var från den ursprungliga ljudkällan. Någon annan med Z800i som har haft problem med vissa WAV-filer?

Av Estanjoni
Citat:

Ursprungligen inskrivet av [Z]
Öppna den i ljudinspelaren och välj sen spara som, och välj 16 bitars format istället. Ligger under tillbehör/underhållning. Förutsatt att du kör windows då..

Hittade programmet men det fanns ju en massa olika alternativ att spara den som i, vilket är det bästa för den här typen av WAV-fil? Den är väl i mono eller? Hör man skillnad på 8000 kHz 16 bitar mono och 48000 kHz 16-bit stereo?

Av Estanjoni

Dålig WAV-fil?

Är det någon som kan göra om den här WAV-filen så att den fungerar, hade tänkt att ha den som ringsignal i min Z800i, men den spelas inte upp och när jag försöker att öpnna den med WavTrim så står det only 16-bit WAV supported antar att den här är i 8-bitars då? Vet inte hur många bitar man kan ha på en WAV-fil men vilket är det bästa för just den här WAV-filen http://www.polisman.com/gfx/dl/radio.wav ?

Av Estanjoni
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dji
Egentligen vill jag inte göra det på grund av vilket lag det är men jag gör det ändå
http://dji.rymdraket.net/misc/forums-saker/dif_logo.jpg

Hej och tack! Men skulle du kunna flytta upp själva DIF-skölden några snäpp uppåt?

Av Estanjoni

Hjälp med förminskning

Jo, det är så att jag har en Siemens SL740 och hade tänkt att lägga in en logotype i den och det är denna http://www.jarnkaminerna.nu/images/bakgrunder/bakgrund25_800.... men jag får aldrig det att se bra ut om jag bara förminskar den till 128x128 så blir den alldeles för utdragen och om jag kör önnu mindre än 128x128 så blir det vitt i bakgrunden istället. Så jag undrar finns det någon kunnig som kan göra om den där bilden och sen ta bort texten "As close to heaven you'll ever get"

EDIT: Själva djurgårdsskölden ser ut att behöva dras ut också lite grann och sen bör den vara rätt så högt upp med tanke på menyerna inte ska täcka över loggan...

Av Estanjoni

Spel till Z1010

Var kan man ladda ner gratis spel till Z1010 och sedan föra över de till mobiln så att de funkar?

Av Estanjoni

Z1010 themes

Var kan man få tag på Z1010 themes, vill ej ha från Sony Ericsson eller liknande.

Av Estanjoni

Går ej att koppla in

Varför funkar det inte att koppla in min Z1010 till datorn med USB-kabeln som medföljde?

Av Estanjoni

Wap-länkar

Var kan man hitta bra wap-sidor som Z1010 kan visa alltså den klarar väl Http? Inte den gamla tekniken...