Inlägg

Inlägg som Gling har skrivit i forumet
Av Gling

Ta ur alla sata-kablar i diskarna och starta datorn sedand. Vad händer då?

Av Gling

Och Windows 8 och Windows 8.1 stänger ju inte av datorn riktigt även om man trycker på "stäng av" i win. Den sätts i ett hibernateläge, en riktig omstart får man endast om man startar om datorn via startmenyn. Ett alternativ är att stänga av och därmed ta bort hibernatefilen. Det kan ju bli nåt tokigt med filen om nåt har gått fel i windows. Och filen är normalt sett på flera gigabyte.

Skriv i kommandotolken: "powercfg -h off"
Utan klamrar då såklart.

Av Gling

Fin kvalitet på gamla förstärkare. Tror knappast att dagens kommer att hålla i 30-50 år inte... Högtalare åldras väl på ett annat sätt, gummit/pappret är troligtvis poröst eller sprucket efter massa år.

Av Gling

Har du provat med ett annat tangentbord? Kanske blivit något tokigt då drivrutinerna för ditt keyboard installerades? Det är ju ändå två portar på det som du säger.

Formatera och installera om, men med ett annat tangentbord för att utesluta...

Av Gling

Har du formaterat och installerat om Windows eller hade du en ssd/hårddisk sen innan och kör samma installation?

Av Gling

En DVI till HDMI-adapter som du sätter i skärmen funkar också, blir billigare än en DVI-HDMI-kabel om du redan har en HDMI-kabel:

http://www.evilbox.ro/blog/wp-content/uploads/2013/10/DVI-I-to-H...

Angående ljudet så fick du till PS3:an med en AV-adapter som passar i PS3:an, den röda och vita (RCA, den gula är för video) kan du koppla till en förstärkare om du har det:

http://cdn.head-fi.org/d/da/da55b33f_Aqou.jpeg

Har du ingen förstärkare finns det andra adaptrar, tex RCA till 3,5mm:

http://www.universalpart.com/ProductGraphics/P4196a.jpg

Som tidigare nämnt så får du troligtvis ljudet med HDMI-kabeln, så om skärmen hade haft en hörlursutgång kunde du fått det därifrån.

Annars så har ju PS3 optisk ljudutgång också som du kan koppla vidare. Finns många olika sätt. Allting blir enklare med TV dock eftersom de har HDMI-ingångar och högtalare inbyggt och även hörlursuttag.

Av Gling

Alright. Lycka till med ditt projekt

Av Gling

Om inte annat kanske det kan vara intressant för dig att köpa mitt ena moderkort och kanske minnen då de är till för rejäl överklockning. Av dina tidigare trådar att döma har du i nuläget ett P5Q SE?

http://www.sweclockers.com/forum/55-intel/827022-asus-p5q-deluxe-vs-asus-p5q-pro-kasta-pengarna-i-sjon/
http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18443391

Av Gling

Har du nåt bra moderkort för att klocka? Och vad kör du för minnen? Jag är nyfiken då jag som sagt har 2 st. finfina s775-datorer hemma körandes fortfarande. Med Q9650/Q9550, Asus P5Q Premium/Deluxe (P45 chipset) och 8GB Corsair Dominator PC2-8500. Den kombon skall vara kapabel till mycket fina klocks. Vore kul att se hur din X5470 matchar eller spöar prestandan

Av Gling

Köp Q9650 eller Q9550 och klocka istället för att maxa s775 och slippa allt det där krånglandet. Jag har både en Q9650 och en Q9550 och de är fortfarande mycket potenta processorer.

Av Gling

Det är inte DHL som har fraktat datorn och kastat runt paketet lite?

Av Gling

Dags att formatera och installera om Windows. Installera alla senaste drivrutinerna på nytt.

Av Gling

Jag blev pålurad ett digital-tv abbonnemang av BBB för ca 9-10 år sedan. Det lät för bra för att vara sant, och det visade det sig även vara. Upptäckte det för sent för att ångra. Blev en massa samtal och tjatande från min sida, fick ljudfilen utskickad till mig via mail.
Det som då var det dumma är att inte hela samtalet är inspelat, utan bara sista biten, där han uttryckte avtalet väldigt luddig och snabbt på 5 sekunder istället för de 10 minutrarna innan då han hade lovat massa saker. Han pratade som sagt väldigt snabbt, och bröt även. Så inspelningen var "korrekt" enligt ARN och BBB fick rätt. Efter det har jag aldrig någonsin tecknat nåt via telefon igen. Och kommer aldrig att göra. Dessutom bojkottar jag BBB som princip.

Jävla telefonförsäljare säger jag bara. Lura folk på tusentals kronor bara för att få någon liten provision. Värsta typen.

Av Gling
Skrivet av Calle Canin:

Ger bort nycklar till Dungeon Defenders! Alla nycklar är för Steam.

Dungeon Defenders: Collection:

ATAP4-0CWBK-WI8YV
JHKXQ-6X4C8-Z2Y36

Dungeon Defenders:

IRMDG-4ZF0P-FDKIH
XAW28-4X9KJ-Z38BM

Dungeon Defenders Eternity:

5K3R2-QWB8D-N92YF
XHDPL-H98IW-EA5VJ

Alla borta. Direkt =/

Av Gling

Ja fräter gör inte handsprit iaf. En fördel mot vatten är att det dunstar mycket snabbare pga 70% etanolhalt. Plocka isär telefonen så gott det går. Blås överallt och låt den ligga nåt dygn. Skadan kan ju redan vara skedd dock.

Av Gling

Folk man spelar med tillsammans hatar en om man har en bordsmikrofon. Den snappar ju upp både tangenthamrande som tidigare nämnt, och även ditt högtalarljud om du nu har sådant. Auto-cast är inte ens på tal, man får köra push-to-talk.

Jag kör med bordsmikrofon och folk brukar bli tokiga på mig Då är det ändå en väldigt bra bordsmikrofon. Soundblaster Crystal clear Beam-focused tjosan. Ibland får jag tejpa fast den på hakan när de är som gnälligast, då blir det bra

Svårt att kombinera dina behov, att spela in och att t ex tjöta med polare och spela med.
Köp ett hyfsat billigt headset, sen får du kika på riktiga inspelningsmicar.

Av Gling

Hårddisken har med största sannolikhet gett upp.
Köp en billig SSD, alternativt en ännu billigare hårddisk SATA 2,5".

Av Gling
Skrivet av stewart94:

Får la se om man vågar ge sig på klockning då.

gillar inte att byta operativsystem, tog mig många år att byta från XP till Win7

Bara att gå in i bios, tryck på advanced mode, sedan CPU-fliken. Välj "X.M.P.".
Datorn kommer att starta om nån gång eller två, och vips så har du någon gigahertz till. Fina grejer.

Av Gling

Då så. Kör på.

Av Gling

Testade Technical Preview igår av 10:an. Kändes inte revolutionerande direkt jämfört med 8.1.