Inlägg

Inlägg som Gling har skrivit i forumet
Av Gling

Och den optiska är mest troligt en utgång och inte en ingång. Jag skulle lätt kört på optisk framför scart.

Sen fungerar säkert Scart till RCA bra vid en analog "antennkälla", men själv har jag haft mycket besvär med scart genom åren såsom störningar t ex.

EDIT: Och där fanns en bild också ja Optical out var det mycket riktigt ja.

Av Gling

Testa en Linux live-dist då. Alltså att boota upp från ett usb-minne. Så utesluter du ju att det verkligen är som du säger, att det är när den "lämnar" post som skärmen blir svart

Av Gling

Ta ut allting, och då menar jag allting och gör om det från grunden. Pröva att inte sätta i någonting extra sedan, alltså inget grafikkort och ingen hdd/ssd eller nåt. Se om det blir samma resultat i windowsinstallationen. Om som sagt bios är uppdaterad och du kör på interna grafikkortet så SKA det inte kunna gå snett. Isåfall är det nånting konstigt med din windows-installation. Kör du från cd eller usb? En officiell .ISO? Skapat med...?

Av Gling

Ja har du satt i 8-pinskontakten intill CPU'n? Annars får den kanske inte tillräckligt med kräm när processorn belastas. Datorn kanske inte startas överhuvudtaget utan den iofs...

http://www.playtool.com/pages/psuconnectors/eps.jpg

Av Gling

Dina gamla drivrutiner ligger säkert kvar, och därför installeras det på nytt varje gång du startar om datorn när du installerar om det.

Det är därför du ska högerklicka på ljudkortet i Enhetshanteraren och ta avinstallera. Bocka även i rutan att ta bort drivrutiner. Ta bort alla ljudenheter där på samma vis. Se till att ditt interna ljud (moderkortets) är inaktiverat i bios för att minimera problem också.

När du har avinstallerat från enhetshanteraren och fått bort de gamla drivrutinerna så startar du om datorn och sedan installera senaste driver från creatives sida som sagt. Se till att välja rätt modell om du tex har ett X-Fi music blabla etc. Skivan med drivrutiner kan du elda upp.

Jag kämpade med mitt X-Fi i flera år, fick säkert ominstallera drivers 20 ggr. Nu har jag ett Sound Blaster Z vilket har mycket stabilare drivrutiner.

Lycka till

Av Gling

Avinstallera allting med Creative. Gå in i enhetshanteraren och avinstallera ljudkortet. Pröva sen att installera senaste drivrutiner från creatives hemsida på nytt.

Högtalare skall det stå på, SPID-F är en digital utgång på ljudkortet.

X-Fi's drivrutiner är skitbuggiga, och ibland blir det såhär.
Ominstallation och omstarter är det som gäller.

Av Gling

Kemiskt ren bensin är bra skit. Finns på större ICA/Coop etc.

Av Gling

Jag och min tjej har gjort slut, så jag söker också en ny mus och har diverse önskemål.

Av Gling

Beställde 3 saker från kina i november och december. Ingen express utan vanlig gratis snigelfrakt. Det kommer när det kommer om det kommer tänker man.
Nu har det ju dessutom vart massa helger emellan också, vet ej om kineserna har stängt (eller fullt upp såklart) under denna tid så att det tar lite extra än de utlovade 4-6 veckorna känns ok.

Nu idag damp en avi ner i brevlådan. Har ingen aning om vilket av de 3 paketen som kommit fram, det gör det hela bara lite mer spännande

Av Gling

Jag tappade bort mig...

Av Gling
Skrivet av iNDEC:

Hör du fotsteg bra i csgo? Köpte också headsetet för någon dag sen och jag har problem med att lokalisera fotstegen. Med mitt förra headset hörde jag exakt vart motståndarna var någonstans.

Mjodå inga problem alls enligt mig. Först hörde jag steg överallt men då hade jag visst effekter på mitt Sound Blaster Z påslaget såsom surround och crystalizer typ...

Jäkla grymt ljudkort också måste jag säga, finns extrafunktioner för att just förstärka t.ex. stegljud i CS

Av Gling
Av Gling

Tjo.

Jag köpte mig Kingston HyperX Cloud på mellandagsrean. De är en "vidareutveckling" av QH-90. Spelar CS:GO bl.a. och jag är helnöjd med dem.

www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2625329

Av Gling

Hygien är A och O för den lilla musen.

Av Gling

Nej nej för fasen, inget SLI eller CF. Där har du dina 500kr i elräkning på några månader. Är du inte ute efter megaprestanda tycker jag det vore smartast att köpa något modernare som har rejält mer prestanda än vad du har idag, men ändå till hög energieffektivitet. Byter du GFX var 3-4:e år så tänk långsiktigt.

Av Gling

Tänk på att elräkningen kommer att öka med nån hundralapp i månaden också om du kör 24/7. Väl värt att ha med i beräkningen vid val av komponenter. Processorns TDP och nätaggregatets effektivitet t.ex.

Så man ska definitivt inte vara dumsnål vid inköp.
Med det inte sagt att det aktuella komponentvalet är dåligt på något sätt

Vad har du för lina förresten?

Av Gling

Ajajaj. Det gör ont i mina ögon att titta på bilderna...
Backplaten oh my god. Känns som att det kanske inte blir bra även om du vänder den rätt då det redan dragits åt och metallen kan vara böjd.

Av Gling

Jag har erfarenhet av netbooks/laptops som sprakar och brummar i högtalarna då strömmen är inkopplad. På batteri var det tyst och skönt.
Tror på någon slags strömstörning jag.

Av Gling

Hjälp din bror att hitta en flickvän - allt blir frid och fröjd

Av Gling