Inlägg

Inlägg som makatech har skrivit i forumet
Av makatech
Skrivet av GooGeL:

Nascar låter som din sport.

Inom F1 är varje poäng viktig för att ro hem mästerskapet, under en bra som en dålig dag. Detta görs väldigt tydligt av både Verstappen och Hamilton som i större mån undviker varv 1 incidenter, exempelvis stå på sig som en fura och krascha bilen. Det fungerar inte att agera rätt och slätt alfahanne vid varje situation.

Faktum är att varken du (troligtvis) eller jag (definitivt) känner någon av dessa personer på det personliga planet, så det du antyder är endast luft. Varenda förare förutom de från Kanada, får ett par riktiga horn i pannan - när det väl blir grönt ljus.

Jag gillar ju Verstappen med hans naturliga vinnarinstinkt, det stämmer. Hans statistik när det gäller att fullfölja race måste dock vara exceptionellt bra/hög de senaste säsongerna? (Min poäng: han har inte enbart en tjurskallig vinnarinstinkt utan är en exceptionellt skicklig förare också.) Förstår inte riktigt poängen, men det stämmer att jag inte är jätteimponerad av Ricciardo och har alltid förvånats av hur otroligt populär han verkar vara i Sverige, jag har gissat att detta berott på hans enorma "trevlighet" mer än att han är en av de bästa/snabbaste förarna men fullt möjligt jag har fel, det händer...

Jag önskar Ricciardo lycka till med pr uppdragen och i simulatorn, visst håller jag med om att han är ett jäkligt bra föredöme som racerförare. Men blir ändå lite överraskad över att flera här i tråden skulle vilja se honom matchas mot Verstappen. Själv tror jag väl att det finns vassare utmanare till Verstappen.
"After leaving McLaren at the conclusion of the 2022 season, Ricciardo elected to rejoin Red Bull Racing as a third driver for 2023 season. The role will see him complete PR activities and assist in simulator work to support the race team."

Av makatech
Skrivet av issue:

För det första så är Ver helt överlägsen Perez så sett över hela säsongen så kommer det inte bli någon intern fight förutom vid något enstaka tillfälle.
För det andra, om Perez vill vara kvar i F1 och RBR så kommer han alltid göra som han blir tillsagd. Möjligt att han går all in ifall han tänker lägga av efter säsongen, men det kommer ändå inte att räcka

Om jag tolkar vissa på forumet här rätt så är tydligen Ricciardo (?) den som vore klart intressantast att se matchas mot Verstappen (och därigenom vassare än Perez?). Jag måste säga att jag tycker de är totalt ute och cyklar men det är ju roligt med olika åsikter. Relativt sällan trevliga svärmorsdrömmar är de snabbaste på banan.

Perez gillar jag däremot och det ska bli intressant att se om han tagit ett steg i år och förhoppningsvis bättre bjuder upp Verstappen till kamp.

Av makatech
Av makatech
Skrivet av GooGeL:

Äh, de har väl vurpat i vägsaltet och blev sedd.

Ögonen inför första racet, lär ligga på AM och vad Alonso kan vispa ut, ur den gröna bilen. Kompotten RB, Ferrari och Mercedes - den är svårare att tyda.

I nuläget vore det riktigt kul och veta hur Ricciardo kan matcha Verstappen i RB19.

Verstappen har väl kört skjortan av alla andra förare genom sin karriär och nu vill du matcha honom mot den sympatiska och trevliga föraren Ricciardo (av alla...), hmmm, varför, hur tänker du?

Av makatech

Äntligen, en ny säsong strax med "Hela jante-Sverige hatar Verstappen."

Vet inte om jag varit med om det tidigare i F1 att en enskild förare irriterat så många på detta sätt, det är mycket underhållande måste jag säga.

Av makatech
Av makatech
Skrivet av burn:

Bil, hus, LP-skivor, vissa Blu-ray filmer, spel på skiva.
Är det inte samlarvärde ska begg vara 50% av nypris

Skrivet av phanto:

böcker och vinyl när man 2nd-hand shoppar typ

Vinyl/LP vet i sjutton om det är ett bra exempel, det är ju ungefär som att köpa konst, värdet går ofta upp långt över nypriset.

Av makatech

Ja, vad ska man säga, skyhöga priser i kombination med osäkra tider ger den här effekten, ingen rocket science direkt.

En annan orsak är att äldre datakomponenter håller måttet avsevärt bättre än förr rent prestandamässigt, en kraftig skillnad. SSD diskar har betytt en kolossal massa också för att förlänga en "ok" prestanda upplevelse men även äldre GPUer håller ju måttet bra numera beroende på vad man spelar samt i vilken upplösning.

Att Sweclockers köp & sälj marknad är ovanligt bra uppskattas också av alla förutom möjligen annonsörerna...

Av makatech
Skrivet av Mumu55:

Blocket: Sennheiser HD560S hörlurar 750kr i Hässleholm
https://www.blocket.se/annons/skane/sennheiser_hd560s_horlura...

Verkligen ett bra pris

Av makatech
Av makatech

Man måste ge denna låt en chans, trots ett låångt intro och njuta av det stundtals blytunga riffandet.

Av makatech
Av makatech
Skrivet av flashen:

Kommer ihåg jag skapade mitt konto i ett datorrum på skolan, då man hade kulmöss osv, sen var man fast

Min största SweC "bedrift" är nog den här tråden jag har skapat (2007-05-10 17:44), 665k visningar och 402 sidor

https://www.sweclockers.com/forum/trad/680074-vad-lyssnar-du-...

Svårslaget, jag tycker att Sweclockers borde börja med något belöningssystem här för skaparen av trådar som lockar mest inlägg/trafik.

Av makatech
Av makatech
Av makatech

@rumplantation På en måndag eftermiddag också, du lyfter till en ny högre nivå.

Adel vs borgare/bönder, typ.

Av makatech

@Necrophor "Galna finnar som var tidigt ute redan 1990 med Doom/Black, tydlig inspiration av Bathory" måste omedelbart undersökas.

Av makatech

Jag är förvirrad över "The Last Kingdom" på Netflix, kan någon vänligen förtydliga?

Netflix Sverige har fyra säsonger men den femte har ännu inte släppts på Netflix Sverige, är det så?

Men det går att se (köpa) den femte säsongen på SF Anytime?

Av makatech

En söt vaggvisa från 1993:

Av makatech

Ett annat band jag missat, grymt, grundat 83 (!?), där ser man.