Inlägg

Inlägg som Ice Frontier har skrivit i forumet
Av Ice Frontier

Det tillkommer 125 spänn till nätägaren (oftast det lokal energibolaget).

Jag har personligen försökt övertyga kärringarna i min brf att vi behöver 10 mbit LAN från vattenfall men det gick de givetvis inte med på. Det jag kan säga är att Jag varit i kontakt med vattenfall vid ett flertal tillfällen och det har gått helt smärtfritt. Supportenhar much bra öppet tider, är kunning och till skilnad från andra isp'er så behöver man inte knapap sig genom femhundra menyer i telefonkön utan man kommer fram i princip direkt.. Helt underbart!

Om bara nu Jönköping energi ville inse att man inte kan ta 75000 för en fiberinstallation så skulle jag fixa denna uppkoppling direkt.

Av Ice Frontier

Hej Dist och Happy. Jag vet inget exakt tyvär men jag har läst att det är på g. Som dist säger så går det med BBB om man tar deras ip telefoni, men jag tror att man ska kunna slippa helt inom några månader.

Det kan ju vara bra för de som använder mobilen till allt.

Av Ice Frontier

De jag har pratat med är helnöjda. Mkt bra överföringshastigheter och KICK ASS ping!

Av Ice Frontier

Jag har inte detta själv men Universal telecom har 8/1 mbit för 275:- i månaden nu.
Dock tillkommer en anslutnignsavgift på ca 1300 och du får köpa modem själv.. Men det är helt ok pris tycker jag med tanke på att det inte är någon bindningstid och man får fast IP.

Av Ice Frontier

Hej Happy girl. Jag kan glädja dig med att du inom en inte allt för avlägsen framtid kommer att kunna ha adsl UTAN ett telefonabonnemang från Telia!!

Mucho bra tycker jag.