Artiklar

Artiklar skrivna av Paradis-Jakob
20

Fulkultur myser med brädspel

Värm upp poddappen och trimma hörlurarna för ett nytt avsnitt av Fulkultur. Den här gången handlar det om riktiga trotjänare för långa höstkvällar – brädspel.

25

Fulkultur om den nya rollspelsvågen

I dagens avsnitt av Fulkultur har det blivit dags för Joakim, Calle, Jakob och Thomas att orera traditionella rollspel på bräda med penna och papper.

12

Bildspel: Foton från IFA 2016

IFA bjuder på en kavalkad av nya mobiler, datorer och annan hårdvara, liksom upplevelser i både virtuella och verkliga världar. Här är blandade bilder från elektronikmässan.

60

Razer presenterar Ornata – en hybrid bland tangentbord

Det nya tangentbordet Razer Ornata Chroma blandar teknik från mekaniska och membranbaserade tangentbord. Målet är att kombinera det bästa från båda världarna.

10

Fulkultur pratar om krig

I ett nytt avsnitt av Fulkultur hugger fyra Geeks-redaktörer tag i de dystra ämnet krig, med fokus på populärkultur sprunget ur ämnet.

12

Asus presenterar Transformer 3 på IFA

Hybriddatorer är fortsatt ett fokusområde för Asus, som med Transformer 3 och värstingmodellen Transformer 3 Pro tar upp kampen mot Microsofts Surface Pro.

35

Asus utmanar Apple med Zenbook 3

Efter ett första tillkännagivande i början av sommaren sjösätter Asus under IFA 2016 den bärbara datorn Zenbook 3, som tar sikte på Apples ultratunna Macbook.

14

Direktrapportering från IFA 2016 i Berlin

Teknikvärldens blickar riktas mot Tysklands huvudstad Berlin. SweClockers kontorskollegor är på plats och rapporterar löpande från IFA 2016.

20

Fulkultur pratar om TV-serier

Sommaren lider mot sitt slut och det har blivit dags att retirera från en gång soliga vildmarker till TV-soffan. Hösten till ära firar Fulkultur med snack om serierna du måste se.

36

Bättre No Man's Sky på Playstation 4 "Neo"

Det efterlängtade rymdspelet No Man's Sky kan utnyttja en kraftigare version av Playstation 4 bättre än andra titlar, tack vare hur spelet är konstruerat.

11

Fulkultur pratar om Star Trek Beyond

Den tredje filmen i omstarten av Star Trek är här och det firas med ett nytt avsnitt av Fulkultur, där fantasterna Jakob Nilsson och Ida Lindkvist pratar om Star Trek Beyond.

11

Fulkultur pratar om Game of Thrones

Med sjätte säsongen i backspegeln är det dags för Fulkultur att hugga tag i mastodontämnet Game of Thrones. I vanlig ordning blandas åsikter och tankar med mängder av tips.

28

Fulkultur om leksaker

Digitala upplevelser i all ära, en riktigt bra leksak är svårslagen – oavsett ålder. Det sätter ämnet för senaste avsnittet av myspodden Fulkultur.

35

Samsung gör SSD-enhet med samma storlek som ett frimärke

Samsung har framställt SSD-lagring på en yta stort som ett frimärke med en vikt på ett gram, och som nu går in i produktion.

16

Asus introducerar hybriderna Transformer 3 och Transformer 3 Pro

Under Computex visar Asus upp sina nya hybridplattor Transformer 3 och Transformer 3 Pro, två produkter som går i direkt konkurrens med Microsoft Surface.

36

Asus avtäcker Zenbook 3 - tunn och snabb

Asus skjuter skarpt mot Apple vid lanseringen av den nya ultratunna bärbara datorn Zenbook 3. Den är både tunnare och mer kraftfull än konkurrentens Macbook.

25

Fulkultur om remakes av klassiska filmer

Att göra nya versioner av klassiska rullar från 80- och 90-talet är på modet. Fulkultur-gänget plockar in André Granroth i studion för att diskutera konceptet.

27

Fulkultur pratar om storheten med Star Trek

Det är dags för Fulkultur att bita tag i den andra stora rymdsagan – Star Trek. Häng med när gänget diskuterar fritt, givetvis med avstamp i den kultförklarade originalserien.

18

Om Marvels universum i Fulkultur

Det vankas en kavalkad av serietidningar och superhjältar i senaste avsnittet av Fulkultur. På menyn finns inget mindre än Marvels samlade universum.

27

Fulkultur om den bästa fantasyn

Tokigt breda konceptet fantasy är i fokus för ett nytt avsnitt av Fulkultur. Gänget bakom mikrofonerna passar på att lyfta fram sina personliga favoriter.