Artiklar

Artiklar skrivna av Epic
96

Disney+ får högre månadskostnad i Sverige

Disneys strömningstjänst lanseras i Sverige till sommaren med en månadskostnad något över det internationella snittet.

70

Bioware jobbar på ny titel i företagets "största spelserier"

Uppgifterna avslöjar dock inte mer än att det handlar om en återvändo till en omtyckt och prestigefylld spelserie.

144

Half-Life: Alyx släpps mars 2020 – får stöd för samtliga VR-headset

Efter en 13 år lång dvala vaknar Half-Life-serien under nästa år, med VR-titeln Half-Life: Alyx som utspelar sig mellan originalet och uppföljaren.

58

Apples strömningstjänst Apple TV+ lanseras 1 november – kostar 60 kronor per månad

Den 1 november ger sig Apple in på marknaden för strömmad TV och film, med en prislapp som är lägre än konkurrenterna Netflix och HBO.

14

Corsair lanserar Nightsword RGB – spelmus med fokus på anpassningsbar vikt

Corsair presenterar sin senaste spelmus Nightsword RGB, som särskiljer sig genom stora möjligheter att anpassa vikten samt automatisk avläsning av denna i den tillhörande mjukvaran.

0

Phanteks lanserar vattenblock för AMD Radeon VII

Tillverkaren Phanteks utökar sitt utbud av vattenkylning med ett heltäckande vattenblock för AMD:s grafikkort Radeon VII – komplett med adresserbar RGB-belysning .

98

AMD Ryzen 9 3950X med 16 kärnor dyker upp i prestandatest

Den kommande toppmodellen Ryzen 9 3950X hittar ut i prestandatestet Geekbench 4. Resultaten är inte helt oväntat i den högre delen av skalan, tack vare processorns 16 kärnor.

19

USB Promoter Group: "Produkter med USB 4 lanseras mot slutet av år 2020"

Organisationen USB Promoter Group meddelar att arbetet med USB 4-standarden går framåt i snabb takt, och att produkter med stöd för denna lanseras under nästa år.

15

Google avslöjar Pixel 4 med dubbla kameror

Via sitt Twitter-konto publicerar Google en bild på sin kommande telefon Pixel 4, vilken ser ut att utrustas med dubbla kameror på enhetens baksida.

9

Emil kör stridsrobot i kommande Borderlands 3 på E3 2019

SweClockers Emil Åkered är på plats för E3 2019. Under mässan ges det möjlighet att testa på den nya klassen The Gunner i Borderlands 3, med tillhörande mekanisk robot.

32

Ubisoft avtäcker prenumerationstjänsten Uplay+ – lanseras den 3 september

Den senaste spelutgivaren i raden att satsa på prenumerationstjänster för spel blir Ubisoft, som avtäcker Uplay+ med över 100 speltitlar och tillhörande nedladdningsbart innehåll.

134

AMD Ryzen 3000-serien jämförs med Intel Core 9000-serien i flertalet speltitlar

Under presentationen av Ryzen 3000-serien jämför AMD de nya processorerna med konkurrenten Intels motsvarigheter. Resultaten är i många fall likvärdiga.

24

Fallout 76 får gratis uppdatering med battle royale-läge under 2019

Bethesda avtäcker nästa stora uppdatering för Fallout 76, vilken lägger till mänskliga datorstyrda karaktärer samt ett battle royale-läge.

13

Microsofts strömmande speltjänst Project Xcloud lanseras i oktober

Microsofts satsning på strömmande spel släpps i oktober. Användare kan utnyttja antingen sin egen Xbox-konsol eller företagets servrar för att strömma spelen till valfri enhet.

63

CD Projekt Reds rollspel Cyberpunk 2077 släpps 16 april 2020

Årets E3-mässa bjuder på nytt från rollspelet Cyberpunk 2077, med en förrenderad trailer som avslöjar spelets lanseringsdatum.

63

Sony bekräftar 120 Hz i 4K UHD och bakåtkompatibilitet för Playstation 5

Sonys Playstation-chef Jim Ryan bekräftar fler detaljer om företagets kommande spelkonsol, däribland stöd för betydligt högre uppdateringsfrekvenser.

196

Apple visar Pro Display XDR med 6K-upplösning och prislapp på 59 000 kronor

Apple satsar återigen på skärmmarknaden med Pro Display XDR, en proffsinriktad modell med hög upplösning och fot som säljs separat.

18

Apple TV får stöd för Xbox One- och Playstation-kontroller

Apple presenterar nästa version av TV OS för Apple TV, där en av de stora nyheterna är stöd för handkontroller från både Microsoft och Sony.

106

Apple avtäcker Mac Pro med ny design och fokus på modularitet

Sex år efter den första och enda modellen i Apples Mac Pro-produktserie presenteras uppföljare, med en helt ny design och komponenter utöver det vanliga.

54

Asus avtäcker ROG Swift PG27UQX med 4K UHD, 144 Hz och Mini LED-teknik

Under Computex 2019 presenterar Asus en uppföljare till spelskärmen ROG Swift PG27UQ, vilken bestyckas med ny bakgrundsbelysningsteknik som ska ge bättre bildkvalitet.