Artiklar

Artiklar skrivna av Paradis-Jakob
2

Fulkultur om den nördiga musiken

I det senaste avsnittet av Fulkultur fördjupar sig panelen i vad som egentligen är nördig musik, och delar med sig av egna musiknördiga minnen.

4

Fulkultur om mötet mellan verklighet och det övernaturliga

Gänget på Fulkultur återvänder och denna gång står realism, magi och mötet mellan dessa på agendan, där allt ifrån Star Trek till Twin Peaks avhandlas.

7

Fulkultur om Marvel i film och TV-serier

Fulkultur återvänder till att prata om Marvel och deras superhjältar, men denna gång flyttas fokus från serietidningar till vita duken.

4

Fulkultur om Doctor Who

I det senaste avsnittet av Fulkultur diskuteras brittisk science fiction i form av tv-serien Doctor Who, med monster, tidsresor och allt som hör därtill.

4

Fulkultur om monster och vidunder

I det senaste avsnittet av den sedelärande podcasten Fulkultur avhandlas ämnet monster och vidunder. Är de verkligen så hemska, eller bara missförstådda?

20

Mass Effect på agendan i Fulkultur

Det är ett nytt Mass Effect-spel på gång, vilket innebär gyllene tillfälle för Fulkultur att diskutera runt den hyllade originaltrilogin. Givetvis diskuteras allt från rymdsex till slut med flera färger.

2

Fulkultur pratar barnuppfostran

Gänget på Fulkultur återvänder och denna veckan pratar de om hur de är att vara förälder och hur man bäst förmedlar nördigheten vidare till sina barn.

0

Fulkultur pratar fandom

I veckans avsnitt av Fulkultur pratar gänget om skaparna de älskar att följa genom både uppgång och fall. I vanlig ordning avhandlas allt ifrån filmer och spel till böcker och musik.

12

Fulkultur pratar Disney-minnen

Gänget på Fulkultur tar ytterligare kliv in i fiktiva världar och tecknat. Den här gången diskuteras minnen från Disney.

9

Fulkultur om tecknade serier

Folkbildning utanför finkulturens salonger fortsätter när Fulkultur sänder nytt avsnitt, som idag handlar om tecknade serier.

9

Asus visar vardagsrumsdatorn VivoPC X

Med ett konsolliknande utseende, kompakt design och prestanda tillräcklig för VR-spel är Asus VivoPC X en dator utformad för vardagsrummet.

75

Samsung slopar SUHD – ersätts av QLED

För sina kommande TV-apparater ersätter Samsung SUHD med nya QLED, en uppdaterad typ av paneler med förbättrad ljusstyrka och färgåtergivning.

5

Acer, Dell och HP visar VR-headset för Windows 10

Flera tillverkare passar på att under CES visa upp sina VR-headset planerade för Windows Holographic, där Acer, Dell och HP alla har glasögon på gång för lansering senare i år.

14

Asus visar upp telefonerna Zenfone 3 Zoom och Zenfone AR

Asus satsar på fotografering och förstärkt verklighet med sina nya mobiler i Zenfone-familjen, nämligen Zenfone 3 Zoom och Zenfone AR.

8

Asus visar bärbara Zenbook 3 Deluxe

Asus utmanar Apple och Lenovo med sin uppdaterade Zenbook 3 Deluxe, som kan driva två externa 4K-skärmar samtidigt trots sin tunna formfaktor.

1

Fulkultur ringar in 2017

Fulkultur finns kvar, och i årets första avsnitt handlar det just om vad panelen mest ser fram emot i fulkultur-väg under 2017.

18

Nvidia tillkännager Geforce GTX 1050 Mobile och GTX 1050 Ti Mobile för bärbara datorer

Nvidia visar upp mobila varianter av sina grafikkort i GTX 1050-serien, särskilt avsedda för bärbara datorer.

2

Fulkultur tipsar om underhållning för julen

Julen står för dörren, och med det gott om tid för att gräva ned sig i säsongens nöjesutbud. Fulkultur står till tjänst med en komplett guide.

8

Fulkultur söker efter utomjordiskt liv

Det vankas rymdäventyr i senaste avsnittet av Fulkultur. Med avstamp i sökandet efter utomjordiskt liv sätter gänget åter tänderna i favoritämnet science fiction.

4

Fulkultur om skräck, fasa och spänning

Nördarna på Geeks samlas åter runt mikrofonerna för att begå Fulkultur. Agendan för idag är skräck – varför gillar vi att bli rädda, kan det gå för långt och vad är otäckast?