Inlägg

Inlägg som anon24319 har skrivit i forumet
Av anon24319

Var ganska taggad i början på Stadia men avtog i princip helt när mer info kom ut.
Bra spelutbud vid release men vilka spel får man senare är frågan. Personligen tror jag vi kommer få äldre spel och inga nya AAA spel på premium.
Jag avvaktar med köp. Hoppas iaf själva tjänsten kommer fungera grymt bra även om det inte blir något för mig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon24319

Själv kör jag unlimited together med tele2 för 349:- i månaden. 30gb om dagen och sen får man 5gb åt gången när det tar slut.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon24319

Under min tid som en extreme gamer av spelet Diablo 2 när man använde cd-skivor så blev de en spricka i skivan. Använde den ett bra tag tills den exploderade i CD läsaren.
Plockade ur läsaren som nu hade förvandlats till en Maracas. Skakade ur de bitar som gick och fick en ny på garantin. Haha

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon24319
Skrivet av rektor:

Verkar rätt dumt att ha olika kontroller för vänster och höger kontroll.

Håller helt klart med. Äger själv en Switch som köptes på release. Som många andra självfallet problem med ena Joy-Con som Bergsala hävdade var en "liten andel" känns som majoriteten hade detta problem.

Gillar produkten förövrigt men Nintendo är ju världsmästare på att kränga saker man bör få med och hålla fullpris till helvetet fryser till is

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon24319

Tror på flopp. Har inte hört en enda kompis som vill ha. Hade varit kul att få se en omröstning om vilka åldrar den är mest populär i.

Av anon24319

Rekommenderas verkligen inte i vista 64 bit. Kom upp att utfoskaren vägrade svara hela tiden. Gick knappt göra något med datorn alls. Inte ens i felsäkert läge. Lätt fixat men för de som inte kan så har de inte längre en fungerande dator! Så borde stå "varning" i texten för denna nyhet

Av anon24319
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 93Clocker
varför gör inte ati ett ricktigt bra kort som kostar runt 5k?

Något "outstanding" som inte är pris för pristanda.

De värsta ati har är ju 4870 x2 va jag vet?

Är väl inte så stor andel som köper de dyra korten?. Antar att de vill tjäna Så stora pengar som möjligt på de billigare korten. Så verkar ju X2 enligt testerna vara hur bra som helst.

Av anon24319
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Asusboy
Jag tycker att komplett har högre priser än vad dem hade förut

Tror priset är högre bara för att de finns så få och de vet att korten blir sålda. De lär ju sänkas om en månad eller så fort andra butiker börjar få in kortet i lager. Själv orkade man inte vänta så beställde ett Sapphire.
Men 600:- kr är ändå mycket pengar för ingenting extra om man jämför med Asus version som kostar ca 3800:-

För övrigt så presterar kortet riktigt bra i de tester jag läst. Så man längtar att få testa.

Av anon24319

stänga av tempsensor?

Har en hårddisk som visar fel temperatur. Den går upp till 60+ grader så datorn startar om. Har 3 hårddiskar och de andra 2 ligger på under 40 grader konstant. Den som är på ca 60 grader är inte ens varm när man känner på den så temp mätaren visar fel. Har kollat och när den blir 60-61 grader så startar alltid datorn om.
Kan ställa in i bios eller nån annan stans så den ignorerar detta och forsätter köra på som vanligt? Om ni förstår vad jag menar.

Av anon24319

Köpte PS3 för att få Metal Gear 4 och Devil May Cry 4 + lite andra titlar. Ska man bara spela finns det ingen anledning att köpa PS3. Ta en 360 Arcade för 1800:- eller vad den nu är nere på.
Ska man se på Blueray så tar man ju PS3 för att man får de på köpet. För övrigt så har Xbox många bra spel.

Av anon24319
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Keng
iAUDIO 7 / iAUDIO D2.

Kolla in dem 2, oslagbar batteritid på dessa spelare, håller lika bra/bättre kvalité än iAUDIO 5/U3 (haft båda)

Har nu en iPod (inne på lagning eftersom den suger), ljudet är inte ens nära, men fortfarande godkänt för att lyssna på.

iAUDIO/Cowon A3 är stor, den är till för film och är inte portabel kan jag säga, men har du en väska du kan ha den i så är den okej, hade själv en A2.a innan.

Har en Cowon iAudio 7 8GB och kan säga att den är riktigt bra! Batteritiden är hur bra som helst.
Använder den kanske 5-8h om dagen på jobbet. Köpte den precis när den kom ut i butik så jag har haft den riktigt länge(runt 8 mån kanske).
Touch knapparna fungerar bra och utan problem. Ljudet är också bra men man får ställa in det först. Många valjmöjligheter. Fungerar som flyttarbar disk så bara dra över låtarna. Inställningsmöjligheterna är många.

Ljudfunktioner finns det massa av, Man kan låsa touch knapparna utan att behöva låsa volymknapparna. Finns så mycket att ändra så går inte skriva med allt.
Lätt en av de bästa mp3 på marknaden. Som sagt jag har haft den riktigt länge och kan endast klaga på en sak. Glaset på displayen har fått en repa. Den repas inte lätt men inte lika bra glas som Iriver kör med. Men som sagt använder den i jobbet och jag lutar mig på den och den får många stöter så jag ser det ändå som bra kvallitet att den håller än.
Bytte för att Iriver inte hade en med 8gb+lång batteridtid. Kan tillägga att jag har haft 2 Iriver och knapparna har en tendens att börja glappa.
Men tar mycket stryk på jobbet och Iaudio har visat sig vara bäst hittils!

Av anon24319
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Vonteme
Nice! Har kollat specifikationerna om den där skärmen och kunde inte hitta om skärmen är glossy eller mate?

Hmm, Tror jag får säga att bilden är laggd åt det matta hållet. Är man riktigt kräsen så kanske man ska välja en dyrare skärm man jag valde den för spelens skull.
Tycker det är störande med eftersläpningar i spel och denna skärm lider inte av det vad jag kan se. Har testat CS source, Battlefield 2, Crysis, och många bilspel. Filmer fungerar också väldigt bra och bilden är bra. Beror väl på hur kräsen man är som sagt fast jag är riktigt nöjd!

Av anon24319
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Leeloo
"With two 4850s paired up in CrossFire, we once again ran into issues with our power supply. Our 1000W OCZ EliteXStream wasn't always enough for the dual-GPU setup and in Call of Duty 4 our system rebooted in the middle of our test at 2560 x 1600. Thankfully OCZ sent us a PC Power & Cooling Turbo Cool 1200W unit that is certified for use with GeForce GTX 280 SLI, and if it works on that beast, it had better work with a pair of 4850s in CrossFire."

HAHA. Betyder ju bara att man inte ska köpa något nätagg av märket OCZ. 1000w värdelöst agg som inte kan driva ett system på runt 500w?! (uppskattningsvist)

För övrigt Vonteme så skulle jag tagit ett sådant ATI 4850 kort. Kör även med en sådan platt skärm du länkat i din första post. Och den är riktigt bra. Blev positivt överaskad. Är också intresserad av att köpa en sådan låda och en E8400 CPU

Av anon24319
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TMO KOTOR
Jag som gillade det plastiga utseendet från 3000-korten. Men utseendet är ju mindre viktigt.

Håller med. Är ju funktionen man är ute efter. Sitter ju inte med öppen sidolucka och tittar på grafikkortet. "yeah baby vad snygg du är" hehe

Av anon24319

blir nog ny dator för mig nu i sommar.
ATI får det blir om inte Nvidia är mycket bättre vill säga. Förhoppningsvis så får vi se tester vilken dag som helst.

Av anon24319
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DjRaven
Helt klart är Intel bättre än AMD..

Håller helt med. Intel krossar AMD i prestanda. Har själv 2 AMD datorer men min nästa dator blir Intel. Varför köpa en Lada när man får en Ferrari för ett par kronor mer

Av anon24319

Problem överföring

Har problem med min ena hårddisk. Gäller överföringen för jag kan inte få den att använda DMA.

I enhetshanteraren så har jag valt "DMA om tillgängligt" Fast om man kollar precis nedanför så står det "aktuellt överföringsläge: inte tillämpligt"

kollade i bios och där står hårddisken på DMA. Har även testat att avinstallera drivrutinen utan framgång. Den är helt tom fast jag formaterade om den ändå. Funkade inte.

Har ingen aning nu vad man kan testa mer. Så lite tips hade varit bra.

Av anon24319
Citat:

Ursprungligen inskrivet av John86
Är det enda skillnaden? Isåfall blir det nog en E8400.

E8500 köper man inte för 160mhz mer. Den köper man för högre Mutipel

Av anon24319
Citat:

Ursprungligen inskrivet av WIRN
Ed tanke på att priset ryktas vara kring 183 dollar på denna propp så verkar den mycket trevlig

http://img294.imageshack.us/img294/9312/xs45nmpricekr4.jpg

Tycker skillnaden i pris är skrattretande mellan E8400 och E8500. Enda skillnaden mellan de två vad jag har förstått så har bara E8500 160 Mhz mer? Fast den kostar 83$ mer.

Av anon24319
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sandstorm
Kan inte fatta hur att det säljs så mycket Ipods, jag har aldrig förstått vad som får folk att köpa deras spelare. Jag skulle själv aldrig göra det.

Håller med till 100%. Visst de är snygga men inget mer. Det som gör att jag inte köper är att de har totalt värdelös batteritid.

Irivier och Iaudio FTW med ungefär 50h batteritid!
Har en Iriver själv med 53h Batteritid och kan garantera att det verkligen är 53h med ett bra batteri ^^