Inlägg

Inlägg som TheSlicker har skrivit i forumet
Av TheSlicker

Alltid tragist att se Opera så underanvänt, i min åsikt borde samtliga som sitter på Chrome testa det. Ja, samtliga. Det är som Chrome men bara bättre i min upplevelse.

Av TheSlicker
Skrivet av evil penguin:

Ptja, det ingår ju även i deras uppdrag att bedriva säkerhetsarbete för att skydda amerikanska intressen, så det handlar väl kanske snarare om att det var viktigare att få en massa myndigheter, militär, osv, säkrade i det här fallet.

För att göra det så är det ju snarare kontraproduktivt att gå publikt ut med infon

Av TheSlicker

Vill köra trådlöst men finns ingen bra trådlös mmo-mus senast jag kollade

Av TheSlicker
Skrivet av moire:

Ja udp är varken modernare eller bättre, det är ett annat protokoll än tcp med sndrs egenskaper, varken bättre eller sämre än tcp. Rätt protokoll till rätt applikation.

Det är ju rätt det du skriver (förutom att UDP inte är modernare, definierades 6 år efter så är per definition modernare) men det är ju ändå att dom har olika fördelar, t.ex. att UDP är snabbare i grund, TCP är mer pålitligt i grund. Eftersom dom tydligen med HTTP3 vill göra det snabbare så är det logiskt att dom vill byta till UDP-baserat, gäller bara att kompensera för dess nackdelar (vilket QUIC verkar göra).

Av TheSlicker

Hade helst suttit med trådlös mus men urvalet är redigt kasst när det är en mmo-mus man vill ha.
(Wink wink logitech, gör en trådlös G600 dammit!)

Av TheSlicker

Fråga 7 är suboptimalt formulerad, lät för mig som att ni frågade efter vilken konsol som lämnade marknaden inte vilken konsol som slog ut den.

Av TheSlicker

VPN och adblock är features från vanliga Opera, inte nytt för GX som impliceras.

Skrivet av Cenorida:

Är av motsats åsikt. Opera blev bättre efter att de bytte till Chromium.

Till slut så blev den fantastisk, när dom först bytte var det bara skräp. Värst av allt var att dom satte auto-update att byta till chromium-versionen när den hade nästan bokstavligen 0 funktioner utöver att gå in på en url! "Åh en uppdatering" *uppdaterar* "...varför tappade jag 95% av alla features av en jävla update?!?!"
Lite osmidigt skött minst sagt, satt på Opera 12 (den sista pre-chromium versionen) i flera år innan chromium-versionen såg ok nog ut.

Av TheSlicker

Så jävla ont om ips/va skärmar som blir Nvidia-certifierade, bara 4 stycken inklusive de 7 nya...

Av TheSlicker

Varför har ni rapporterat ett spekulativt rykte som om det var bekräftat?

Av TheSlicker

Inside out tracking... på Rift-linjen? Nä nu skiter dom i det blå skåpet. Spåra headsettet så, visst. Men om dom inte har ordentlig spårning av handkontrollerna (vilket mig vetes inget inside-out tracking headset ens försökt med) så kommer det vara en massiv nedgradering.

Av TheSlicker
Skrivet av AdoringFan:

För stort? på vilket sätt?

Hype eller?

Att det varit i alpha i 5 år?

Folk har en tendens att skita ner sig över SC, men glömmer bort att deras studio har betydligt lägre budget och färre anställda än t.ex. Rockstar som tog 5 år att göra ett SP spel...

Därav att det är för stort, alla dessa år och ändå så långt kvar... dom bara lägger till mer och mer till spelet när dom snarare hade behövt scala NER spelet för att faktiskt ha en produkt att förbättra (som Elite Dangerous har gjort) istället för en evig proof of concept...

Av TheSlicker
Skrivet av The_Fatrix:

Så netflix kommer med andra ord tvingas minska innehållet så det blir 30% europeiskt på våran marknad ... Hur är det här bra för oss konsumenter?

Skickades från m.sweclockers.com

Nä, dom behöver lägga till mer europeiskt, inte ta bort icke-europeiskt...

Av TheSlicker
Skrivet av Z0rk:

Nästan oförstörbar, men ett fall över 1,2m klarar den inte. Låter ju snarare att den är mer känslig än en mobil.

Om det är en mekanisk hårddisk så blir den ju per automatik känsligare än det mesta, vad dom än gör (vilket gör påståendet om "nästintill oförstörbar" ännu mer fånigt).

Av TheSlicker
Skrivet av _Merc_:

förmodligen kommer nvidia inte enns att släppa 2060 och 2050 utan släppa en ny serie baserad på 7nm då.

Skickades från m.sweclockers.com

Vad baserar du det på? Är det nått rykte jag missat eller spekulerar du?

Av TheSlicker
Skrivet av Mocka:

Har den på jobbet, verkligen mikroskopisk med tanke på utbudet idag. Duger gott till att ringa med och kolla mail men att skriva mail/SMS är verkligen inte lätt.

Mindre storlek gör det väl lättare att skriva om nått? Tänker speciellt enhandad skrivning. För 2 händer vill man ju ändå ha den i landskapsläge och då får båda händerna plats.

Av TheSlicker

Vänt nu.... 226 röstade emot, men i artikeln från igår (https://www.sweclockers.com/nyhet/26264-eu-rostar-om-artikel-...) står det "I den nya omröstningen deltar återigen alla 751 parlamentariker och minst 10 procent, eller 76 personer, måste rösta emot det för att det inte ska gå igenom."
Det var ju långt fler än så som röstade emot, så hur fasen blev det igenomröstat??? Gå till trilogmöte skulle det ju either way såklart men nånting verkar inkonsistent här.

Av TheSlicker
Skrivet av HoboCop:

Att dom däremot slår ner på kryptomining skript och dylikt är däremot utmärkt initiativ.

Tja initiativ och initiativ, Opera har haft den funktionaliteten i månader. Om nått är FF sena till festen, speciellt eftersom cryptomining-hypen dött av ganska rejält.

Av TheSlicker
Skrivet av kotz:

Tänkte skriva samma sak.
Tragiskt att folk betalt dessa summor. Nvidia vill bara gå mer med vinst. Har inget med att RnD kostar.

Dom är ett företag, ett företags primära sysselsättning är att öka vinsten.
Och hur skulle ett decennie av RnD inte påverka priset?

Av TheSlicker
Skrivet av Sveklockarn:

Det känns bara malplacerat att stoppa in bilar i den miljön. Jag förstår att lösningen finns där för att korta ner tiden det tar att avverka transportsträckorna, men hade hellre sett någon annan transportlösning i stil med en lagom futuristisk pod car istället för en supersportbil som gör 50 km/h.

Tja dom nämner ju andra sorts fordon du kan använda. Bilen man får se köras är ju inte ens egna, den är hispanic killens bil.
Och mätaren är i Mph, den åker betydligt snabbare än 50 km i timmen. 50 Mph blir 80 Kph.

Av TheSlicker
Skrivet av Osten87:

Fråga 6 om Mad Catz musen är lite missvisande. 2 av alternativen kan tolkas som rätt.
"Musens olika delar kan tas bort och flyttas runt"
och
"Musen kan anpassas efter användarens hand"
Anser jag kan tolkas mena samma sak. Har själv ägt en sådan mus.

Är inte ens en tolkningsfråga, båda svaret är rakt av rätt. Man kan ta byta ut lillfingerstödet och delar av musen kan flyttas för att anpassa.