Inlägg

Inlägg som TheSlicker har skrivit i forumet
Av TheSlicker

Beställde på natten till torsdag och ligger fortfarande på "Order status: Order", vad nu det ska innebära.

Skrivet av Jaramide:

Jag fick tre som sagt. Nu går två att spåra men det tredje är fortfarande inte iväg verkar det som.
Jag beställde en extra sensor till så att de skickar ett paket för headset, ett för kontrollerna och ett för den sista sensorn verkar vara en vettig slutsats. Lite oeffektivt dock :/

Nja det gör det snarare mer effektivt för dem iaf, det känns som att dom redan har touch och headset färdigpackade för sig så dom bara behöver slänga dit en addresslapp på vardera låda så är det färdigt att skickas sen. Det är effektivare än att behöva packa om.

Av TheSlicker
Skrivet av Hjemrdeil:

Jahapp, då var det ett ytterligare företag att hålla sig ifrån. Usch för Logitech.

Så så fort ett företag köper ett annat företag så ska man hålla sig borta från det eller vad? Förstår inte hur du tänker här.

Av TheSlicker

"en del av Logitechs arbete med att bredda sitt utbud och satsa mer på gaming."
Wut? Sen när har Logitech inte satsat stenhårt på gaming?

Av TheSlicker
Skrivet av Bloodstainer:

Varför PCIe när de redan har M.2 enheter? Den lär ju inte vara billigare. Och det finns ju kylningslösningar för M.2 om folk ogillar att de throttlar

Ifall man inte har M.2 port alt. inte tillräckligt många sådana.

Av TheSlicker
Skrivet av SolidReactor:

Inget att rekommendera då SSD skriver bättre och säkrare under högre temperaturer, och håller längre under låga idle temperaturer.
Så en enkel chassi-fläkt löser det perfekt genom att den låter disken ha högre temps under aktivitet och klarar av att kyla ner under inaktivitet.

Men en M.2 enhet går väl vanligtvis i runda slängar trippel hastighet mot vad SSDer brukar? Inte riktigt jämförbart så sett.

Av TheSlicker
Skrivet av Dunder:

700kr för ett två år gammalt spel?

Knappast...

700 för ett -1 månad gammalt spel.

Av TheSlicker

Så det är skillnad emot vanlig (på cpu-sidan vanlig d.v.s) multi-core struktur alltså?

Av TheSlicker
Skrivet av Triton242:

Det verkar dock som om att lite bevis för detta finns att finna med Coffelake. Intel ville tidigarelägga lanseringen av den. Dock gick inte detta pga moderkortstillverkare. Det måste alltså betyda att dessa cpuer funnits färdiga ett bra tag.

Tycker du gör ett gaaaanska stort hopp i logiken där.

Av TheSlicker
Skrivet av -=Mr_B=-:

Fast oavsett vad de kallar datorn, vet de att skärmen inte också fungerar som TV, så jag förstår inte din koppling.

Hans koppling bör vara att det finns en betydande mängd folk som är allmänt okunniga om datorer, inklusive kringutrustning. Varför skulle någon som inte ens vet vad man kallar en dator veta något om bildskärmar som är gjorda primärt för att kopplas in i datorer?

Av TheSlicker
Skrivet av xcluzive:

Vilken explosion inom detta område :>

Jo det kan komma till att göra en riktigt smäll på mobilmarknaden.

Av TheSlicker
Skrivet av Perkoff:

Nintendos uppgift är att tjäna pengar för att kunna överleva långsiktig och ge viss utdelning till de som betalat pengar för att köpa aktier (exempelvis japanska pensionssparare). Historiskt sett har Nintendo ofta perioder av låg / obefintlig vinst men ibland blommar de upp och genererar bra cash flow (runt 2007 med Wii och nu 2017 med Switch). De produkter som förlorar pengar måste tas igen med några högmarginal-produkter emellanåt. Därför är det rimligt att lägga på några extra dussin dollar på denna produkt, som trots allt riktar sig till oss som var med på den tiden (typiskt sett 30-plussare med fast jobb). Personligen betalar jag gärna 1500 för denna trevliga nostalgi-kick!

Visst får de höga marginaler, men Nintendo är ingen välgörenhetsorganisation.

Skickades från m.sweclockers.com

Men det är ju inte Nintendos prissättning, det ligger långt över deras MSRP. Därav bullshit.

Av TheSlicker

Veritasium tar upp varför det inte går att använda för kommunikation: https://youtu.be/ZuvK-od647c

Av TheSlicker

Den nyare varianten av Xbox One dosan. Inte Elite versionen då, utan den versionen som har 3.5mm ljuduttag (lättaste sättet att se skillnad). Tycker det är lätt värt dom extra pengarna för Xbox One dosan istället för 360, en direkt uppgradering all around.

Av TheSlicker
Skrivet av Ozzed:

Ja och nej. Om du är en startup som behöver kapital för att dra igång produktionen av ekologiska grödor, och folk går igång på det och ger pengar till dig, så blir ju du en hycklare om du sedan använder Monsanto's fröer och bekämpningsmedel, och det som Occulus har gjort är ett helt och hållet jämförbart tilltag i min mening.

Jag hade absolut inte gett dem pengar om jag vetat att de tänkt sig finansiering av Facebooj, och många tänker likadant, och detta visste de såklart om.

Ingen vill väl ge pengar till en startup om målet ändå är att skaffa "fulfinansiering"? liksom...

Ta ett banklån då istället.

Jag tvivlar väldigt starkt på att Oculus planerade för att bli uppköpta för miljarder.
Och jämförelsen makes no sense. Det är inte att dom skulle göra X men sen gör Y med mer pengar, dom ville ha pengar för att göra X sen fick dom mer pengar från annat håll som dom fortfarande gör X med.

Utan Kickstarter lär dom aldrig kommit så långt att en multi-miljard del ens var något att låtsas drömma om ens.

Av TheSlicker
Skrivet av solomon:

._. Möjligt men då har istället 7700k bättre prestanda.

I sammanhanget som är aktuellt för tråden så är du odiskutabelt inkorrekt. 7700k har bättre enkeltrådsprestanda ja, men Ryzen 1700 vinner stort och tydligt i allt som har någorlunda vettigt multitrådstöd som videoredigering har. 7700k borde inte ens funderas på att köpas till en videoredigeringsburk.

Av TheSlicker

Kanske dags att komma med en trådlös G600 dårå Logitech?

Av TheSlicker
Skrivet av Toffifee:

@Dreijer: Jag menar ultra då.

Ett 1060 kommer inte klara av 60fps i 1440p Ultra i någorlunda krävande spel: http://www.sweclockers.com/test/22927-nvidia-geforce-gtx-1060...

Av TheSlicker
Skrivet av dblade:

Tycker det snart borde komma fram lite ny VR-hårdvara snart. Haft min gamla Vive i över ett år nu ju. Tråkigt att de tre största aktörerna släppte sina VR varianter samma år. Tror det hade varit bättre om de ligger lite ur fas.

Märkligt att man inte istället använder gps-liknande teknik för inomhusspårning men jag antar att det inte blir samma precision?

GPS behöver bara vara rätt på någon meter medan i VR så vill man ha bokstavlig millimeter-precision.

Av TheSlicker
Skrivet av Cooling23:

Jag är lite förvirrad. Är thunderbolt 3 och USB-C samma sak eller två olika kablar?

Dom har samma kontakt, annars tror jag dom är synnerligen annorlunda från varandra.

Av TheSlicker

Asså folket, varför detta whine om 21:9 stödet? Det är bara ett jäkla exempel i mängden, ingenstans påstås det är det skulle vara majoriteten eller ens en stor del av utvecklingstiden av pc-exklusiva funktioner.

Citat:

Yeah, that’ll be one thing. I honestly think that we approached the whole project with that in mind. We know we have to come out of the gate and be legit on day one. So we tried to focus on the things that we think will most say, to the PC gamer, "we hear you, we love you and we want to support you." Focusing on things like up to 4K resolution, uncapped framerate, mouse and keyboard support with full key remapping, adjustable FOV, tons of graphical options, support for different aspect rations—21:9—and text chat. You know, a ton of different things that are those feature sets that, when people bitch about a game just being a console port, those things are missing. We tried to find the things that are really gonna say to the gamer, "we get it, we’re trying to be a game that you’re gonna love." And we’ll continue to evolve, you know. I have no doubt that from today forward we will continue to get PC-specific feedback, and we’ll look at that as a good way to prioritize.