Inlägg

Inlägg som Ziggy_ har skrivit i forumet
Av Ziggy_

Jag har testat runt med andra spel nu och jag har märkt att det händer främst när jag spelar diablo 2 ressurected både i fullscreen eller windowed mode. men jag öppnade hogwarts legacy och overwatch och då var det inga problem. någon som har förslag på hur jag ska lösa detta ? ^^, har endast spelat diablo en tid så jag antog kanske en windows uppdatering gjort nått eller en setting?

Av Ziggy_
Skrivet av m4gnify:

Spelar du i "riktig" Fullscreen eller Fullscreen (Windowed)?

jag kör windowed fullscreen

Av Ziggy_

Flera skärmar. konotrollera vilken som är aktiv

Hej jag är osäker om detta är rätt ställe o fråga om hjälp men jag använder tre skärmar och om jag spelar på min main skärm och har exempelvis en video igång på youtube eller vlc på en utav de andra skärmarna så hör jag ljudet men videon pausas "fastnar" fram tills jag flyttar musen tillbaka o klickar då blir den till sig o fungera.

jag har en helt okej dator i9 9900k, rtx 3070, 64gb ram,bra med utrymmme samt windows 11.

Display 1 ROG PG348Q Display 2 MSI G2412, Display 3 24G2W1G4

tips uppskattas

Av Ziggy_

1070, skulle vilja byta till 3070.

Av Ziggy_

@Izenoz: varje torsdag eftermiddag ger epic game's store ut ca 2 random spel gratis att få behålla.

Av Ziggy_

@Llorona: nej men det är SteelSeries Arctis Pro Wireless som har både trådlös via usb till pc samt bluetooth samt 3.5mm ingång. dock är denna ca 1000kr dyrare än mitt tidigare förslag

Av Ziggy_

@MrAero: SteelSeries Arctis 7 2019 Edition ca 1500kr, har kört på det i ett år nu o det gör sitt jobb väl.

Av Ziggy_

@edson: okej nice, tack så mycket, blev att beställa en RT-AC68U på inet medans dem hade nedsänkt pris

Av Ziggy_

fråga ang Asus RT-AC68U

Skrivet av edson:

AC51U är en ren budgetrouter, undvik! Lägg någon tusenlapp och bli nöjd istället, föreslår RT-AC68U.
Sjukt stabil och bang för pengarna. Skulle du behöva ytterligare täckning så kan du alltid köpa en till för att utöka till ett Mesh-nätverk!

https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=2037634

hej jag söker en router som klarar 1 gbit antar jag de blir då jag har 500/500 samt i 1 rum 40kvm, är Asus RT-AC68U ett bra val ?

Av Ziggy_

någon som vet ifall netflix brukas släppa alla episoder samtidigt eller en i veckan?

Av Ziggy_
Skrivet av Defender:

Ja den passar utmärkt.

Står att m.2 delar bandbredd med m.2 och sata så det kan man ju tänka på om man har en flock diskar.
"M.2 slots and SATA ports share the bandwidth."

Gaming edge specs

Skrivet av perost:

Rätt vagt skrivet i specen, men manualen är betydligt tydligare. Sätter man en M.2 PCIe SSD (som 970 EVO) i M.2-porten närmast processorn så tappar man inga andra portar, sätter man en i den andra M.2-porten så tappar man SATA5- och SATA6-porten. Sätter man istället en M.2 SATA SSD i M.2-porten närmast processorn så tappar man SATA1, och sätter man en i den andra M.2-porten så tappar man SATA5.

tack så mycket för snabbt svar, ska hålla utkik på black friday då det endå bara är en vecka bort. thx.

Av Ziggy_

passar m.2 enhetern mitt moderkort samt råd?

hej jag söker en m.2 ssd till min dator. det moderkort jag har är " MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC "
min budget är ca 2500 och de jag har tittat på är " Samsung 970 EVO Plus series SSD 1TB M.2 "
men trots att jag läst igenom den ny postade m.2 guiden så har jag svårt och förstå om just "den" ssdn passar mitt moderkort.

Av Ziggy_

vad jag vet "kan ha fel" men 6600k är inte kompatibla med z390 är för 8th och 9th generation processer

Av Ziggy_

@perost: okej hm, jo ska ta en titt, har kartongerna i förrådet. tack btw.

Av Ziggy_

lånar denna tråd för samma fråga

@perost: hej då denna tråden verkar ha blivit löst så tänkte jag att ja lånar denna tråd för samma fråga fast annat märke. jag skulle vilja skaffa en snabb och pålitlig ssd till min dator på ca 1 tb, typ m.2 enhet. men jag är osäker om vilket som passar mitt moderkort, jag har ett MPG Z390 GAMING EDGE AC som ja köpt vid dess lansering.

passar denna samt är de ett bra val, finns de bättre ?
Samsung 970 EVO Plus series SSD 1TB M.2

min budget är runt 2.500 ish.

Av Ziggy_

@crew seven: missade du helt och hållet att han köpte sin nyckel, den har ju såklart redan blivit betald för till skaparen av produkten någonstans på färden. och om du anklagar att nycklarna han har köpt är köpt med stulna medel så är det ditt jobb att bevisa det annars så inte rätten att se ner på han pga hans val av aktör.

frågan blir istället har vi för höga elektronik skatter eller varför pekar känslan mot det då allt fler vänder sig till andrahands marknader för å få bättre pris? jag mena om man tycker att steam säljer till vettigt pris så skulle man inte sitta och googla efter billigare alternativ.

det är ju sant att man i dagens samhälle bara behöver en youtube tutorial och en unity spelmotor licens + tid så har man sen en produkt. sedan kan man högerklicka på filen hur många gånger som helst och kopiera, du behöver inte betala för bemanning och personförsäkring innom arbetsmiljö samt materiella kostnader som ska importeras roligt nog ifrån kina för oftast vill inte ens skaparen köpa lokalproduserat som alla moraliskt nog måste göra idag. utan dem kan gå ihop med spelklienter mot en bit av vinsten tillhandhålla nerladdnings url samt göra reklam för den i sin klient.så tekniskt sett så måste man ta dessa punkter i åsyn när man sätter ett pris på saker.

Av Ziggy_

@SuperDuperKillen: g2a är inte en försäljare utan mer som en mellanhand som man använder för att göra reklam för sin produkt som man sen kan hitta listad bredvid alla andra privatpersoner och företag som säljer på sidan. typ som om du använder blocket eller sweclockers marknad så har sweclockers inget med din annons å göra förruton att tillhandhålla platformen att lista era prylar på.

Av Ziggy_

isf var jag omoraliskt driven när jag köpte några möbler på blocket och facebook köp o sälj när jag flyttade hemifrån, jag mena vem har råd å köpa en fotölj hos mio för 15000 i det senariot..
samma sak är det med spel och teknik , alla är inte rika och om vi i samhället ska ha en spelmarknad som ska gälla för alla så borde den vara anpassad för att både låginkomsttagare såsom höginkomsttagare ska ha råd. både för konsoll spel såsom pc isf. visst en bra pc är dyr men då är spelen billigare, konsoller brukar vara billigare men då är spelen oftast dyra och att köpa spel ifrån g2a är det inte typ som att köpa beggade xbox eller nintendo spel ifrån sweclockers marknad eller facebook köp o sälj/ blocket? ni måste erkänna att det är inte exakt 100% av försäljningarna som sker begagnat som sker med kvittering på köp av butik. jag har till o med sett folk i sweclockers sälja importerade kina mobi,er så att se ner på folk som köpt ifrån second hand butiker tycker jag inte folk ska göra.

är medveten om att stavfel kan uppstå, vi är inte alla bäst

Av Ziggy_

@Alex_eken: menar du då att skärmen nr 1 är såld? tänkte då jag tolkade att det var köp nu pris 1200 eller bud?

Av Ziggy_

@Alucius: så du vill att vi ska se en dokumentär för att förstå ditt inlägg ^^,? isf.. judarna hade det jobbigt under andra världskriget , kan inte riktigt förklara men du kan se schindlers list så förstår du vad jag menar