Inlägg

Inlägg som Ziggy_ har skrivit i forumet
Av Ziggy_

denna verkar nice du kan läsa om den här : http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=648177#reviews
det ska vara en nyare bättre "2012" version av Samsung D8005 från 2011 som du kan hitta hära : http://www.youtube.com/watch?v=Ui3_41XMLLk&feature=related

Av Ziggy_

haha

Skrivet av Superlight:

När jag dammsög rummet där datorn är så startades datorn om. Kan det ha något samband med detta?

haha jag har varit med om något liknande men i mitt fall var det så att jag spelade ett spel som jag mixat lite med och kanske för mycket, jag somsakt spelade och gick och dödade ett monster och hela mitt rums el for. propen gick ^^ en polare spelade xbox 360 och jag spela dator och sen dog allt när jag attackerade lol det var skummt ^^ det var iof en gammal dator men men rolig upplevelse lol xD

Av Ziggy_

problem kan vara obegripligt men simpelt på ett sätt :j

Skrivet av Taifu:

Tack för super snabbt svar! Folk skojar inte när dem talar bra om SweClockers

Men som den otroliga nooben jag är hade jag missat koppla en sladd från hårddisken...

Oh well.. Tack ändå!

man blir minde och minde noob om tekniska prylar när man hänger på sweclockers :). det är ett bra ställe att lära sig allt möjligt, man måste bara komma ihåg att fråga det är nykeln som öppnar dörren från noob till pro ganska intressant också att bara läsa sånt hära som man kan snappa upp tipps ifrån ifall liknande skulle hända en själv i framtiden hoppas det går bra om något skulle hindra windows för att starta senare efter du har installerat windows genom att koppla i bios så dvd-cd läsaren startas först så kan du tänka på att om du har en USB i datorn när du startar den kan leda till ett simpelt problem ^^ brorssan hadde det problemet , det stod att windows känner inte igen/hittar ingen hårddisk och windows kunde inte starta, han hade en usb i datorn, jag tog ut den och startade om den och problemet var löst jag har läst om att flera haft liknande problem men utan svar så detta kan vara lönt att undersöka

Av Ziggy_
Skrivet av OggeIII:

Vet inte om någon annan postade den, googles ide är rätt så vacker, men det slutar i detta

http://www.youtube.com/watch?v=nQbVD5hlddk

hehe denna filmen är rätt så bra :), peter stormare är med i denna , spelar en galen kirurg som operera ögon på folk som svart jobb medans hans ""fru"" sjunger små grodorna lol.

Av Ziggy_

nice april skämt ^^ drömma kan man alltid göra, om det skulle vara på riktigt så skulle det vara skumt att se folk gå omkring och prata för sig själva lol, titta på en vägg helt ensam. "coolt undra om jag ska ta kort på det hära!" undra vars kaffe säljs. xd

Av Ziggy_
Skrivet av sunnis:

Det behövs inte för

är redan olagligt.

Men Sweclockers verkar snuva på själva definitionen av internettroll, det har ju inget med ovanstående beteende att göra, möjligen provocera med viss modifikation.

Och vad har detta lagförslag med internettroll att göra?

allting är olagligt nuförtiden. visste du om att i danmark måste du titta efter så allt fungerar i bilen innan du får starta den, av med körkortet annars. då menas också att du ska ktitta så belysningen fungerar. olja allt som man inprincip gör i ett flygplan innan start lol

Av Ziggy_

konstiga regler

Skrivet av backfeed:

Om de på allvar tänker bötfälla svordomar så är det otroligt tragikomiskt. Vissa amerikanska stater bör man hålla sig långt borta ifrån.

America är ett Skummt land . men tror det är någonstans i Asien som "att spotta på marken " räknas som ett allvarligt brott. det är mer skumt.
men men america är konstigare... det var en invånare som anmälde pringels "chips " för att han inte fick ner handen i pringels burken. han fick mkt mkt mkt pengar... en annan stämde mc donnalds och skyllde på att det var deras fel att personen gick up i vikt efter att ha ätit dära fruckost lunch och middag 3 ggr i veckan under lång tid.

en annan anmälde mc donnalds efter att ha köpt kaffe dära som personen sedan tog med sig i bilen och spillde ut allt i knäna när han/hon blev tvungen att tvär nita. ^^ den snubben fick 13 mille när man säger i svensk valuta . hehe det finns gott om konstiga saker . 1:a aprill varje dag.

i Irak är det fängelse straff om man förder up rottweiler

Av Ziggy_

hehe roligt skämt ^^ , här i skellefteå var skämtet var typ = trafiken i skellefteå centrum ska halveras genom att göra sig av med hälften av trafiken som paserar. "något sånt var det ^^.- ganska svårt eftersom vägen igenom centrum är E-4'an . man fick sig ett skratt iaf

Av Ziggy_

:S

Skrivet av Arkebuzer:

Skönt att landet styrs av så kompetenta, välpålästa och intelligenta människor. Sveriges välfärd och säkerhet är härmed säkrad!
Skönt att vara skattebetalare och medborgare i ett land där miljarder kronor ska spenderas på att hindra dessa piraters existens. Allt annat fungerar ju så otroligt bra att högsta prio absolut bör läggas på sådana här frågor! Skola, vård, polis osv är skulle ju inte alls kunna behöva dessa pengar bättre.
Mmmm.... Politiker <3

lol högsta prioritet ? ta och titta ut ? finns det några jobb? bensinen ligger redan på 16 kr hära och är sagt att den kommer höjas till 20 ganska så snart så

Av Ziggy_
Skrivet av BergEr:

Mina lag kom inte från MS, det var rena FPS lagg som försvann när jag sänkte lite.
Är flera som säger att det är något fel med sista patchen och att det inte ska flyta så här dåligt.
Hoppas det blir fixat snart.

okey men något som är bra är att det fortfarande är beta, då ska det vara så mycket bugg som möjligt så att de hinner bli utränsade från hellvettet ^^.
vi kan låtsas att i diablo 2 när man döda diablo så var det ett bug som gjorde så att diablo inte dog "helt" utan att det fanns fortfarande spår av han och när meteoren slog ner så gav det styrkan att resa sig igen ;)!. gör det lite mer spännande hehe.

Av Ziggy_

eyefinity och sli - crossfire

Skrivet av Ozone-:

Schysst med 57060x1080 i upplösning, många skärmar eller?

kan tro det 5760x1080 det är 3 skärmar. tror man bör ha för ATI "CrossFire"
" NVIDIA SLI"menas dubbla grafik kort ihopkopplade för mer prestada vad jag uppfattar det och för mer DVI slots
de blir snabbare frame rate och render när man anvender 3d . jag är intresserad att skaffa det men måste ta reda på hur jag kan upgradera min dator ^^ är inte helt säker på vad jag har för moderkort testade CPU-Z men namnet jag fick gav inge svar på google lol.

iaf kan ni läsa här om ni vill veta mer om eyefinity : http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-tec...

mer om SLI eller CrossFire"dubbla grafik kort" : http://compreviews.about.com/od/video/a/DualVideo.htm

Av Ziggy_
Skrivet av BergEr:

Diablo3 laggar för mig om jag har allt på max. (2560x1440)
Kommer byta ut mitt 580 om nvidia släpper något bättre än "680".

det med diablo är bara tillfället. det har och göra med att servern är i usa och spela från europa blir ganska laggigt, det är förståenligt.
kan garantera att du kommer klara det fint ^^. d3 är ett spel som alla ska kunna spela, så då kan inte rec för spele vara högt.
---------------------------------------------
Diablo III Minimum System Requirements

Windows
Windows® XP/Vista/7 (latest service packs) with DX 9.0c
Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4400+
NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better
1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7)
12 GB available HD space
DVD-ROM (required for retail disc versions only)
Broadband* Internet connection
1024x748 minimum resolution
---------------------------------------------------------------
Recommended System Requirements
---------
Windows
Windows® Vista/7 (latest service packs)
Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
2 GB RAM
NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better

Av Ziggy_

alla företag som har trådlösa datorer och liknande snackar bara skit när de nämner "Bättre Batteri tid" morssan köppte en hyffsad ny bärbar för ca 9000 tror batteri tiden dem lovade var ca 9 -12 timmar. denna datorn låter som en dammsugare och dör efter 10 minuter utan batteri sladden inkopplad. datorn var köpt typ 2 månader innan onoff gick i konka i skellefteå. så där rykte försäkringen. samma problem är med bärbara datorerna man tidigare fått lånat i skolan.

Av Ziggy_

detta påminner om viruset " Den Logiska Bombem" ett virus som kopiera sig runt i hela dator systemet och tar en powernap tills ett specielt datum då det automatiskt startar, detta virus startas 24 december "på julafton , då skuttar det fram en animerad liten tomte på skärmen och plockar upp mus pekaren" pointern" och stoppar den i sin säck sedan tar han iconer till program och deletar system filer och till slut käkar han upp hela hård disken.

men "viruset" som du har om man kan tolka det, kommer det upp massa reklam sidor om att du måste aktivera något eller betala något liknande, typ stänger den av så du inte kan öppna vissa mappar som exempel "den här datorn " eller " en annan mapp ? låser den så att internet webb läsaren krasha eller liknande om du försöker starta den ? ,

du kan alltid testa detta som jag kommer länka snart. det är ett program som tillfället döda/stänger av delar av viruset så du får möjlighet att göra virus test.
vilket virus program har du ?
på sidan av så rekomenderar jag att du installerar malware bytes.
kom ihåg att om du testar detta så ladda ner dessa genom en annan dator och för över till usb.

"malware bytes" och "RKiller" rkiller brukar vara blockerat av visas virus därför så kan du ladda ner det med olika namn som finns på hemsidan. du behöver bara öppna det sen installera malware bytes och göra scan igenom hela systemet.
----------------------
http://remove-malware.com/antimalware/antimalware-tools/rkill...
-----------------
http://www.malwarebytes.org/
----------------------
hoppas detta hjälper dig!

Av Ziggy_

bara online bra eller inte ? och varför

[QUOTE=Morkul;12030143

Även om jag själv inte alls tycker om den nya stilen på grafiken hade jag nog ändå köpt spelet och spelat många långa sommarnätter i sommarstugan, men då det inte alls går pga internet krav även för single player så får det bli något annat spel.[/QUOTE]

Saken är det att Diablo 2 har offline och diablo 3 har inte , det gör så att blizzard har 100% koll på sina spelare, det kommer bli nästan omöjligt för bottar när det är online 24/7. det är därför som det är internet or dont play, jag tycker det är bra för om ni tittar på diablo 2 idag så varje gång man joina / skapa game så kommer det in automatiskt 10 bottar som spammar hemsidor där de säljer gear och rush och sånt, så vad blir resultatet, först spricker guld systemet, pengar är inte värt någonting , sedan gear . high runes är inte värdefulla längre eftersom företag har 100 tals bottar som kör none stopp och därför kan sälja 10 hr för ett "lågt pris. detta gör så att noobs utan hjärna köper saker som idioter , det blev rena habbo hotel tjafs där som man såg i nyheterna, folk spenderar 100 tals. pga allt detta så är det possitivt att ha servrarna bara online.

det enda jag är emot i diablo 3 "om dem beslutar detta" att inskaffa RMAH till HC "Hard Core" - Real Money Auction house till Hard Core Servrarna. detta skulle förstöra idén om att ens ha hard core mode. "i hardcore deletas din character om du dör i spelet. detta är till för folk med tålamod och gillar strategi, att klara av alla 4 nivåer " ---> Normal . Nightmare . Hell . Inferno <----- " utan att dö. att ha bra metod för att överleva och skryta om vilka gear man dragit till sig under allt skit jobb. detta är sånt som ger status. men vad är poängen med detta om man kan köpa sina gear ? hoppas ni förstår.

/off Topic! jag har ett stort vitt Collectors Edition Som länktar till att komma fram till min dörr. Cy In Game At Release!. ser fram emot den dagen!

sry för lite slav i stavningen, men ni fatta

Av Ziggy_

skulle vara nice med info/ hjälp "blizzard forum

tjena , det är så att jag kan inte skriva i något forum på blizzard och någon sa att man måste ha playtime"subscription" för att kunna göra det, jag har 2 diablo2 lod och 1 diablo 2 cd key reggad till mitt acc där, men när jag köper och regga diablo 3 kommer jag kunna anvenda forum" skriva där" eller kan man det bara om man betalar playtime till ett skräpspel som wow ?

har inte tänkt betala wow sub för att kunna skriva i forum,

skulle vara nice med svar! skicka gärna pm " är ny hära"

btw hur skapar man en ny tråd här på forum ? tack för svar i förväg!

Av Ziggy_

tjena jag vet vilket tangenbord som du kommer bli kär i
razer lycosa , det är lite låga knappar , matt yta på knapparna och headset och mic uttag på tangentbordet, jag är kär i det förutom " det finns en touch pad i högra översta hörnet" att touch panelen är död. söuta fungera för mig efter ett år. har haft tangentbordet i 3 år snart och skit nöjd, jag köpte det för 1000 sek i en dator butik i skellefteå men idag kan du få den för ca 800 spänn, blå led belysning , titta på länken så ser du - http://www.inet.se/produkt/6606197/razer-lycosa-gaming-keyboa...

detta är ett liknande bara ingen belysning osv hel svart, kosta ca 500 spänn länk ---> http://www.inet.se/produkt/6606196/razer-arctosa-silver-gamin...
¨
ta en titt på det och titta förbi på en butik nära så du kanske kan få känslan för vad det är

Av Ziggy_

hm jag tvivlar på 17 april för det har ryktats om det o eu och us forum, release datum ändras varje dag dära . jag kan nästan sätta 200 spänn på att de kommer säga releasdatumet på CeBit messan i tyskland som är igång nu . startadeoch håller igång i 4 dagar 06-10.
många kommer svara emot detta för att alla säger att blizzards spel och andra spel oftast släpps minst 2 månader efter beta har stängt men ! andra har berättat för mig att tidigare spel / expansion som t,ex wow expansion catacly någonting släpptes 2 veckor efter release datum "efter beta stängdes" blizzard har inge release datum för att fin slipa spelen till sista detalj. kan någon påpeka ett spel från blizz som inte är king förutom wow då :)? diablo 1 hellfire var de första action hack and slash rpg spelet och gjorde succé dirr, jag har redan förbeställt collectors edition från game. om ni förbeställer från internet kostar det 999.99 , for förbit i stan och frågade där . i stan skulle det kosta 1500 O__o kanske dyrare sa dem, så pass på att förbeställ om ni är intresserade, man betalar inte förän man fått varan så de är save hära.