Inlägg

Inlägg som Ziggy_ har skrivit i forumet
Av Ziggy_

@Pelle: jopp

Av Ziggy_

@Pelle: sant men det vet du inte heller om du sparar lösenordet och användarnamnet i webbläsaren chrome exemepelvis när man loggar in och får en ruta att spara för snabbare inloggning nästa gång, jag litar nog mer på ett litet företag jämfört med google som har råd att köpa sig ur situationen om dem blir påkommen.

Av Ziggy_

LastPass FTW

Av Ziggy_

Tips på barnvänliga spel, helst svenska.

Hej jag har en brorsson på 5 år som är allt imponerad av oss vuxna som spelar spel "pappan&jag" och jag snackade lite med min storebror ang vilka spel som finns som är barnvänligt och som helst har svenskt tal implementerat. Det han "brorssonen" hitilds sagt att han gillar är bilspel så där har vi ett spår att följa men den stigen liksom leder till en korsning med fler frågor som vilka är enkla nog att han skulle kunna spela , spelen kommer spelas på datorn med xbox kontroll men det kan möjligtvis vara möjligt med platformen xbox one.

När det kommer till andra genres, vad kan vara aktuellt? Möjligtvis nått lego men då återstår frågan om svenskt tal finns i dessa titlar?
Tips upskattas

Av Ziggy_

@Dinoman: jo det är sant. Majoras mask är min favorit utav alla zelda spel

Av Ziggy_

@SCORPIUS: 3570k i 4.2 Ghz samt 16gb ddr3 1600mhz, allt på ssd samt gtx 1070,

Av Ziggy_

@SCORPIUS: jag tror det är min cpu som inte pallar med det.3570k 4.2Ghz

Av Ziggy_

@Pulse3: jag är säker på att du kommer hitta ännu bättre priser speciellt på 1000 seriens kort nytt vid release av de nya och om de då finns kvar några kort ifrån 1000 serien på black Friday den 23 November så är jag säker på att det kommer reas ut där. Dock kan du förvänta dig att dem kommer gå åt som smör så om du vill hinna handla ett under black Friday så rekommenderar jag att du sitter uppe den 22 och väntar på 00:00 slaget och skyndar sig då. Trots detta så kan du räkna med att vilken hemsida du än tänker handla på mest troligen kommer överbelastas och kanske kommer bli som Elgiganten gjorde förra året då de blev lite av ett kö system för vilka som får tillgång till sidan.

Av Ziggy_

@SCORPIUS: jag testade det för inte allt för länge sedan och fixk endast 15 fps eller nå liknande. Kom inte ihåg exakt men det var ospelbart :/.

Av Ziggy_

Nytt Zelda spel möjligtvis år 2019 Pogchamp

Jag läste runt lite och hittade en artikel ang zelda och om Nintendo ska göra en uppföljare och läste detta =
Zelda artikel

Det låter som att man kan förvänta sig en uppföljare till breath of the wild och efter succén med open-world
Så kan dem inte hålla sig ifrån att göra om det.
Samt så kan det bli så att nästa "breath of the wild " kan bli billigare i affären då dem mest troligen kommer återanvända samma spelmotor och textures som föregångaren. Dock så lät de som om dem kommer finslipa grsfiken lite då den förra var riktat för wii u och enligt rykte kommer den nya versionen inte komma på wii u.

Vad har ni för tankar? Samt vad skulle ni vilja se i det nya zelda?
Samt om det skulle vara sant att de nya inte kommer till wii u tycker ni de är bra eller dåligt?

Av Ziggy_
Av Ziggy_

@owns good: kom dock ihåg att kompletts prismatxhning inte är den traditionella prismatchningen.
Deras version betyder inte att du får det lika billigt som i den andra butiken utan deras version så betalar du fullpris enligt deras hemsida samt att den summan som du betalar i överpris på deras "kompletts" sida, den summan får du en rabattkupong hos komplett med den summan. Så det blir inte lika billigt som dem hemsidorna du först andsåg okända.

Av Ziggy_
Skrivet av Jackbob:

Jag är övertygad om att dom gör såhär vaga påståenden och delvis informationssläpp så att de ska kunna mjölka nyhetssidor på så många artiklar som möjligt. Hur många har Sweclockers gett dom? Jag räknar 21st på 3-4 dygn.

Och trots TJUGOEN artiklar om 2000-serien vet vi fan inte ett skit utöver att det är svindyrt och Nvidia tycker du ska förhandsboka.

Tack, men nej tack. Jag är less på Nvidia nu. Mitt 1080ti blir mitt sista Nvidiakort på länge nu. Kom igen nu AMD, jag känner för att sponsra er GPU-division!

Skickades från m.sweclockers.com

Jodå du borde spara en slant och behålla ditt 1080ti fram tills 2020 och se vad intel har kokat ihop för nått förhoppningsvis äre nå nice.

Skrivet av Xverminator:

Imponerande prestanda! Men prislappen är helt crazy! 14.000 för att få raytracing! Det är vad jag brukar lägga på en komplett speldator typ!

Ska jag unyttja detta kort så måste jag först skaffa en 4K skärm! Tycker 1080 p och 60 fps duger finfin än.

Önskar det skulle komma ett kort med raytracing men anpassat för 1080p för att hålla nere priset!
Finns nog ett stort segment att fylla där.

Att nått duger är lite som det här.
Jag köpte en lenovo tab 3 billigt för jag hade behöv av en surfplatta en viss period mer än innan
Men trots des svinbra batteritid så hade den endast 1600x800 i upplösning och efter en kort period så blev jag riktigt less dess lågupplösa skärm så jag gav bort den till min brorssån på 4år och han blev jätte imponerad och nöjd. Samtidigt köpte jag en surface pro åt mig själv som har närmare 3000x2000 "just under dem specsen " kom int ihåg exakta men nästan dem specsen och jag blev nöjd osv.
Men grejen är att min brorssån har inte nått att jämföra med ännu så hans platta duger också väl men skulle jag låna ut min surface pro i några veckor åt han vad skulle han då önska sig i julklapp? Jo en surface pro.

Samma sak när 24" skärmar blev nytt så köpte jag en och på lan tyckte mina kompisar att det var onödig storlek då dem själva hade 19&20" men vad är standarden idag i vanliga barnfamiljer? Jo 24" samma princip

Av Ziggy_

@twit: okej tack jag ber om ursäkt. Nu vet jag iaf.
Mod får radera tråd.

Av Ziggy_

Produkt på reperation men.. @Elgiganten

Hej jag har en produkt som jag köpt på Elgiganten och har genom garanti lämnat in den på elgiganten och produkten kom in på verkstaden den 17e och uppdateringen väntar fortfarande på att verkstaden ska påbörja undersökning.
Jag har dock blivit tillsagd på detta forum utav annan person att det skulle gå snabbare att jag själv kontaktar microsoft så kan dem skicka en ny åt mig om jag skickar in min platta dit. Är det fallet? Hur lång tid tar ni på er att färdigställa att produkten är paj och behöver åtgärdas? I mitt fall är det en microsoft surface pro 2017 skulle jag kanske ha börjat med sry, och den har tre ljus prickar en utav dem en cm i omkrets där de lyser extra ljust meat på vita bakgrunder men har också märkt av i andra toner exempelvis rött som min inloggnings bakgrund är.
Jag har fått denna kod för att se övervakning på er hantering av ärendet VANZPBYX och ni borde kunna hitta min profil på er hemsida där om det skulle behövas igenom att se mitt namn här eller igenom produkten ifråga. Kommer ni laga eller ge mig en ny produkt?

Av Ziggy_

@iminyourgameboy: jo men bara ett exempel på hur du klickar

Av Ziggy_
Av Ziggy_

@iminyourgameboy: det vet jag inte säkert men jag tror det, men de är bara o installera geforce experience om du har nvidia samt tror jag du bara kan öppna fliken "vet inte va den heter" men med windows knappen sen söka efter kontrollpanelen så får du den gamla kontrollpanelen fliken öppen, sen går du på device manager och sen öppna exempelvis processor och högerklicka och properties sen sök drivrutiner. sen gör du det på de som du vill uppdatera, samt tror jag windows update updaterar ganska mycket också. så totalt kommer det ta någon timma, men det kommer kännas värt det i slutänden

Av Ziggy_

@iminyourgameboy: det enklaste är att köra clean, att radera allt, om det är chrome browser osv som du har så kan du exportera bokmärken så du får en html fil med alla dina bokmärken så då kan lägga på ett usb minne , ta inte mycket plats. sen sånt som inte går ominstallera , typ bilder , osv kan du spara, men typ spel och program som 7zip,vlc,chrome,addons för chrome, osv kan du ominstallera.
enklaste är att skaffa en cloud tjänst, typ gratis medlemskap typ googles eller någon, då får du några gig du kan fylla med grejor som inte går ersätta, jag skulle dock rekommendera mega.nz där får du mest antal gigabyte, tror under en tillfällig tidsperiod får du totalt runt 50gb. men som försvinner efter ett halvår eller så.

https://ninite.com/

är ett program som du kan bocka för vilka program du vill ha installerat så laddar den ner och installerar allihopa direkt på datorn så du inte behöver söka på google efter nya installer exe filer för varje program.

Av Ziggy_

på windows 10 går det resetta windows utan att behöva installera windows på en usb och starta om datorn me usb i för att installera windows. duger det eller är det bättra att omformatera och köra clean ifrån usb / skiva ?

https://i.imgur.com/fRYFxGG.png