Inlägg

Inlägg som Ziggy_ har skrivit i forumet
Av Ziggy_
Av Ziggy_

John Wick 2

8/10
Riktigt bra helt enkelt, iaf om man gillar action & lite hitman liknande känsla.
hoppas nästa film blir lika bra, jo det ska komma en trea som håller på att filmas atm.

Av Ziggy_

@Shakermaker: hur fungerar nvidias uppdateringar till dem korten ? kan dem ens använda dem drivrutinerna eller ? isf lyckat köp

Av Ziggy_

@kentan900: om du väntat enda tills nu på året så skulle jag rekommendera att vänta och se i slutet av november då det är black friday och eventuellt köpa dig din tv då eller vid mellandags rean efter

ang tv så har jag själv en 65B7V LG Oled och är riktigt nöjd, tror den modellen inte finns längre men oled är iaf the way to go

Av Ziggy_

@rareixarna: vad har du för budget? denna snubben säljer en 500gb ssd för 500kr, det är ganska rimligt pris.vet dock inget om ålder på ssdn eller hur lång livslängd en ssd har i snitt.
https://www.sweclockers.com/marknad/159257-natagerigat-ssd-ra...

Av Ziggy_

@rareixarna: det beror helt och hållet på vad du ska använda den till, vad är det som du tänlt lagra på den 500gb som du inte skulle rymma på den 250gb aren? själv skulle jag köpt en m2 250 för windows och mer viktiga program samt mitt main spel samt filmer och bilder och backup på hdd'n. det går ju också köpa en billigare vanlig ssd på marknaden på swec eller tradera.

Av Ziggy_

@tumvanten: men endå ser man trådar om folk som köpt fake grafikkort för hittepå summor på wish, även fast jag kan garantera att dem flesta visste att det var för bra för å vara sant i förväg ^^,

Av Ziggy_

jag skulle vänta tills oktober och köpa 9000 serien istället,

Av Ziggy_

@RaZman: eller en nvidia rtx 2080ti + en samsung s9

Av Ziggy_

Tribes Ascend & Diablo 2: Lord of Destruction

Av Ziggy_
Skrivet av SimonUH:

https://www.inet.se/kundvagn/visa/11784615/https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.pnghttps://www.inet.se/kundvagn/bild/11784615/

Så här blev det nu, 1000 kr dyrare, men förhoppningsvis får jag mer prestanda än så. Då monterar jag och fixar Windows själv, HD köper jag separat. Fractal är för litet för grafikkortet, valde därför Phanteks chassi, och då passar be quitet!-PSU:n bättre.

@RigBetardX: Har köpt ett ASUS Radeon RX 580 8GB STRIX GAMING OC begagnat. Det borde väl fungera med ovanstående?

@Ziggy_: Tack för tipset! Det blev ett par Steelseries Arctis 3 Bluetooth istället. Fanns på rea för 800 kr.

okej nice det är alltid nice med trådlöst samt bra att det går använda kabel också, själv köpte jag förra black friday ett siberia 840 som är både trådlöst via sändare och som också har bluetooth och jag har märkt att när jag använder det med bluetooth till min surfplatta så har den problem med att använda mic'en vet inte om de är min produkt eller om windows har problem generellt med bluetooth mic ar så så fort du får dem, pröva ringa någon igenom bluetooth för att kolla så de inte strular för dig med.
annars hoppas jag du blir nöjd med ditt köp :).

Av Ziggy_

@SimonUH: jag skulle inte rekommendera razer kraken pro v2 för dem har inte så roligt ljud, mic'en är ganska så trevlig att lyssna på i chattprogram men själva ljudet ur kåporna är ganska matt och om jag mins rätt så är basen inte så bra, spara hellre ihop lite till och kör på en Razer ManO'war, dem har riktigt bra ljud fast inte lika bra mic som kraken, men den är helt duglig och sen är det ett bonus att den är trådlös.

Av Ziggy_

@scienta: tucker ni båda är löjliga och borde lägga mer energi på social träning istället for att leka tjuv och polis.

sen så svar på din fråga så kan du nog inte anmäla han för han följde ju bara en statligt ägd väg och har lika mycket rätt att köra där som du, dock ifall detta skulle upprepa sig av samma förare en hand full med gånger så skulle du nog kunna anmäla han för någon lag vars namn jag inte vet, och det mesta det skulle kunna leda till är dagsböter eller besöksförbud skulle jag tro, dock är jag inte speciellt insatt i den delen av lagarna så jag svarar nog mest troligt likt de flesta skulle imo.

Av Ziggy_

kan inte bara någon eu representant skapa euroflix och nöja sig med endast europeiskt material eller gör dem Detta förslaget om att tvinga på andra europeiskt material for dem vet att set är enda sättet for dem att tjäna pengar på eu's material, ha mena hur många sitter I new York och tittar på "mumintrollen" eller " på bron"? Inge ont för dem serierna men hur kan dem mäta sig med "game of thrones" eller "Vikings"?

Av Ziggy_

@CodeHalt: vet inte priserna men kan tro dem kommer vara höga, had hört endel snacks on 5000kr for i9 9900k men då vet jag into on de är med eller utan skatten for oss I sverige. men om så vore fallet så kommer säkert amd kontra med better fpris så intel måste gå ner I pris också. men ja vet into när amds processer kommer it.

Av Ziggy_

söker tips ang. surface pro tillbehör

hej jag skulle vilja köpa ett tangentbord eller om det finns något skal som har tangenter som om det skulle vara en handkontroll på sidorna likt min dåliga skiss i paint. någon som vet om det finns till surfplattor som går koppla via bluetooth eller nå och finns på nån kina marknad kansle som ali express? om någon har nått tips så upskattas det verkligen.

http://forumbilder.se/H827B/untitled.png?width=150

en annan lösning vore om någon vet hur man kan synliggöra special symbolerna på on screen tangentbordet för snabbare användning.
håller på att försöka lära mig java och skulle emellanåt vilja bygga kod på min surface.

Av Ziggy_

@Petterk: okej ,tack för svar. tror jag köper en på clas ohlsons istället.

Av Ziggy_

hej jag har köpt en usb 3.0 till sata ide 2.5 3.5 hdd converter och strömkabeln jag fick var fel och passade inte och jag skrev det till försäljaren och hen skulle skicka en ny som gåva men nu när den kommit till sverige fick jag ett sms om att betala hanterings avgift , men jag trodde det inte behövdes på gåvor? hur ska jag göra? för att hanteringsavgiften är lika dyr som att gå på clas ohlsons och köpa en egen strömkabel? råd uppskattas

Av Ziggy_

jo om du går in på mojang och reggar dig sen köper java versionen så kan duanvända moddar. mod mappen hittar du sen på %appdata% så vare förrut iaf men den kan ha flyttats då jag har för mig allt sköts igenom twitch appen som man ladda ner i windows 10 store.

Av Ziggy_

nu kommer en uppdatering på min inlämnade platta. dem gav mig helt enkelt en helt ny surface pro så nu är jag nöjd, garantin är fortfarande samma som om jag haft min gamla dvs den börjar inte om ifrån noll som jag trott. har spenderat istort sett hela dagen med att uppdatera mjukvaran i windows update same kopiera över filer ifrån min ssd som jag hade som backup, samt så har jag spenderat en stor del av tiden till att installera program som jag haft. men nu är jag nöjd iaf.

så om någon är i samma sits som jag varit vet ni den mest troliga slutsatsen.