Inlägg

Inlägg som Ziggy_ har skrivit i forumet
Av Ziggy_

@aalbingg: ska du köpaen dator för densumman tycker jag du lika gärna kan spara ihop 1000ish till och köpa ett 2080 istället.

Av Ziggy_

@SE_Larsson: kom ihåg att om han ska lägga till montering så får processor kylaren högst väga 750 gram samt sluten vattenkylning eller cable sleeveing gör dem inte. samt måste det vara oem version av windows för att dem ska installera det.

Av Ziggy_

@ostrichboy: det har jag tyvär ingen kunskap om, har själv alldrig minat eller läst runt ang hur dem påverkar korten i slutänden. så vet ej om dem tar skada av det. men jag kan inte säga emot att det var bra priser på denna annonsens kort. du kan ju fråga ang mining till den personen om dem används för det eller ej.

Av Ziggy_

Mission Impossible: Fallout

8/10

en av de bättre M I Filmerna vill jag påstå. spänningen höll igenom större delen av filmen och det blev alldrig tråkigt. ett tag fick jag lite Jason Bourne känsla av den vilket var trevligt då jag är ett fan av dem filmerna med.

Av Ziggy_
Av Ziggy_

@sniglom: innan du köper 840it så tycker jag du ska fråga ang skick på batterierna och själva dosan som man kopplar in i datorn. jag köpte ett nytt 840 på elgig förra årets black friday och jag har senaste tiden haft problem med att ibland så känner inte dosan av att jag stoppar i ett batteri för laddning och samt att till och från hänger sig dosan så jag et hand full par gånger måste starta om den för att den ska bli normal ogen för när den hänger sig så slutar den överföra ljudet till headsettet. men förutom det så kan jag starkt rekommendera headsettet och det är verkligen en lyx att kunna byta ut batterierna. den är dock lite bökig att ställa in.

ang razer kittet, den dära nostromo är det endast ett tangentbord eller fungerar den ävensomen datormus?

Av Ziggy_

jag äger själv ingen konsoll utan endast pc men om det är själva psn kontot som är bannat varför inte bara göra nytt konto?

Av Ziggy_

@ostrichboy: ett rx580 kostar billigast 3400 ish och skulle han köpa en ny psu så blire väll pluss 1300 ish till , är det inte värdare och lägga dem psu pengarna på en nyare bättre grafikkort som inte kräver att han behöver upgradera psun? typ ett beggat 1080 eller ett nytt 1060 6gb / 1070. va tror ni andra?

Av Ziggy_

vilken psu har du i nuläget?

Av Ziggy_

@crew seven: jo stuckit kan man lugnt säga att dem har gjort. jag skulle nog vilja påstå att dem flesta har lämnats med hål i plånboken efter dem skickningarna pga rtx on.

jag skulle dock rösta på pubg eller fortnite som årets varumärke.

Av Ziggy_

om du vet hans namn och allt så kan du testa se om han har facebook och villka grupper han är med i och öppet lägga ut vad han har gjort så han bland annat blir bannad ifrån köp och sälj trådar så andra inte måste gå igenom samma resa som dig, detta kan väl inte vara emot reglerna då de inte är någon form av uppmaning till brott?
sedan som tidigare sagt kontakta hans släktingar.

Av Ziggy_

@1Nkz: jopp, du behöver ett bättre kort, jag har en asus rog swift pg348q 100hz 3440x1440 och jag använder en överklockad 3570k i 4.2ghz och ett 1070 och jag hamnar runt 50-60fps i middle earth shaadow of war på hög inställning med motion blur o annat onödigt avslaget. jag kommer upgradera själv men vet inte till vad ännu, ska börja med processorn och sedan gpun när jag vet mer om hur rtx on funkar i spel, idag finns de ju inga spel tror jag som har rtx on tillgängligt. kan ha fel? men men. borde skrivit tidigare men 50-60fps är lkte standard i den upplösningen i de flesta spelen ja testat med min setup.

Av Ziggy_

@terasque: hej jo det är nog en i9 9900k jag ska införskaffa. jag har fastnat lite mer för detta chassi sedan jag fick syn på det igår http://www.lian-li.com/pc-o11-dynamic/ , men jag undrar vilket moderkort som passar, det står inget på prisjakt, men på cdon står det e-atx , atx ,micro atx så jag antar att vanligt atx funkar,

hur går det till med fläktar osv som har rgb, hur kontrollerar man färgen och hastigheten?

det står samt att den har platts för 3x 120 fläktar i topp sidan, antar att en radiator på 360 funkar då.

Av Ziggy_

sluten vattenkylning råd? tack

hej med den nya processorserien som kommer så blir det mest troligen å köpa ny dator grejen är det att jag är ny när det
kommer till vattenkylning, i detta fallet handlar det om sluten "ej custom". vilken skulle passa mig bäst tror ni?
jag tänker montera det i ett chassi "lian li alpha 550w"alternativt i en Corsair Crystal 280X RGB och jag skulle gärna vilja ha rgb till kylaren.
Den jag har tittat på är Deepcool Castle 240 RGB. Finns det nått bättre allternativ? råd uppskattas.

Av Ziggy_

nu blir jag sugen att upgradera ifrån min i5 3570k, någon som kan något om de nya 390 moderkorten? kan man förvänta sig att dem ligger runt samma pris som nuvarande moderkorten eller kan dem också komma med förhöjt pris?

Av Ziggy_

@Eibon: jo i mina ögon ser det där bättre ut jag har bara hört bra saker om palit btw.

Av Ziggy_

@Eibon: ja du gör som du vill men jag skulle inte betala omkring 8000 för ett gtx 1080ti när de nya generationen just har släppts.
köp ett 2080 istället, de presterar snäppet bättre än 1080ti men inte med mycket och de ligger i samma prisklass samt när det börjar komma nya spel med raytracing så har du möjligheten att använda det "med RTX 2080" sedan skulle jag välja några snabbare minnen typ i 3000MHz

Av Ziggy_

@ripan_: är du säker på att du har kopplat skärmen ini grafikkortet då och inte i moderkortet?

Av Ziggy_

ibland blir det fart hinder på vägen då man måste sakta ner "dvs lägre prestanda ökning" men efter dem hindrena så äre bara å gasa hårt, så förhoppningsvis kommer vi återgå till liknande prestanda ökning som 1000 serien var jämfört med 900 med nästa "2100/3000 serien. detta vill jag som sagt tro på men samtidigt så kan man inte låta bli att få känslan att dem försöker mjölka ur en alla pengar så snabbt som möjligt innan intel och amd kommer ikapp " intel dvs år2020" med raytracing.

dock så ser det ut som att plånboken sneglar efter info ang RTX 2070 med stora förhoppningar.

Av Ziggy_

det står inte ens vilken skärm du använder, kanske har nått med det å göra, dvs att du inte har nya drivrutiner till den . bara min gissning, jag får fram det men har endast testat medans jag använder tvn som skärm. vet inte om detta är avgörande.