Inlägg

Inlägg som Ziggy_ har skrivit i forumet
Av Ziggy_

@anon159643: nog för att jag tycker om att se på skräck filmer som the conjuring men denna film klippet skrämde då upp mig mer än traditionella skräckfilmer xd. tack för infon btw lol.

Av Ziggy_

@Maxy: hej, vilken prisklass är det ni söker i ?

Av Ziggy_

skicka dator möjligt?

hej jag ska sälja min primära statitionära dator som är ett M-ITX och jag har en Noctua NH-U9B SE2 kylar torn på ca 640gram och ett fullstort gtx 1070 "28.5cm" och jag undrar om det går frakta datorn med posten eller om den kommer gå sönder då? jag har kvar original förpackningen till mitt chassi med hantag på sidorna för enklare buret. när jag köpte datorn ifrån inet ett antal år sedan så levererades den med kylaren påskruvad samt satt ett full stort gtx 690 på den. råd?
om jag inte kan skicka med grafikkortet vad kan man skicka den i och vars får man tag på kartongen samt det jag ska linda in den i ? antistat påse? kylaren borde kunna åka i chassit då den inte är så tung att inet kan skicka den eller vad tänker ni?

Av Ziggy_

23% på alla pc spel på Greenmangaming.com

kod= PAYDAY23

endast resten av denna vecka.

Av Ziggy_

om jag skulle välja Denna RGB Fläkten kan de flesta mobos koppla samman dem då eller behövs nått externt installeras för att rgb ska funka?

Av Ziggy_

köpråd Statitionär ca 16-17k

hej nu är det dags igen för en ny dator och jag väntar ivrigt efter i9 9900k samt de nya z390 moderkorten och ram minnerna som ryktas komma inom snar framtid, det jag undrar över är om jag kan göra något annorlunda eller om det är att köra på?
inet
är denna vattenkylningen nått att ha? det är så att jag nämnde att jag skulle bygga i de tillagda chassit och fick det där som förslag.
sen undrar jag om just denna ssdn är prisvärd just nu? den kommer vara som primär ssd samt att jag har en 1tb ssd hemma jag tänkte ha som sekundär drive. jag kommer i framtiden fylla chassit med rgb fläktar osv men tror inte jag har råd med det i nuläget då jag redan har delar för 7.5k i kundvagnen samt att de resterande ca 10k kommer gå till en i9 9900k + ram+ z390 mobo
kommer det att räcka? jag kommer lite längre fram att överklocka så jag kommer behöva lägga lite mer på mobo, hur mycket tror ni jag kommer behöva lägga på mobo? kommer vara antingen ATX eller E-ATX mobo.
jag kommer gissa att de nya ram stickorna kommer bli dyra, dem som har dubblerad kapacitet per sticka, kommer förmodligen endast ha råd med 16-32 gb som max endå beroende på vad dem kosta, kanske tom kommer bshöva gå på dem äldre ist.
Det sista jag undrar över är om det dära nätagget räcker? jag kommer köra på mitt 1070 tills jag hittat ett 1080ti mest troligen och det kortet är inte inräknat i denna summan utan kommer mest troligen finansieras av försäljningen av min nuvarande rigg.

Av Ziggy_

@Aeqvist: haha du skulle bli förvånad av hur låg ljusstyrkan är på max på en b7v :).

Av Ziggy_

@kaspergustavsson: intel processorer som har ett k efter sig betyder att dem är upplåsta till möjligheten att överklocka och brukar vara lite dyrare än låsta processorer. överklocka gör man för att få dem att gå snabbare och det gör man igenom att skruva upp klock frekvensen bit för bit sammtidigt som man ger den mer ström. men ju mer ström man ger desto varmare blir dem så då rekommenderas det att ha en bra kylare annars överhettar den och datorn slår av sig för att förhindra att den pajar. om du inte ska överklockaså kan du spara en slant igenom att välja en processor som man inte kan överklocka.

Av Ziggy_

nu när jag ser Mark på scenen någon annan som får flashbacks ifrån gta 5 ^^,?

Av Ziggy_

@TotalF: tack för delad länk, har inget bättre för mig så jag håller ögonen öppna
för er som inte gillar facebook så tror jag de ska gå se här: https://www.youtube.com/user/oculusvr/videos?disable_polymer=...

Av Ziggy_

@stenent: nu förstår jag inte, äger du flera hundra epost adresser O__o?

Av Ziggy_

jag har haft min LGB7V nu i lite under ett år och haft den som skärm till min dator, har aldrig använt den till att titta på tv och jag har inga inbränningar så jag skulle inte påstå att det är lätt att få inbränning på den. antar att det finns flera olika oled paneler men min 65B7V var den billigaste OLED som såldes, klart 55an är billigare men 55an är den billigaste 55"s oled som jaghittade på elgigs när jag köpte tv. så jag tror mycket har med otur å göra.
men jag skulle endå vilja påstå att det är mindre chans att få inbränning på oled än de gamla plasma tvs som fanns förrut. jag ångrar dock inte det minsta mitt köp och önskar endast att jag hade köpt en tidigare
måste tillägga att jag har alltid kört min i högsta ljusstyrka.

Av Ziggy_

@Terrell: inte ännu?
det var bara ett förslag som lagts på bordet men inte är klart. om jag har fel får du gärna länka källa.

Av Ziggy_

varför vill du ha just windows 7? bara undrar.

Av Ziggy_

@SE_Larsson: jo precis, jag ska snart bygga ny dator och jag äger redan en extra licens som jag köpt på kinguin, kommer använda den.

Av Ziggy_

https://www.youtube.com/watch?v=tlQCTtV5h2U video ang varför laddningen kan ta tid i spel med Techquickie

Av Ziggy_
Skrivet av aalbingg:

Vilket kort tänker du dig?

det blir lite mer än vad jag tänkte mig men för ca 9200 får du ett palit rtx 2080 och 2080s presterar likt ett 1080ti , i vissa fall har jag för mig att det var snäppet bättre"nån enstaka fps mer". sedan brukar palit ha bra rykte att vara bra. du får bestämma själv om detta är något allternativ, jag ville som bara lägga det på bordet och visa att det finns. den stora skillnaden emellan gtx och rtx är ju raytracing "ljusstrål spårning" men jag har i daagsläget inte sett några benchmarks "tester" på hur dem presterar med raytracing påslaget. vet inte om de finns men du kan söka runt o se. om du känner att prestandan som man får med ljusstrålspårning på inte är värt det så kör på ett 1080ti och köp nästa grafikkort då med den nya tekniken när de nya har blivit gammalt.

Av Ziggy_
Av Ziggy_

@Styckaren: jag såg en annons tidigare idag somskulle sälja ett steelseries siberia 840, äger ett sådant i nuläget och är riktigt nöjd, den låg runt din budget också. kan skriva när jag hittar igen den så kan du googla runt o läsa omdet under tiden

Av Ziggy_

kanske bara är jag eller är jag ensam om att tycka att det är irriterande när folk svarar i en köp o sälj tråd med :" du har fått ett bud i pm :)"
jag menar är det inte lite fult emot andra budare då dem blir lämnad i mörkret och inte har någon aning vilken summa som atm ligger som högstbjudande?
finns som en disskutions tråd på varje tråd av en anledning xd.
kanske är löjlig men det är fortfarande en dryg känsla.