Inlägg

Inlägg som SirSkitz har skrivit i forumet
Av SirSkitz

Max Gaming gick från 30+ i lager till 5+ på 15 minuter. Jag fick orderbekräftelse, men så får man se om de skickar förstås. https://www.maxgaming.se/sv/xbox-series/xbox-series-x

Av SirSkitz

29 år, student, och erfaren mmo-spelare. Gav dock aldrig Wow Vanilla en chans och får nu äntligen göra det. Kommer inte ha tid att hardcore:a WoW men grymt sugen på att spela på kvällar/helger och både raida i nyktert och eventuellt onyktert tillstånd. Man är äldre och lägger tid på annat och hade varit riktigt kul att få lira med likasinnade. Ambitiösa i spel, ambitiösa IRL 😅

Skickades från m.sweclockers.com

Av SirSkitz

Shadowkeep-expansionen fördjupar Destiny något enormt. Förutom det nya Story Arc:et i och med expansionen och ny fet raid, nya quests/Free roam area och dailys/weeklies så kommer "geara upp" bli helt overhauled. Kommer närma sig MMO-känsla och man kommer behöva grinda mer för att modda så som man vill ha det då alla talents/perks nu kommer flyttas från armor till mods vilket många tror alltså kommer ändra end-game grinden från RNG till TIME CONSUMING. Haha! Hursomhelst så ser jag enormt fram emot Shadowkeep. Year 3 kan inte komma för tidigt!

Av SirSkitz

Senast jag var på SweClockers seriöst var när jag letade Guild i Star Wars: The Old Republic. Vad tror ni om att hitta någon social men ändå ambitiös guild i WoW Classic? Alla som ska spela det verkar vara veteraner som vill ha den där nostalgin medan jag snarare bara vill uppleva ett "Vanilla" WoW som jag aldrig gav chansen. Om ni vet några guilds som rekryterar så hojta gärna. Jag är en ambitiös gamer som har stor erfarenhet men som ändå vill kunna njuta nu när jag äntligen får testa Vanilla WoW. Ska till och med försöka läsa på lite lore och spela igenom W3 igen.

Av SirSkitz
Skrivet av Semenra:

Har blivit sugen på att börja spela igen och tänkte kolla hur långt man kan komma om man bara vill köra F2P till en början. Finns det någon möjlighet att komma upp till lvl 50 om man gör alla quests eller är man körd på den biten pga xp-reduceringar?

XP-reduceringen är inte direkt stor. Man får experience boosters man kan använda om man gör klart planetmissions eller class story/heroics etc. samt 10% experience boost om man är med i en Guild med minst 30 AKTIVA medlemmar. F2P är riktigt bra, men med väldigt många restriktioner om man vill spela på en engagerad nivå. Subsciber är helt klart det du vill vara på en mer engagerad nivå. Och ja, Free-to-play-versionen av spelet är precis likadan, men med mindre content på end-game-nivå och även restriktioner i Artifact-gear (purple gear, d.v.s det bästa för din level eller end-game-gear) samt antal PvP-matcher. Det finns listor på den officiella hemsidan som är bra.

Av SirSkitz

Spelet var en rejäl besvikelse, men det är alltid svårt att ta till sig ett nytt MMo, tycker jag personligen, efter att lagt år på ett man redan är så inbakad i. Det har hänt många innan så om du har rätta känslan av att lämna WoW så gör det. Men samma sak gjorde många när SWTOR släpptes, men många kom tillbaka. Wildstar är inte ett jättestort releasespel och jag tror inte det kommer bli ett stort MMO heller. Jag kommer hålla mig till SWTOR efter att ha spelat 2 days+ i Wildstar och även tillbaka till WoW och testa när nya expansionen kommer.

Av SirSkitz
Skrivet av versions:

ok jag blir väldigt förvånad av ditt bygge. det är balanserat på ett väldigt konstigt sätt med ett budgetagg, 32gb ram, 4930k med intels kylare (tveksamt om den fungerar alls faktiskt), gtx 780 6gb och förmodligen den sämsta ssd:n på marknaden.

vad är tanken med den här datorn? vad ska du göra, är det någon redigering eller liknande på gång med tanke på den svindyra processorn med 32gb ram? vad är din budget? om du ska spela, vad är det då för upplösning?

Har kört i7-3820 på en helt annan dator i över ett år där jag spelat på. Fungerat bra så jag tänkte att det inte skulle behövas någon mer avancerad kylning. Sen kanske jag har dragit på för stort vad gäller RAM och har ett något budgeterad nätagg. Nätagget är ungefär samma som jag har i den gamla datorn som jag nämnde, trodde även där att det skulle fungera, mestadels för att listan är från en dator från Komplett.se. Jag tänkte att om de bygger ihop sådana burkar till sina kunder så borde väl Inet kunna göra det? Skillnaden är dock processorn som är bättre och även internminnet. Sen vad spelar det för roll vilken hårddisk jag har valt? Windows kommer ju fungera fint på den tillsammans med Star Wars: The Old Republic som är anledningen till köpet. SWTOR drar mycket processorkraft då spelmotorn är dåligt optimerad och man droppar gärna på 20-25 fps. Den här processorn i länken kommer lösa det.

Av SirSkitz

Enklaste klassen om man vill ha väldigt få skills och abilities att tänka på måste väl ändå vara Vanguard och Commando som många här redan påpekar. Fast jag vet inte riktigt om spel som SWTOR och WoW är något för en som inte orkar med stressen. Kanske enklare spel som Guild Wars eller nysläppta Wildstar är något för dig?

Av SirSkitz

Vad behöver jag mer för att bygga ihop den här datorn?

Har aldrig byggt ihop en dator och tänker inte heller testa nu. Jag kommer be Inet bygga ihop den åt mig men behöver hjälp av Sweclockers då ni är lite kunnigare än mig. Jag har valt ut så många delar jag vet att jag behöver och som kommer passa tillsammans men nu har det tagit stopp för mig.

Här är länken till delarna för tillfället: http://www.inet.se/kundvagn/visa/6886098/2014-06-27

Nu vill jag veta vilka och hur många kablar och fläktar jag behöver? Och är det något mer jag missat? Jag behöver inte vattenkylning eller något sådant, jag vill bara veta om det bara är kablar och fläktar som återstår innan jag kan be Inet börja bygga?

Tack så jättemycket på förhand!

Av SirSkitz

När kommer One officiellt till Sverige?

Av SirSkitz

Swtor, helt klart. Det är utmanande och grymt bra. Finns ingen direkt grind-känsla i Swtor förutom på Raiding-nivå. PvP'n i Swtor är den bästa jag spelat (Age of Conan var senast jag blev så tagen) men det är PvE och framförallt raidandet som gör Swtor bäst på marknaden just nu. Finns många bra guilds i Swtor, de bästa på Tomb of Freedon Nadd i Not Good Enough men också svenska guilds. Friskyttarna på Red Eclipse och Ruthless har en hyfsad hardcoregrupp.

Av SirSkitz

Bättre jämföra vad som är bättre med Wildstar än WoW eller Swtor. TESO är väl mer annorlunda.

Av SirSkitz

Servrarna kommer preliminärt upp vid 17.00 så det är bara in och köra.

Av SirSkitz
Skrivet av NordhNet:

Oooooh, känns lite som x-wing i ny tappning. Detta ska bli riktigt intressant!

Det är lite där tankarna hamnar. Alla kommer kunna spela det här och man behöver inte vara maxlevel. Det enda som krävs är att man registrerar sig och laddar ner Star Wars: The Old Republic. Precis som World of Warplanes och Warthunder finns det In-Game valuta och även en valuta med riktiga pengar. Det som är positivit är att man inte får några direkta fördelar i Galactic Starfighter bara för att man kan spendera med riktiga pengar. Det är alltså inte något Pay 2 Win vilket gör det hela ännu roligare. Alla spelar i princip på samma förutsättningar även om man som subscriber till spelet sedan tidigare såklart har försprång vad gäller det mesta, erfarenhet, ekonomi, etc..

Av SirSkitz
Skrivet av Aldric T:

Jag kör lite World of Planes som uppvärmning, ska bli kul detta :-).

Skickades från m.sweclockers.com

Inte testat. Men jag har spelat Warthunder.

Av SirSkitz

Okej. Vilka servrar spelar ni på? Är ni sugna på att testa tillsammans? Jag har åtta maxlevlade chars på Tomb of Freedon Nadd men även en Sage och en Powertech på The Red Eclipse. Så för mig går det vilket som om ni är intresserade. Annars får ni ha kul. Det känns mycket välgjort och intressant det här. Om man gilar Star Wars är ju det här vad man väntat på.

Av SirSkitz

Galactic Starfigther kommer till SWTOR - Early Access 3de december

För er som missat att Galactic Starfighter kommer till Star Wars: The Old Republic med Early Access för subrscibers redan den 3:de december. Ett 12v12 dogfight spelläge där man flyger runt i klassisk Star Wars-miljö i olika banor. Får mig tänka lite på War Thunder även om detta inte kan kallas en flygsimulator.

Här är länken till officiella hemsidan för Galactic Starfighter.

Här är en bra New Player Guide som är djupt ingående på hur det fungerar.

En video på hur det ser ut:
http://www.youtube.com/watch?v=fBGVTqrBmTM

Vad tror ni? Känns överraskande och välgjort imo. Och framförallt, vilka vill testa?

Av SirSkitz
Skrivet av KlyfftPotatis:

aj då. tänkte inte på att jag spelat mmorpg i 6 år

Och ändå låter det som att du just kom ut från Call of Duty-garderoben. Ibland har man helt enkelt fel om folk, men med tanke på vad du skrev och min egen erfarenhet av mmorpg-spelande genom åren så var det inte svårt att tro annat. No hard feelings, du spelar förmodligen ett annat mmorpg och fastnade helt enkelt inte för Swtor.

Av SirSkitz
Skrivet av KlyfftPotatis:

Jag spelade swtor i ca 6 veckor innan jag la ner.. tyckte att klasserna var nog fan de tråkigaste jag spelat och då testade jag alla! tråkigaste var att du hade energy som tog slut och då kunde du bara göra 1 attack var 5 sec, samma sak med heal

Låter ungefär som om du inte hade en aning om vad du höll på med under dessa veckor. Just saying. L2P. Inlärningskruvan ät lite längre i ett mmorpg än i Call of Duty.

Av SirSkitz

Spelar fortfarande. Bry dig inte om de flesta som svarar och skriver att det är skit när de inte spelat mer än några timmar eller bara trollar. Spelet är kanske det bästa mmorpg't som släppts efter World of Warcraft. Det enda som verkar hållas vid liv bredvid ett så maffigt spel som WoW och där det finns otroligt många svenskar som spelar. De flesta som hänger på det här mmo-forumet brukar låta som majoriteten i den här tråden. Frågan är om du spelar nu eller struntade i att börja? Har du eller någon annan förbitittande frågor är jag rätt person att kunna svara då jag förmodligen är en av de mer erfarna och bättre svenska spelarna överlag vad gäller både PvP och PvE-delen.