Inlägg

Inlägg som SirSkitz har skrivit i forumet
Av SirSkitz
Skrivet av meb79:

Höll nästan på att försova mig till jobbet, tur man har en kollega som granne

Haha, fyfan vad mysigt det låter. Jag kunde vara uppe tills nu för de stänger ner alla servrar i 2-4 timmar.

Av SirSkitz

Jag har spelat till Level 10 nu. Fruktansvärt grymt spel. Fått min companion och skall springa iväg och forgea min första lightsaber!

Epic!

Vi är rätt många svenskar som lirar på Hex Droid! Joina gärna!

Av SirSkitz

Sjukt kul. Jag är inne och spelar nu. Redeemade koden den 5:e december tidigt på morgonen.

När jag börjar spela fryser dock menyerna kontinuerligt och kommer sedan tillbaka i funktion efter 10-30 sekunder. När jag väl valt server lägger det dock ned. När jag precis haft min första konversation i spelet och ställt in allt på High, verkligen maxat så märker jag hur allt går hur bra somhelst. Fyfan vad nöjd jag var.

MEN.

Då får jag bluescreen, ett fel jag haft ett tag nu med min dator sedan jag kopplade in ett videokort i moderkortet för ett halvår sedan. Fyfan vad trist. Jag har inte fått bluescreen på en månad liksom efter att jag ominstallerade och formaterade allt och så händer det nu. Kan bara se fram emot strul framöver känns det som.

Av SirSkitz

Är det inte när man skrev in koden man fick från förhandsbokningen som gäller och inte själva dagen man förhandsbokade?

Isåfall får jag tänka om.

Av SirSkitz

Det lär ju inte bli Bloodworthy jag ska köra på, med tanke på köerna. Är det Niman som gäller annars eller? Jag är inte så införstådd i var svenskarna håller hus?

Av SirSkitz
Skrivet av Yuppienalle:

Senaste från Stephen Reid!

Det där låter ju underbart! Kommer jag förmodligen få spela imorgon. Annars, på fredag. I vilket fall riktigt nära nu.

Har fortfarande inte en aning om vilken server jag skall spela på.

Av SirSkitz

Kommer vi alla in imorgon så finns det en gud! Jag, liksom väldigt få, kommer faktiskt spela Republic. En Jedi Knight (Sentinel) påväg. Kommer bli en sjukt galen resa förhoppningsvis. Har spelat två betahelger och verkligen gillat det, så det kommer nog inga överraskningar som kan göra det sämre på något sätt. Har lite svårt att ta in allt nytt då genren inte är den jag vanligen sitter med - MMORPG. Men kommer nog gå bra!

Förövrigt så verkar det som ett jäkla sug efter spelet och tror på att det kommer bli riktigt stort, större än vad det redan är vill säga.

Av SirSkitz

Bokat 24/11
Tillträde: Nej

Av SirSkitz

Ja, håller med. Jag vill spela.

Nej men skämtosido. Jag är inte rätt person att föra en sånhär diskussion med. Har nämligen för mycket tålamod och även om jag blivit utlovad Early Access så skulle det inte skada mig om jag så skulle få börja spela på releasedagen då de flesta börjar spela tillsammans. Däremot så förstår ju jag om ni andra vill spela, jag är helt enkelt lite onormal. (Y)

Av SirSkitz
Skrivet av Zcorc:

sen vet jag att de har haft en mil inne på servrarna samtidigt under beta weekends vilket också reser frågan varför de inte tagit in mer folk första dagen.

Tror det mesta de haft samtidigt ligger runt 750.000 spelare. Så en mille är nog för mycket. Däremot så hade de 2,000,000 spelare under senaste Beta-weekend totalt.

Av SirSkitz

Förstår ingenting. Hur det kan vara roligt att "boosta" upp sin level på det där sättet, om nu ryktet stämmer. De missar ju charmen med spelet och känns bara som de inte vill något annat än vara först till maxlevel. Det är väl ingen som bryr sig förutom de själva? Det är som när folk på allvar betalar för en karaktär eller account. Har en polare jag först träffade på Xbox Live som sålde sitt WoW-account för en jäkla massa pengar enligt honom. Det var vad han sa, och jag har inga tvivel då han hade varit sponsrad med massvis med datorprylar. Känns så jäkla udda på något sätt. Virtuell makt som egentligen inte betyder ett skit. Eller?

Av SirSkitz
Skrivet av Zcorc:

Wad = movement, hur du använder dessa tre knappar är ditt val, jag bindar alltid a och d till strafe och håller in höger musknapp för att svänga gubben. "s" eller bakåt är bara att unbinda, eftersom det går snabbare att strafe:a så är det bättre att snurra gubben lite och strafe:à "bakåt".

Hotkeys är allt runt wad, för att kunna ha alla spells på hoykeys så bindar du allt med modifiers, alltså om du bindar f så bindar du en spell på f en spell på ctrl+f och en spell på shift+f

Skickades från m.sweclockers.com

Det här gav mig faktiskt hopp. Man tackar. Dock så känns det som att "backa" är ett måste ibland men antar att så inte är fallet i ett MMORPG som det här. Jag tänker mig utifrån en Shooter som Gears of War. Hade aldrig klarat mig utan att backa där ibland. ^^ Nåja. Då är ju bara frågan om man ens behäver siffrorna längre eftersom man kan binda det mesta runt wad.

Av SirSkitz

Vad skall man med en Security In-Game Vendor till om jag får fråga? ^^

Av SirSkitz

Jag som inte är så van MMO-spelare överhuvudtaget behöver lite hjälp. Hur är det enklast att spela med tangentbordet? Känns som att när man har så mycket abilities till slut att tangentbordet blir ganska "lacking". Vad är era bästa tips på var man skall sätta ut sina abilities osv. Ge gärna tips om hur ni brukar göra, eller har tänkt er att göra, eller hur de flesta gör? Känns som att eftersom "W+A+S+D" är ganska standard när man lirar PC och ska röra sig med så är det även dess aman använder i WoW och SWTOR. När man då sedan har två rader med abilities som man skall använda, var skall dessa vara? Jag blir så förvirrad. Ge mig Xbox 360-kontrollen istället! Haha.

Av SirSkitz

Komer bli Jedi Sentinel. Verkar riktigt balanserad när man speccar upp lite vad gäller Damage/Heal. Eftersom det är en pure DPS så blir det alltid bra, eller?

Av SirSkitz
Skrivet av Kilgam:

Du har rätt i en sak iallafall, du bör inte röra spelet för du verkar inte vara MMORPG typen om jag ska va helt ärlig ^^

Finns många saker jag störde mig på i betan men det var nog inte att animationerna sög. Combat är väl för övrigt ganska snabb jämförelsevis med andra MMORPG's`?

This! Förstår inte vad har har förväntat sig av ett MMORPG. Spela Force Unleashed om du bara vill trycka på en knapp och se striderna på ditt sätt.

Av SirSkitz

Aah! Så jäkla hypad nu. Vill få mitt mail! Kommer förmodligen vara bland de sista som får börja spela eftersom jag förhansbokade först i november. Hoppas förvisso på det bästa, men i vilket fall så är det den 20:e senast. Nu undrar jag mest bara vilken server man skall spela på. Någon som har ett förslag? Hittar inget vettigt i server-tråden. Någon som inte är överfull, och någon som inte är för lite folk i heller. En Engelsk. Jag ahr liksom inte en aning! ^^

Nåja.

Av SirSkitz
Skrivet av KingCobra:

Synd att spelet är så stelt. Har betan och måste säga att animationerna på karaktärerna är 90 tal eller början på 2k tal faktiskt. En video som visar vad jag menar http://www.gametrailers.com/video/warzone-voidstar-star-wars/... jag kan ha blivit bortskämd av Skyrim, WoW (faktiskt), Conan, BF3. Hur som helst, karaktärernas rörelser ser verkligen onormala ut. Allt ser för rent ut osv.

Eh. Som programmerare måste jag påstå något EXTREMT nu. Du har så fel du bara kan ha. Att jämföra ett MMO med Skyrim var orättvist för det första. Men att sedan WoW skulle vara bättre? Animationerna på karaktären i SWTOR äger ju sönder World of Warcraft. Har du spelat det eller? Om det är något SWTOR är bättre på än WoW så är det fan striderna och animationerna. Och 90-tal? Herregud.

Av SirSkitz

Fy sablar vad jag blev besviken efter blivit så jäkla imponerad av er. Kollade hemsidan, läste runt och tänkte precis fråga om man fick vara med. Ja, då får man smutset kastat i ansiktet på en gång! Ni är ju onda allihopa era imperialistiska svin! Vi syns i strid istället!

...

Av SirSkitz

Ställ dig dessa frågor;

1. Vill jag spela online? PS3 är gratis, Xbox 360 kostar. PS3 inte lika bra, Xbox 360 är bättre.

2. Vilka spel spelar jag? Xbox 360 har storsäljaren Gears of War, grymt onlinespel. Playstation 3 har Uncharted, Single-Player/Dålig community i Multi och andra gamla titlar.

3. Vad vill jag göra mer än att spela? Xbox 360 kommer med nytt Inter-Face som mer eller mindre krossar ditot på PS3, djupt integrerad med stora communities så som Facebook, Twitter, YouTube etc. medan PS3 kan spela Blu-Ray som därmed krossar tillbaka lite, det kan inte Xbox 360.

4. Varför skapade jag den här tråden när jag "egentligen" redan bestämt mig? Ja, du. Det kan jag inte svara på.