Inlägg

Inlägg som anon159643 har skrivit i forumet
Av anon159643

Ni som pratar om varmt att sova på sommaren så går jag själv ner i en källare och sover, skitskönt om jag bara hade fått varit i fred från alla andra som stör. Mitt råd till andra om ni har hus är att testa samma sak. Detta störande är bara en tidsfråga då jag snart får sommarledighet som andra.
När jag ska skaffa ett eget hus så är just sommarsovplats i källaren något som intresserar mig.
Jag vet för övrigt flera som har stora hus som har olika sovplatser på året.
*edit*
Jag har släktingar och bekanta som bor i ett helt annat sommarhus på sommaren, men det är väldigt kostsamt.

Av anon159643

Bara jag som skaffar sommarskägg?
Jag rakar mig året runt, men 5 veckor under semestern struntar jag i det.
Orsaken är flera:
Det finns absolut ingen i de trakterna jag kommer vara på under semestern som jag direkt bryr mig om hur jag ser ut. Detta innebär att man kan experimentera och det då kan vara roligt.
Sedan är det lite lathet, man vaknar ska fort ut och det blir att man skulle få raka sig på kvällen.
Sist så gör det svårare för folk i mina hemtrakter att känna igen mig, jag slipper meningslösa diskussioner.

Varför jag inte har skägg för jämnan beror på att jag inte är nöjd med mitt utseende att börja med, när jag har gått ner i vikt så kan jag börja fundera på saken. Men jag tar ett problem i taget.

Helt klart är dock att olika personer passar i olika stilar och det gäller att hitta den som passar en själv.

Av anon159643
Skrivet av Knightmare:

Låter dock inte som att dessa kommer tillföra något som man inte redan får med x470 och b450?

Skickades från m.sweclockers.com

Enkelhet för de som köper helt nytt. De andra ska vä flasha om biosen med en gammal cpu?

Av anon159643

Lite väl sent början av 2020 med dessa billigare moderkort, men bättre sent än aldrig.

Av anon159643
Skrivet av Mizzarrogh:

Sant, jag har aldrig haft relationer med personer på samma jobb. (men funkar det för någon så är det naturligtvis rätt i den personens situation, det beror ju på många faktorer).

Persomligen tycker jag också att det är betydligt fler Norrmän som delar min rent personliga uppfattning om vad livet går ut på jämfört med här hemma, men det är nog mer hur man är som person och att det kanske är lättare att hitta likasinnade att tala med i områden där man lever på likartat vis och de som trivs med det valt att stanna kvar tror jag, resten är väl slumpen antar jag... Men tycker överlag att man har mycket mer framåtanda och ofta positiv attityd i Norge jämfört med många delar av Sverige där det inte alls är accepterat att inte göra exakt som alla andra, att inte se pengar som ett självändamål, osv (personligen delar jag Ingvar Kamprads uppfattning när det kommer till pengar, att arbete och privatliv är två skilda saker, man använder endast det man anser sig behöva till sitt eget privatliv, resten tillhör jobbet och skall återinvesteras i företaget, samt att pengar inte får bli ett självändamål som han sade, ligger mycket i det tycker jag).

Även om jag umgås mycket med norrmän så vet jag inget om deras relationer..
Dock finns det olika sätt att tänka och det beror på var man är i livet.
Livsfilosofi är intressent där frågan är vad man är ute efter? För mig är strul med tjejer så otroligt ointressant, mitt mål är att kunna göra som jag gjorde med polare för länga sedan. T.ex gå ut en kväll kanske äta, se på bio eller annat. Det är allt, inget som jag ej tidigare gjorde med en polare är jag intresserad av då det bara leder till en massa problem.

Av anon159643
Skrivet av Klubba:

Jag använder kolgrill nästan varje dag, varför denna stress och slöhet? Att ta en pilsner medans man sitter och väntar på den perfekta glöden är ju en del av upplevelsen.

För att jag ej har någon semester, kommer man in kl 20:00 på kvällen och ska ha mat snabbt klar så är kol bara omständligt.

Skrivet av Klubba:

Jag märker också skillnad på kol och gasol, men kör mer BBQ än klassisk grillning, dvs köttbiten borta från glöden på varmhållningsgallret, i med rejält med rökspån (om grannarna inte ringer brandkåren är det för lite) och på med locket! Får man en härligt rökig smak.
Gasolgrill är fortfarande 100% bättre än att steka dock

Jag håller helt med, grillning är en konst där riktig röksmak är underbart. Nu går det göra fuling med visa bbq såser som har lite röksmak i sig.

Av anon159643
Skrivet av Luminous:

@darkshippo: Tack, jag tror jag lägger tillbaka texten igen.

Precis, acceptans.
Jag önskar jag gjort det från dag 1, men misslyckades och efter det kändes det liksom som att jag lika gärna kunde köra skeppet på grund.
Jag intalar mig själv att jag är efterhängsen pga skam, tristess och att jag vill visa att jag känner starkt snarare än att jag hoppas att hon ska ändra sig.
Men pudelns kärna måste ju vara att jag är besatt och att allt egentligen handlar om att jag vill ha henne.

Men jag gör ju henne illa, för hon säger att hon inte orkar mer, att hon nästan blir rädd för att gå till jobbet.
Hon kanske känner skuld för att hon inte kan besvara mina känslor, men jag kan inte gräva mer i det.
Det får räcka nu.

Du bröt emot grundregel nr 1: Att undvika att bli intresserad av tjejer som du måste umgås med oavsett vad som händer. Min metod är att jag undviker att ta reda på information om dessa tjejer. Linkedin är okej det är professionellt, alla andra sociala medier är totalförbjudna.

När man vet väldigt lite om en person så är det svårare att bli felaktigt intresserad. Dessutom ju längre bort tjejen bor ju bättre är det, jag själv umgås på jobbet mycket med en tjej i norge där vi kan prata om det mesta. Men avståndet har gjort att det är helt ofarligt.

Så sluta upp och tänk på henne och följ min regel ovanför.

Av anon159643

Inte konstigt att de ej lanserar Mate X nu. Men lansera den utan Android så blir den en flopp, då kundkretsen blir alldeles för liten.
När politiker är inne och motverkar företag förstör marknaden, jag hade planerat att köpa en annan pryl i runt 25 000kr klassen nu till sommaren. Men blir det en blockad emot detta kinesiska företag så bli jag inte lite sur, vilket bidrog till att jag troligen ej köper något.

Av anon159643
Skrivet av Campaigner:

Man brukade säga att om man har en normal kropp utan synliga muskler så ska man väga 10 kg under sin längd. Så du ska väga 76kg....
Så du e absolut överviktig. Möjligen fet t.o.m. enligt BMI.

Jag tränade på gym o körde gruppträningspass i 5 år o det hjälpte en del. Måste såklart dock ta i o äta rätt också. Det var dock så tråkigt o gymma....alla är för sig själv o ingen pratar med en....gruppträningspass var liiite bättre.

Sen provade jag Crossfit o jag var sämst....var som att börja om från noll igen nästan....fast folk pratade med mig! Dem är välkomnande, peppande

Där jag kör finns det tjejer som tar mer vikt o fler reps.....det känns....som om man vill aldrig komma tillbaka.
Dock ger den träningen starka resultat.

Så det gäller att lämna egot hemma.

Så mitt råd, crossfit!

Problemet med att vara för liten är att kommer det den minsta lilla vindpust så flyger man iväg. Nu för tiden när det blåser mer än vanligt bör man undvika vara för liten. Så jag skulle säga 1.80 och 80kg är det man bör väga. Väger man mer än 80kg bör man gå väldigt ofta på gymmet. Är man 1.90 så 85kg är inget fel mål, lite magrare men inte allt för lätt så man flyger iväg.

Av anon159643
Skrivet av Wastafari:

Min cykel för 13500 blev stulen den 24/6, den va då 14 månader gammal. Fick ut 70% av nypriset på försäkringen efter självrisken dragits av. hade jobbat natt och satt i telefonkö halva förmiddagen. beställde sen en ny cykel. fick lägga 3k i mellanskillnad efter fösäkringspengarna dragits. Men efter 3 veckors väntan på leverans och lika många framflyttade leveransdatum så avbeställde jag och drog ner och köpte en lokalt istället.

Den nya cykeln inhandlades den 10/7, gick då på en kostnad av 10500:- dvs 2k mer än försäkringspengarna.

Inatt blev den också stulen utanför jobbet...

Första cykeln hade dubbla lås. Ett ramlås och en vajer till framdäcket, men den va inte fastlås runt någon fast punkt.

Den nya hade ramlås, bygellås i framdäcket och en vajer som satt runt en lyktstolpe.

Fick cykla till jobbet två gånger och hem en gång.
Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Sitter nu i telefonkö igen, Just nu på plats 29.

För 15år sedan hade jag för mig dyra cyklar, de kostade runt 10 000kr. Jag fick ha dem hur länge som helst med bara ett vanligt lås. Tills ungefär 2010 gick det bra, därefter var det totalt kört.
Så nu idag i de flesta delar i landet kan man inte ha en bättre cykel om man ej har den inlåst, detta är bara att acceptera att det har blivit så.

Av anon159643
Skrivet av superegg:

Det stämmer det finns både men ofta så ser man bara dom som mår bra dom som inte mår bra kanske undviker att lägga upp bilder på sig och så vidare så dom märker man inte av.

Om vi säger att det finns tre klasser i samhället hur ska man veta vilken klass som är vad?

Nu vet inte om jag klassas som överviktig vägar lite över 100 KG och är 186 cm lång, men jag vill träna så att min rygg blir bättre men jag gillar inte träna då det är tråkigt att gå själv, och man känner sig liten mot dom andra som har 10 gånger mer muskler än sig själv.

Det är inget hårddraget och många saker påverkar. Men pratar man om att träffa folk online där de enbart ser ens utseende så blir det väldigt utseende fixerat.
Sedan ditt argument att vara liten emot andra, så gå på vanliga gym. Dessa vanliga gym finns det inga kroppsbyggare på då de inte har vikter i deras klasser.

Mitt påstående är alltså brukar man bli hård nobbad för att man flörtar med vissa tjejer, funderar då på vilken grupp tjejer man flörtar med. Nu finns det män som har det riktigt dåligt av olika orsaker och då har det riktigt svårt.

Av anon159643
Skrivet av superegg:

Nästan alla tjejer anser sig vara snygga, så är svårt att hitta en som anser sig vara normal snygg.

Ditt påstående tvivlar jag starkt på, speciellt med dagens skönhetsideal där många har anorexia och mår riktigt dåligt och annat. Min poäng är att det finns ändå ett visst slags klassamhälle och vill man slippa bli mobbad ska man undvika ragga på individer i en högre klass.

Jag vet inget om dig, men jag själv är nu rejält överviktig och hårdbantar. Om jag då ska kolla in tjejer bör jag kolla in de i samma sits. Och det är absolut inget fel på en tjej bara för att hon precis exakt som jag själv har misskött sitt matintag.

Nå jag vill träna som en galning och då bör man ju umgås med tjejer med samma intresse. Dessutom är jag ej samma person idag som om 5år. Nu en av de fattigaste på jobbet sett till privat bostad, om 5 -10år så är jag inte precis fattigast.

Av anon159643

Denna spelade de jämnt på gymmet 2011 och jag drömmer mig tillbaka till hur vältränad jag var då och slet som ett djur när denna låt spelas.

Det var några andra låtar som spelades då men jag minns dem ej.

Av anon159643
Skrivet av Xcm:

Jag själv kommer snart behöva deffa cirka 35 kg efter en lång bulk. Kan inte rekommendera annat än att äta en gång per dag. Finner inte en annan fördel med att hålla på att äta hela dagarna.

Fastade (typ ramadannivå, fast med vatten givetvis vid behov) i över 8 månader tidigare. Bättre ekonomi, bättre välmående, piggare i skallen hela dagarna, bättre hälsa. Gick givetvis ner extremt mycket fortare också.

Träningen är inte viktig i sammanhanget, speciellt när man inte kan specificera sin kost i detalj. Man torskar muskler om man inte äter 3 gram protein per kroppskilo och dygn. Samt ligger på kontinuerlig träning vid 60% av max styrka. Detta vid viktnedgång. Grovt förenklat kan man väl säga.

Fasta är mitt tips

Slösa inte pengar på en PT

Det är den taktik jag kör nu, jag äter lite och sällan och sedan tränar som en galning.
Problemet är att under min semester börjar min dag att jag går upp kl 07:00 grejar till kl är ca 22:00. Under den tid så är jag med andra och när de har fikarast så har jag också. På kvällen lite olika tidpunkter så blir det ofta grillning. Där jag funderar på att endast grilla nyttiga saker åt mig själv.

Men det är att jobba hårdare, många som jag kommer arbeta med äter som en gris men ändå har betydligt bättre muskler/fett proportion än någon vanlig arbetare. Det finns dock inte en chans att jag kommer upp i deras kaloriförbrukning så det är att äta mindre.
-Jag tänker t.ex. på en snickare vi anlita som har en sexpack på magen och skuttar runt som en hare när han arbetar, trots detta äter han faktisk väldigt mycket.

Av anon159643

Min vikt går sakta ner nu igen mycket på jobbet. Men ingen onyttig mat alls stoppar jag i mig.
Nå till mitt problem. Min semester börjar snart för 99,999% av sveriges befolkning är detta likamed ledighet av olika slag. Min är semester = tvingas vara hemma hos mina föräldrar, äta när de äter och lika ofta. Sedan ut och greja och vara förman till en massa arbetsfolk. Ja det är skit, men en dag säljer vi dritten och då får jag ut lite cash som med råge kompenserar mitt arbete för dessa år. Nu ska vi ej överdriva min arbetsinsats som förman, men att jag ej får bestämma vad jag ska äta varje måltid suger i bantningsyfte. Ja alla barnfamiljer har likadant.

Nå det jag funderar på är hur jag ska göra, självklart äta mindre portioner ut och röra mig mer. Men alla dessa dyra piller som XL-S Medical Max Strength gör de ingen nytta?

Min plan är att när jag har så lite fritid så kommer jag helt skippa sociala biten med folk, när jag har ledighet så är jag ute och tränar. Alltså vad folk i min ålder i min hemort gör struntar jag i. När jag dessutom är förman så får jag prata en hel del, men det är arbetsfolk.

Jag kommer hos mina föräldrar ej ha tillgång till gymmet, jag har dock tillgång till ett multigymredskap. När det gäller löpning har jag hört många sagt generellt att är man 1.80 cm lång och otränad så ska man ej springa om man väger över 100kg för då kan man ta knäna.

På mitt gym kan man anlita en personlig tränare, är det något vits att diskutera utomhusträning med en sådan för mig eller räcker sunt förnuft? En PT kostar 700kr/h vilket är en struntsumma för mig i sammanhanget.

Det jag är rädd för är alla grillkvällar, där jag får hitta något nyttigare som jag kan grilla. Mest grilla Lax och tigerräckor funderar jag på, men oj vad alla kommer kalla mig för idiot, men låt dem göra det.

Av anon159643

Ryzen 9 3950X om jag uppgraderar. Jag satsar nu hårt på träning och det tar emot att köpa mer utrustning för stillasittande.

Av anon159643
Skrivet av Mizzarrogh:

Men jag gillar ju tjocka orakade kvinnor, typ 70tals skogstältläger, afrkanska bushman hövdinatanter och gamla 1600tals målningar och sådant, så skall det se ut! more IS more! ha ha

Fast just mina definitioner av "snygg" har jag alltid känt mig rätt ensam om...

Ja det är tur att alla har olika definitioner på snygg.

Men för att ta ett exempel, jag hade en granntjej i min ungdom som enligt de flesta killar var skitsnygg. Hon var så snygg så folk frågade mig om jag bodde i närheten av henne när jag berättade var jag bodde. Hon la ner extremt mycket tid på sitt utseende och var hon än gick fick hon "kåtebockar" som uppvaktade henne och hon var lite dryg tillbaka.
Så hon sa ett och annat ord till dessa killar. Men mig var hon hur schysst som helst, varför då? Jo för när jag träffade henne ute på mina ägor så kom jag ofta med kläder från en ladugård som hade det ena och andra på sig. (vi gick på olika gymnasium) Jag raggade då såklart inte precis på henne och hon slapp avvisa mig. Det var för övrigt hon som sprang på mig på mina marker, aldrig tvärt om. Varför hon hela tiden sprang på mig på mina marker är en annan fråga, lite sent att ställa den efter över 20 år..

Av anon159643

Det ser ut att bli en trevlig sommar för mig, mycket reng och mycket sol. Och jag ser både $ växa upp på åkermarkerna och i skogen.

Skrivet av cyklonen:

Ungefär samma sak. Grilla är överskattat.

Ingen gourmand (matälskare) påstår att stekt och grilla är ungefär samma sak, det blir så olika tillagad så det inte är klokt. Det finns sedan olika slags grillning, alltifrån el, gasol, kol, trä.
Där varje område i sin tur kan delas upp i olika. Kolla in denna smoke: https://www.youtube.com/watch?v=wHsTg6wh8GQ

Jag själv har en gasolgrill av dyrare slag (kostar över 10 000kr) och vi kommer grilla på den nästan varannan dag. Och ja, jag känner skillnad på kol och gasol. Men orka använda kolgrill varannan dag.

Av anon159643
Skrivet av superegg:

Tyvärr är det en vardag på internet.

Hade några jättefina tjejer på Skype dom gillade min röst och vill att jag skulle visa mig på webcam så jag gick ut och köpte den bästa och sen när jag skulle visa mig i webcam så bliv dom tysta och sen så ville dom aldrig prata med mig igen.

Får många såna kommentarer som du får ibland får jag ännu värre som att dom vill "döda mig", "Söka upp min familj", "beskriver hur mitt hus ser ut", "Kalla mig nedsättande ord", "Kalla min mamma för H*ra" det var min vardag i över 5 år. Och dom som lyckas hitta min adress beställer hem saker till mig.

När jag skulle skriva detta på FB så bliv jag tempbannad i 30 dagar då jag beskriv dessa som svin som håller på mot mig.

Det finns olika typer av killar och tjejer. Man kan dela upp individerna i olika sociala grupper och generellt vill en tjej ha en kille som har mer än henne själv. Enklaste och populäraste sättet är att välja en äldre kille, trots att män har kortare genomsnittslivslängd så det statistisk sett betyder många ensamma dagar på slutet.
Detsamma gäller utseende och ekonomi, en tjej som är god t.ex för 10 miljoner har en vanlig kille hur svårt som helst att få henne intresserad. Utseende och vikt är samma sak.

Så generellt snygga tjejer är supertrevliga emot alla om man ej raggar på dem.

Min drömtjej är en som inte har haft det ett perfekt liv sedan kommer jag där som räddaren i nöden och fixar upp allt med hus i storstaden och allt. Just nu har jag inte så mycket pengar men förhoppningsvis en dag.
En tjej som idag redan har allt idag och hennes liv är helt perfekt på alla sätt och vis, ja frågan är enbart hur hårt hon kommer håna mig vid raggningsförsöket.

Av anon159643

Det finns inget fel med att det finns rejäla grejer att köpa för rejäla tjejer och killar. Men det intressanta är de vanliga produkterna. Prime X570-P duger den för den vanliga skaran, hur bra fungerar förra generationens moderkort?