Inlägg

Inlägg som cykelfarfar har skrivit i forumet
Av cykelfarfar

Bjuder 3000, kan hämta upp i Göteborg!

Av cykelfarfar

@draceus: Ah ok, inga problem från min del att betala frakt då.

Av cykelfarfar

Bjuder 2800, kan hämta i Göteborg

Av cykelfarfar

Feedback på iOS app för livestreams ( Liveguide )

Tjo! Har byggt på en tjänst med några kompisar från och till det senaste året och den börjar närma sig att bli klar! Tänkte kolla om det kanske finns någon intresserad av att testa beta versionen vi just nu håller på att skicka ut till folk.

Tjänsten en kort sagt en TV-guide för livestreams, vi hämtar alla livestreams vi kan få tag på från olika tjänster ( just nu Twitch.tv, Justin.tv, Youtube, Bambuser och Ustream) och lägger allt på ett ställe. Så du kan söka, sortera, kolla och följa livestreams och användare som streamar. Följer du någon så får du en notifikation utskickat så fort dom går live. Vi har även ett chrome extension så om du får en notifikation men inte vill kolla i mobilen så kan du direkt öppna stneamen i chrome. Planen är att senare även utöka till Android och en Web tjänst men eftersom våran expertis ligger inom iOS valde vi att få ut tjänsten där först.

Vi har slängt ihop en liten promo sida, videon kommer upp inom kort! http://liveguide.info/
Här är även lite screenshots på appen http://imgur.com/a/S0ljh#0

Hör gärna lite feedback på konceptet eller utseendet, låter det här som något ni skulle kunna tänka er använda? Vad skulle ni vilja ha när det kommer till att browsa / kolla på livestreams. Om någon är intresserad av att testa våran beta så PMa gärna mig din mail så kan vi skicka ut en invite från Testflight ( man måste tyvärr skicka ut via mail som öppnas i iPhone och sen registrerar deviceID ).

Tack!

Av cykelfarfar

dat cover

Av cykelfarfar

Har en FN FAL ANPV S4 som jag skulle kunna tänka mig byta mot något! Spelar typ aldrig på natten så har ingen direkt nytta av den!

Vill helst ha sniper, men PMa om du har något att byta och är intresserad!

Av cykelfarfar

Sennheiser hd598 är nog de bekvämaste hörlurar jag testat, har idag uppgraderat mig från dem men kommer definitivt behålla dem då de är så bekväma.

Av cykelfarfar

GMTRK6F76H5YJMK6FX4MR66TENJTNFFJ

Gäller 30mars - 1april !

Av cykelfarfar

Scenario C :

Du köper ett par hörlurar för 1500:- direkt, och OJ! vilken skillnad i ljud det va! Du blir så imponerad att du börjar läsa på diverse forum om ljud och olika hörlurar. Efter en vecka inser du att dina hörlurar plötsligt inte är så bra och du saknar en hel del utrustning vid sidan om. Ett år senare sitter du på hörlurar för > 5000:- samt förstärkare/DAC för minst samma summa ^^.

Av cykelfarfar
Skrivet av oyegie:

Ja så länge du inte har problem med jitter,brus,knaster och annat skit.

Det beror väl på hur extremt det är, men du tror ändå jag kommer få ut mer utav ljudkort + desktop amp istället för endast en DAC/amp? Är ju på ett sätt bra att köra på en renodlad amp, då kanske man bara behöver lägga till en DAC i framtiden och kasta ut ljudkortet.

Av cykelfarfar
Skrivet av oyegie:

Räcker ju att köpa en renodlad hörlursstärkare om du redan har ett bra ljudkort i datorn.
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=400020 kanske

Hmm, har inte tänkt på det innan. Så ljudkortets DAC borde räcka ? Den förstärken du länkade verkar även väldigt intressant, trevligt att den finns att köpa i Sverige också.

Av cykelfarfar

Förstärkare/DAC till HE-500

Har tänkt uppgradera min hörlurs setup ganska så rejält ( har just nu Sennheiser hd598 och asus xonar dx ) och har inprincip bestämt mig för att köra på ett par HiFiMAN HE-500. Men med tanke på hur dyra de är så tänkte jag köra på lite billigare förstärkare/DAC till en början och uppgradera det i framtiden.

Har kollat på dessa :

Fiio E9 / E7 kombon:
http://www.fiio.com.cn/product/index.aspx?ID=19&MenuID=020301
http://www.fiio.com.cn/product/index.aspx?ID=28&MenuID=020301

Maverick Audio TubeMagic D1 ( eller A1 ) :

http://www.mav-audio.com/base/product/tube_magic_d1

Audio-GD NFB 12.1 :

http://www.audio-gd.com/Pro/Headphoneamp/NFB12/NFB12EN.htm

Någon som vet vilken som skulle passa bäst? Eller något annat tips? Kan inte så himla mycket om detta så uppskattar tips!

Av cykelfarfar

M5W34M99MM66D3M35PGDFNEH3GG34JHN

fick nyss på mailen! Först till kvarn!

Av cykelfarfar
Skrivet av ozo64:

logga ut och in igen

det funkade ^^, tack!

Av cykelfarfar

Någon som fick betakey från GamesAktuell.de som fått den att fungera? Det står "invalid key" för mig när jag försöker skriva in den på TERAs hemsida :/.

Av cykelfarfar

Fixat lite med skrivbordet, kör endast rainmeter med Elegance skin samt det som kommer med rainmeter. Även fixat om startknappen o ikonerna på taskbaren. Väldigt nöjd med resultatet!

http://img593.imageshack.us/img593/7310/jahopp.png

Av cykelfarfar
Skrivet av isbjoern:

Har fått upp detta på sidan hela kvällen: Sorry no more registrations allowed!.

:/

Jag lyckades skapa ett konto, kan lägga upp det i denna tråden för alla att använda så fort deras servers kommer upp igen... Förutsatt att de gör det :/

Av cykelfarfar
Skrivet av isbjoern:

Say WHAT?! Okej nu måste jag ha en VPN, hjälp mig någon! Jag vet hur VPN funkar och sådär, vill bara ha en som har servrar i australien!

vpnsecure.me är den som flest använt tror jag, de hade t.o.m 10st skyrim australien servers uppe. Skulle dock för ungefär en timma sedan aktivera mitt skyrim med den men det verkar som deras servrar är överbelastade >_> har inte fungerat för mig den senaste timmen. Hoppas på att det funkar snart.

( Det kostar 14:- att få ett 2 dagars account där, det billigaste jag hittat som funkar med australien )

Av cykelfarfar
Skrivet av Dalton Sleeper:

Känns som det behövs, går fortfarande pinsamt slött att tanka... @50%

Testa o byta "Download region" i settings, bytte från Sverige till Österrike och hoppade från 200KB/s till 0.8-1.4MB/s ! Vet inte om just Österrike var speciellt bra men jag testade Danmark och Norge först utan att få någon märkbar skillnad.

Av cykelfarfar

Sitter själv på CF 6950 2GB och får ut ca 60-70fps på medium inställningar i 1920x1080 :/. Har MSAA helt avslaget och kör 11.9 med CAP4 installerat... Fattar verkligen inte varför jag får sån usel prestanda jämfört med andra, i ultra ligger jag runt 30-40fps om ens det...

Någon som har något tips på hur man skulle kunna fixa det? Har tänkt på att kanske processorn flaskar ( 1055t ) men det känns inte som det skulle ha en sådan stor inverkan, speciellt inte med ultra inställningen.