Inlägg

Inlägg som cykelfarfar har skrivit i forumet
Av cykelfarfar

svart dvd läsare till vitt chassi :o, det kanske fortfarande går att ändra?

Av cykelfarfar

Mass effect 1 & 2,Riktigt bra spel!

Av cykelfarfar
Skrivet av Dalton Sleeper:

Här kan ni snabbtesta, jag tycker det är väldigt stor skillnad mellan 30 fps & 60 fps redan på den där slöa kvadraten som hoppar...
15 FPS vs. 30 FPS vs. 60 FPS - A Visual Comparison

Fick sitta ett tag för att se någon skillnad mellan 30 och 60 fps, men om det inte hade varit något text som sa vilken fps de olika va i skulle jag ALDRIG märkt något. Någon skulle nog kunna byta plats på klippen och jag skulle då förmodligen tycka att 30fps såg bättre ut.

Av cykelfarfar

Spelade igenom crysis warhead med snitt fps runt 30, och tyckte det funkade väldigt bra.

Av cykelfarfar

Hologram decoy attachment ser riktigt ballt ut
MyCrysis - Hologram Decoy Attachment

Av cykelfarfar

jaså? .......eller va?

Av cykelfarfar

Det är nog smartare köpa ett moderkort med SLI istället för CF om du ska köra nvidia grafikkort, annars ser det bra ut. Vad har du för nätagg?

Av cykelfarfar

med default settings i test 1 fick jag 41.8 fps i dx9 och 22,5 fps i dx11. ( Spelaren använde grappling hooken 1 gång i dx9 testet :O! )

Av cykelfarfar
Skrivet av MoNkeY-05:

Har dom ordnat push-to-talk till skype ännu? Så sjukt irriterande att skypa förr utan den funktionen, med folks tvapparater på, sambos/föräldrar som springer omkring, dörrar och telefoner som ringer. Nejtack.

tror det fortfarande inte går

Av cykelfarfar

bfbc2 nick : cykelfarfar
kör lite då och då! bara att adda

Av cykelfarfar

Fraps funkar väldigt bra för det, går ju till alla spel också.

FRAPS show fps, record video game movies, screen capture software

Av cykelfarfar

lånar tråden , Går det att klocka min processor( har inte köpt någon CPU kylare ), phenom2 x2 555 BE , som är upplåst till x4. Den är nu på 3.2Ghz. Och vad kan hända om det går fel? har aldrig klockat något innan men vill testa lite!

Av cykelfarfar

Har aldrig klockat något, och undrar om det går att göra det utan någon kylning. Har låst upp min x2 555 BE till x4 B55, kommer den blir för varm om ja överklockar då?

Av cykelfarfar
Skrivet av RobinCC:

Ett tips, fick hem mediamarkt reklam idag. Där fanns Bad company 2 för bara 199:- för både XBOX360 och PS3 och så fanns XBOX360 Slim för 1890:-, ett kanon pris enligt mig.

1890:- för 250gig eller 4gig varianten? om det är för 250gig låter det ju nästan för bra för att vara sant :O! och var ligger mediamarkten, tror det är väldigt olika pris beroende på var det är.

Av cykelfarfar

på blocket kan du lätt få 7000kr för en 1års gammal 10000kr dator !

Av cykelfarfar

någon annan som märkt att vissa bilar inte kan gå sönder? testa att skjuta på den bil du kört till uppdraget med ( när du sitter i fönster med maskingeväret ), de svarta bilarna exploderar efter några skott men du kan skjuta hur mycket du vill på andra utan att de händer något.

Av cykelfarfar
Skrivet av m3tr0:

Jag är lite imponerad av hur realistiskt folk kastar sig undan bilarna. T ex en som ställde sig bakom en lyktstolpe.

Sen är det trevligt att spelet flyter på så bra som det gör. Även med Apex på högsta, som för mig körs på processorn, går det att spela, bara man tar bort simuleringen av kläder.

Lite besviken över en del och imponerad över annat kan jag nog säga.

Var ändrar man så att det körs på processorn? får själv runt 14fps när det hamnat massa sten på marken ( och då har ja stängt av simuleringen av kläder på allt utom en själv).

Av cykelfarfar

Köpte själv ett 400W för några månader sedan, och jag ångrar att jag inte la några extra hundralappar på 600-800W då jag måste köpa nytt om jag vill ha CF/SLI. Om du köper ett bra nu kommer du tjäna på det i längden!

Av cykelfarfar
Skrivet av Robeliboban:

Har hört att ps3 versionen laggar väldigt mycket, och enligt din video ser det ju lite så ut. Är det stor skillnad mellan 360 och ps3 versionen i fps?

Av cykelfarfar

är inte 100% säker men ja tror du kan låsa upp processorn med det moderkortet du valt!