Inlägg

Inlägg som Luminous har skrivit i forumet
Av Luminous
Skrivet av Jimicro:

Skulle aldrig köpa en dator för 10k. Inte värt det när man kan få bra datorer för halva priset. Betalar inte extra bara för en dator är "ultrabook". Annars ser surfplattan nice ut. Mer konkurrens till Nexus 7 är bra.

Det finns ett värde i att ha en dator som håller batteriet, har en skärm som inte får ögonen att blöda och en behändig vikt. Sedan får den gärna tåla att man sätter naglarna i displayen. Sålänge en display med led inte använder pwm och har fullhd på en 13'' + skärm och uppfyller föregående krav tycker jag att den är värd ~10k, gärna lite lägre men 5k är praktiskt taget att ge bort den! Det var vad jag tänkte med asus vivobook, men den är iofs ganska plastig.

Av Luminous
Skrivet av Macke074:

Ja då 15,6" i laptopen bli som en liten prick

Alltså, lägre än 27'' är helt ok. Jag sitter på en benq 24'' tum nu, men jag tycker det är lite för litet när jag spelar och alldeles för lite när jag är längre ifrån och kollar på film. Men visst 24'' är en rätt lagom storlek, om man inte sitter för långt ifrån eller bara vill ha en skärm.

Skrivet av Esseboy:

Vafals? Sitter bekvämt vid 21.5" Så 27" är ju banne mig gigantiskt! Ska du inte dra till med 32" Med det samma

va ? 30 + ? Neej, nu tycker jag du överdriver lite

Av Luminous

Det lät som att de var ganska stabila. De är säkert inget stjärnskott i prestanda, och kanske inte de mest långlivade heller.

Av Luminous
Skrivet av Twister86:

Inte alla som handlar på Dustin heller som är medlem på SweC

Nej , jag äger ett Ducky Shine2 som jag tänker behålla

Vad har du för brytare på det? blå?

Av Luminous
Skrivet av Nautilus011:

En sådan panel i 24" tack

neey, 27''

24'' täcker inte synfältet tillräckligt

Av Luminous

Lite irrelenvant kanske, jag har deras DDR2 i min burk, så de kanske inte kan göra skäl att skaffa vilka crucial som helst, men vid köp hade de lite lägre cas än de andra. Solklart köp för mig då! Inget fel på minnena så crucial är bra får jag säga.

Av Luminous
Skrivet av znyggisen:

Tycker den andra datorn ser lite intressant ut, har velat ha en 13" dator med dedikerad grafik, har varit lite snålt med det i föregående ultrabooks.

Jag tyckte det verkade ganska vanligt i Ivy bridge ultrabooks. Det kanske var mest i början.

Av Luminous

Jag hade intressant problem igår med win8. Jag försökte soft power off flera gånger igår, men jag hamnade vid inloggningsskärmen istället :S

upp med cmd: shutdown -s -t 5

success!

Av Luminous

Jag har en Phenom II 940 BE, 1066Mhz DDR2 och SATA 3Gb/s, borde jag skaffa en intel 2500k/3570k/4670k då? Det kändes nödigt att skaffa ssd när jag inte har SATA 6Gb/s, och DDR2 känns lite gammalt.

Av Luminous

Jag hörde att yamakasi hade fötter som var monterade så skärmen blev sned, hur är Qnix och X-star på den fronten? jag förväntar mig inte en jättefin fot, yamakasin hade en snygg en, men den höll upp panelen snett så. Det hade inte gjort nåt om skärmen var vridbar vilket jag älskat, men då får man väll skaffa vesa fäste eller nåt kanske.

Av Luminous

wtf ?

presterar som ivy, sb inte långt bakom och drar MER ström än ivy ???

dessutom, är tom gt3e sämre än trinitys grafikdel?

nae intel nae

Av Luminous

sant, jag tog hulustar för att jag inte tyckte det spelade så stor roll, jag tyckte de verkade pålitliga. Men om paypal ska ta ut pengar för att växla SEK -> USD så vete fan. Kan man komma runt paypals växling, är det olika om man kopplar kort till paypal eller om man gjort överföring till paypal konto?

EDIT:

Jag biter det sura äpplet för den här gången. Är produkten fin är 3 lax helt ok. Om bara paypal inte var så jäkla omöjliga. De verkar ha låst mitt gamla konto, men det gör väl inget får göra ett nytt. Jag antar att jag ändå inte kan ta bort det gamla utan lösenordet och svar på de två frågorna. MEEEEEH!!!

Av Luminous

Har paypal någonsin blivit åtalade för något brott? jag hör mycket skit om dem och wot indikerade en "gul" status på deras sida ett tag. Inte nu dock.

Av Luminous
Skrivet av tobbe_x90:

Du ska kunna göra en vanlig banköverföring som du gör när du betalar en räkning också kommer pengarna in på ditt Paypal konto. Kontonummer och "OCR" som du ange ska stå nånstans inne på ditt konto.

"som när du betalar en räkning"

Här menar du en betalning hoppas jag?

Av Luminous

Jag har "köpt" en qnix av hulustar och det står att de bara tar betalning från paypal. Jag har ett paypalkonto, men där står det att bankkontot som jag överför pengar till måste ha samma namn som jag, och jag registrerade inte riktigt samma namn på paypal. Det ska gå att ändra, men det jävliga är att det finns två säkerhetsfrågor jag måste svara på: en historisk person och en restaurang jag haft som favorit vid kontoskapandet. Jag kommer väl ungefär ihåg vilka det kan vara, men jag lyckas inte få det rätt tydligen.

Jag bara undrar, om jag väljer att betala med visa så går betalningen genom paypal iaf. Men kräver de att jag använder ett paypal konto eller kan transaktionen ske och hulustar inte har några problem med att jag inte använt mitt paypal konto? Annars blir jag nog tvungen att göra ett nytt konto, även om jag tycker minst lika mycket om paypal som jag gillar whywallet! Tips nån?

Av Luminous
Skrivet av fredde1337:

Tänk att kyla den processorn..

We'll need a bigger bathtub!

Av Luminous

Älskar sånna här ^^
near

Skrivet av Jaaay2k:

Call of "random sunbeams" duty: Ghost
http://i.imgur.com/2ZLk0CV.jpg

Ja den här screenen dödade ju totalt alla ideér jag hade om att cod g är ett next gen spel, och det sticker hål på citat "nearly photorealistic world". Jag tycker det ser ut som ett 360 spel med överdriven bloom.

Om amd, huma och hur ps4 tänker hålla på det konceptet. Det låter som något verkligt intressant, framförallt för amd som pushar APUer och intel har ju valt att låta deras gpuer komma åt l3 cachen, men intel har inte gett några planer på att ha huma själva eller hur?

Jag hoppas ps4an attraherar fler utvecklare att börja med den, då den verkar få de enklaste apierna. Åtminstone jämfört med xbone.

Av Luminous
Skrivet av WIRN:

Netbooks are back!

Jag har aldrig haft en, så jag grät när de preliminärt dödförklarade netbooks till förmån för ultrabooks. Så jag tänkte att ultrabooks får gälla.
Men netbooks rockar! hoppas det kommer några full hd upplösning. Lite lyxigare netbooks vore inte fel, iofs det är det vi har ultrabooks för.

Av Luminous

Är USB3 high speed något som kräver nyare moderkort eller går det med alla som har usb3 stöd?

Av Luminous

Nepp, sen är ju inte laptopskärmar och tangentbord så skoj att spela på jämt.