Inlägg

Inlägg som Muddyvaines har skrivit i forumet
Av Muddyvaines

900 + frakt

Av Muddyvaines

Långt ifrån klart men... Så här ser min hörn ut just nu! Ignorera skräpet i bakgrunden. Det är sambon som unboxat kattgrejer till förbannelse! Feat. Kaospojkens bild, lol

https://i.imgur.com/1P1S8HO.jpg

Av Muddyvaines

https://i.imgur.com/W0Ut15t.jpg

Vart en ny bräda, ett Varmilo VA69 Special Edition med Silent Reds, då jag inte var nöjd med mitt Ducky One2 Mini. Tycker Varmilo känns så mycket mer kvalitet än Ducky. Haft två från Ducky och två Från Varmilo... Varmilo vinner varje gång haha! Tills jag bygger mitt eget

https://i.imgur.com/8hPDICp.jpg

Även en ny fläkt till fronten!

https://i.imgur.com/uvtXJde.jpg

Köpte även denna, för att ge min burk ett litet facelift. Men som den jävla smooth brain man är så glömmer man bort hur stor en NH-D15 är så den får nog vänta tills man införskaffar en mindre kylare eller en liten sluten loop

Av Muddyvaines
Skrivet av Pontooz:

Håller med om att kvalitén på Razers produkter är totalt kass. Det är bottenkvalitet samtidigt synd att en sån här produkt blir topprankad av ALLA reviewers med dessa brister. Efter ingreppet att smörja pinnarna är det trots allt den överlägset bäst presterande musen som jag ägt.

Exakt, för det var ju p.g.a deras åsikter som jag faktiskt beställde den och det känns ju lite surt nu... Beställde en MM711 under tiden, får se om de kanske släpper en ny version eller en annan modell som kanske håller måttet bättre. Hade gärna fortsatt med trådlöst men ingen som riktigt tilltalar mig haha. Synd att jag vart medveten om ingreppet efter jag packat ihop den och allt men, what can you do!

Skrivet av ronz:

Jag fick min Viper Ultimate innan den lanserades i Sverige. Inget som jag märkt av. Men båda knappar är lite "glappa" men absolut inget som känns mer än normalt.. tror jag.

Kanske någon skillnad i några av "batcharna" eller någon tidig revision eller så, har ingen aning men mina problem var väääldigt tydliga. För mig var det ibland som att man försökte vrida upp en kork på en vinflaska, exakt den typen av knarr!

Av Muddyvaines
Skrivet av Printscreen:

En kompis lämnade precis in sin Viper för tredje gången. Han valde att få pengarna tillbaka istället.
Tydligen rätt vanligt med svampiga knappar på vipern.

Första musen han köpte var en fyndvara, den lämnade han in och fick en helt ny. Den nya höll i nån vecka innan den blev svampig. In på garantiärende igen, men jag vet inte om han fick ny eller om den lagades.

Sen gick han in och fick tillgodokvitto istället.

Den jag köpte var inte ens en fyndvara den heller men den höll ändå inte måttet så att säga... Det verkar vara hit or miss i många fall.

Skrivet av Pontooz:

Detta problemet går att lösa med en Softpick från apoteket (en typ av tandpetare) och fett. Doppa tippen av softpicken i fettet och sen måste man smörja in plastpiggarna som sitter under musknappen. Själva ingreppet tar under 2 minuter och knapparna slutar knarra och "fastna", men det är trixigt och kräver tålamod.

Har gjort en guide på reddit om detta. https://www.reddit.com/r/razer/comments/g7bnvr/razer_viper_ul...

Jo, jag kollade in den faktiskt men det var tyvärr efter jag redan packat ihop den och gjort i ordning för retur. Dessutom tycker jag det är tråkigt att man ska behöva göra det på en mus för nästan tvåtusen kronor, oavsett om ingreppet kanske är litet och någorlunda lätt men...

Av Muddyvaines

Razer Viper Ultimate konstiga klick

Hejsan gott folk,

Tänkte höra med er om en mus som jag beställde. Om någon annan haft samma upplevelse som jag haft.

Jag som många andra fick mina ögon på Viper Ultimate eftersom min G Pro gick sönder. Jag ville ha en lätt mus som även var trådlös och då blir urvalet genast mycket mindre om man inte vill ha en stor robotdammsugare till mus.
Hur som så beställde jag Vipern från komplett och inväntade den, trots att jag sett en del recensioner som berättat om en hel del problem med klicken på deras vänster- och högerklick. Men då jag hade en del problem med högerklicken på min G Pro så tänkte jag att "blixten inte slår ner på samma ställe två gånger!".

Initialt så kändes den ganska bra, lite låg/liten för mina händer men gick att spela med. Däremot efter typ några timmars användande så kände jag däremot om jag inte hade fingrarna på exakt rätt ställe så uppstod en knarrande känsla och ljud. Väldigt så där, plast-mot-plast-knarrningar, men bara på vänster sida, högersidan kändes som en dröm, strax därefter uppstod en svampig känsla då man tryckte ner vänsterknappen. Tänkte att det kanske gick till sig med tiden men det gjorde det inte så efter två veckor sket jag i det och skickade tillbaka den. Tydligen så var det ännu mer vanligt förekommande än jag först anade och jättemånga har problemet.

Är det någon annan som beställt en och upplevt samma resultat eller liknande?
Hade gärna fortsatt med musen ifall den inte haft de där jävla felen som uppstod... Tips på någon annan?

Av Muddyvaines
Skrivet av mrqaffe:

Många strängar är det.

Hahaha ja, verkligen... Drygt att hålla reda på i början men!

Skrivet av Dreijer:

Kan du spela in någonting?

Jodå, nog kan jag väl det! Har ett ljudkort/mixer så jag kan spela in.

Skrivet av Kenneth:

Är det nu vi bildar SweRockers?

Hahahaha wow, nu måste man ju nästan!

Av Muddyvaines

Fick bli med gitarr och massa extragrejer för någon vecka sedan och nya strängar på basen!
En Solar A2.7 i alldeles underbar färg 😊

https://i.imgur.com/xBqmbvh.jpg

https://i.imgur.com/PKxrBT9.jpg

Av Muddyvaines

@Qmobss: Ooh, vad kopplar du in i den om man får fråga?

Av Muddyvaines

@relevantia: Nu tycker jag inte att vi ska vara såna! Vissa tycker den är riktigt snygg, trots frolic-hundbajs-färg-fläkten!

Av Muddyvaines

Skulle detta kanske vara något? Chassit lite åt det dyrare hållet iof men det är ju bara att ändra, dock så är det rött på insidan och har glas på sidan. Antingen detta eller vänta och se ifall de nya Ryzenprollarna blir mer intressanta!

https://www.inet.se/datorbygge/bild/b1123046/nakajta

Edit: Glömde nämna att detta är utan montering eller operativsystem, annars får man prioritera om litegranna ifall allt ska med.

Av Muddyvaines
Skrivet av Bakgrund:

Vet inte varför men tyckte skrivningen "URSINNIG KRAFT FÖR SPELANDE" var väldigt rolig

Orelaterat för andra men... Det enda jag kan tänka på då jag hör ordet "ursinnig" är det här lol

Av Muddyvaines

Ofantligt underskattat band för vad de framför

Prövat spela dessa på basen lite snabbt och... Hänger inte riktigt med

Av Muddyvaines

Asså... Vad är det för absolut rövklo som namnsätter alla dessa konsoler?
Hade kunnat vara: Xbox, Xbox 2 etc... Eller t.o.m Xbox, Xbox 360, Xbox One, Xbox One X, Xbox Two och Two X osv...

Men Xbox Series X? Vad är det för fel på deras division som namnger alla deras projekt?

Av Muddyvaines

Har du kollat in Filmora? Vart tipsad som det för ett tag sedan men har aldrig riktigt haft tid att kolla upp det och införskaffa det själv.

Av Muddyvaines
Skrivet av Proluial:

Verkligen inget high tech, men effter att ha kompromissat med tjejen så får detta duga.. Det känns mysigt, stilrent och lagom. Jag är i alla fall nöjd

https://i.imgur.com/4b2KddZ.jpg

Klart grabben ska ha skrivbord! Snyggt och stilrent

Av Muddyvaines
Skrivet av Proluial:

Vi bor i en lägenheten på 59kvm. Jag har laptopen i knät och en extern mus.

59 kvm räcker ju för ett skrivbord, eller? Är det en tvåa?

Av Muddyvaines

@Proluial: Inte ha ett skrivbord i lägenheten? Är det en liten lägenhet?
Beror på vad du menar att surfa i soffan, om det är på en laptop du har på soffbordet eller om du sitter med en laptop i knät eller om du surfar på din TV eller så? Skulle aldrig tänka mig det sistnämnda. Det känns som något min far i 50-årsåldern gör då man nyss köpt en Smart-TV lol

Av Muddyvaines

@Zmt: Hade exakt samma modell men färgkombon CMYK tror jag det var, köpte dock ett 60% från Ducky nu! Väldigt gediget och skönt t-bord, hoppas du blir nöjd!

Av Muddyvaines

Även jag kan gå i godo för G Pro Wireless. Lätt den bästa musen jag haft, trots den höga prislappen. Mixtrar man lite med ljusinställningarna så har man kring 60+ timmars batteritid, sen går laddningen snabbt ifall man måste ladda den! Annars hoppas jag du blir nöjd med vad du väljer