Inlägg

Inlägg som Muddyvaines har skrivit i forumet
Av Muddyvaines
Skrivet av anon8870:

@Muddyvaines: Har du någon el-kedja i närheten? Här på Elgiganten har de en vägg med hörlurar med sladd och utan, för provlyssning. Jag klämde på xms3 är det Sony kanske.. lyssnade aldrig, ville inte få blodad tand

Nä, bor i lilla Lycksele tyvärr så ingen större elkedja... Var däremot på lokala elektronikaffären och där gick Sonys specialare på 4 000, safe to say så köpte jag inte dom 😂

Skickades från m.sweclockers.com

Av Muddyvaines

@anon8870: Fantastiskt, tack så mycket! Lyssnar just precis mycket på dödsmetall och även en del 80-tal så låter som ett bra tips, väldigt med tack!

Av Muddyvaines

Hejsan gott folk, ni som kan något om ljud och kanske eventuellt någon som har erfarenhet av dessa lurar kan ge mig lite insikt innan eventuellt köp.

Har beställt en Note 10+ och missade helt att kolla om hörlursuttaget vilket var helt borta så jag inte längre kan använda min iem-lurar, tyvärr... Så jag måste gå över till trådlöst men vill inte lägga en förmögenhet på lurar men samtidigt inte använda de medföljande som kopplas via USB-C! Några som ser lite mer lediga ut än mina Peltor XP lmao. Over-ears föredras men in-ears om det fi

Av Muddyvaines

@RVX: Tror inte $999 räcker tbch

Av Muddyvaines
Skrivet av Nioreh83:

Fan, jag känner mig som en 7-åring på julafton när det kommer till det här spelet. Alldeles pirrig i kroppen för att få se mer gameplay. Är det normalt för en 36-årig man? Kanske inte, men det skiter jag i Ge mig det här spelet nu!

Man är bara så ung som man känner sig!

Av Muddyvaines

Logitech G Pro Wireless - problem med dubbelclick?

Hejsan gott folk,

Jag beställde en G Pro Wireless igår då den var på extrapris på Maxgaming och en recension snackade om att den hade problem med dubbelclickningar. Är det någon annan här som vet av detta och kan confirma detta?

Av Muddyvaines

In med säng och sånt så har du uppvärmt boende... helvete vilket åbäke

Av Muddyvaines
Skrivet av Sifear:

Hmm ser ut att vara rätt bra påslag på deras priser. Hade gärna fått tag på en Yamaski 12:a finns dock inte att få tag på.

Jo, dessvärre... Det är en whisky som jag är ute efter också, har sökt som en blodhund efter en som inte kostar multum eller är helt slut...

Av Muddyvaines

@MyRus: Den där är faktiskt rätt god! Hunnit smaka?

Av Muddyvaines
Skrivet av Quiki:

Hur funkar det med leverans och tull etc.

Skickades från m.sweclockers.com

Hej,

ber om ursäkt för sent svar. Men jag betalade ingen tull eller liknande, inga som helst extra påslag!

Av Muddyvaines

@anon307388: 9600K presterar i princip som en 8700 i spel så jag skulle köra på den då det är en nyare plattform, personligen. Så köp en bra kylare till den så har du till överclockning i framtiden!

Det du tappar där dock är Hyperthreading, men ska du bara spela så är det väl inte någon jätteförlust.

Av Muddyvaines

@lamerman: Alright! Pröva att ställa in så den står på superfast Kanske inte kommer se så bra ut men... Så länge det inte laggar eller liknande. Kör du displaycapture/bildskärmskälla eller game capture?

Av Muddyvaines

@lamerman: Nädå, jag har den i min SL OBS!

https://i.imgur.com/87BnIJN.png

Av Muddyvaines

@lamerman: Aaaah, alright! Då har jag lite mer info haha.
Men iaf, inne i dina settings under output och sedan under "Streaming" så finns det en dropdown där det står "CPU Usage Preset" då du kör med h264. Den skulle jag rekommendera att du sätter på superfast eller veryfast. Det påverkar CPU väldigt mycket, om det nu är det som spökar.

Tyvärr så finns det inte någon möjlighet för tillfället att ta bort begränsningen, förutom att bli partner...

Av Muddyvaines
Skrivet av Xelithium:

Hejsan.

Min H90 är helt död och jag ska införskaffa en 212 Evo.
Går det att köra på samma bracket bakom moderkortet eller bör jag byta till den som medföljer 212?

Min Evo 412 hade en bracket men olika kylare och tillverkare har ju olika ena så rekommenderar att du kör med den medföljande, tyvärr!

Av Muddyvaines
Skrivet av lamerman:

Testade även så långt ned som 720p men det laggar fortfarande. Ingen aning vad som ställer till problemet. Får nog ge upp det här.

Nädå, nog ska det funka! Så, när du säger att det laggar, laggar det då i preview i OBS? Det hackar och stannar på twitch eller? Har du provat sänka till ca 5000 - 5300 bitrate? Är du affiliate på twitch? Det påverkar nämligen i vilken kvalité du kan streama också till en viss grad. Du får ju olika transcodermöjligheter allt eftersom vilken typ av partner du är också. Vilken Preset körde du på?

Av Muddyvaines

Förmodligen två av de bästa instrumentala låtar jag hört på länge.

Av Muddyvaines
Skrivet av Detvardyrt:

Har en till fråga vilken dator behöver mer ram än den andra? gaming datorn eller streaming?

Egentligen behövs inte så mycket RAM för att streama. Skulle nog säga att 4-8 gig räcker för streamingdatorn, om det är det enda som den kommer användas för. För speldatorn så skulle jag säga 16 gig. Sen behövs ett grafikkort med 2 HDMI-portar i streamingdatorn, där räcker det med ett GT 1030 eller något liknande.

Av Muddyvaines

@Detvardyrt: Det är en bra SSD men det är ju bara att du byter till en annan om du vill.

Av Muddyvaines
Skrivet av Detvardyrt:

Jag har en dator med 1800x ochj 1070 ti och vill köpa dator med i5 8600k. Och lägger 1070 ti i gamingdatorn (i5 8600k datorn)

Satte ihop den här dock utan en större lagringsdisk men, du kanske kan ta det från den gamla datorn också. Vet inte hur mycket mer man kan ta ner priset utan att dra ner prestanda så mycket.

edit: Hade glömt RAM i kundkorgen.