Inlägg

Inlägg som joewson har skrivit i forumet
Av joewson

Gigabyte G1? Inköpt i oktober på netonnet. Kartong finns.

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1070G1-GAMING-8GD#...

Av joewson

Min dator drar strax under 400w i spel och då sitter jag på dubbla GTX 1080 i spelburken om det hjälper dig? Jag har mätt från väggen så det borde stämma. Har inte överklockat speciellt mycket och har inga diskar som drar en massa ström men det är ändå en fingervisning.

Av joewson

Hade mina 480 i två dagar innan de fick åka tillbaka till Netonnet. Det motsvarade inte mina förväntningar och fick en ganska ryckig spelupplevelse i majoriteten av spelen jag hann testa. Skulle inte rekommendera dig 480s i CF men allt är beroende på krav. Spelade dock på en skärm utan freesync men hade även väldigt höga temps på mina kort trots ett Obsidian 750d-chassi. Ljudnivån var oacceptabel för mig och då är jag inte känslig. Hade XFX rs-kort om det är till hjälp.

Av joewson
Skrivet av Taxi:

Är intresserad av att köpa skärmen, bor dock en bra bit ifrån dig så blir nog att skicka isåfall.

Vad sägs om 1600 + frakt?

Du har PM.

Av joewson

Sen kan jag alltid skicka skärmen, det går att lösa men jag undviker det helst då jag inte har kvar rätt kartong så får ta och lösa det med kartongen till min andra skärm. Får skicka foten separat om så behövs.

Av joewson

Närmast jag kommer är Karlskrona i så fall som är min hemort. Är där med jämna mellanrum. Ska dit i helgen bland annat.

Av joewson

Säljes: QNIX QX2710 LED Evolution II Multi

Har en korea-monitor som jag funderar på att göra mig av med då jag inte längre har plats för två skärmar. Köptes från ebay förra sommaren och har fungerat utan problem. Har överklockat skärmen till 120hz utan problem över DVI dual link.

Kartongen har jag inte kvar men kvitto från ebay går nog att ordna om det önskas.

Skärmen finns i Kristianstad och skickas helst inte. Bilder går att ordnas om så önskas

Pris: Bud

Jag förbehåller mig rätten att sälja till den jag vill eller avsluta annonsen om jag inte hittar en seriös köpare. Beroende på om bud inkommer så uppdaterar jag med sluttid i diskussionstråden.

Läs hela annonsen här

Av joewson

Skickar en WNR3500L v2 med posten imorgon.

Av joewson

Jag har lyckats en gång i tiden. Min blev dock bara halvbrickad så jag lyckades återställa min genom reset 30-30-30 och en annan dator. Det var i samband med att jag skulle lägga in CFW som min buggade ur.

https://www.myopenrouter.com/article/how-hard-reset-your-netg...

Jag har två över annars som jag kan skicka mot fraktkostnad med posten. Bara att skicka PM.

Av joewson

Kolla så du har rätt portar öppna i din port-forward. Jag fick ställa in dessa manuellt för att få ordning på min ping i Wow trots att det är standard portar. Det kan vara värt ett försök.

Har du killer Nic? Något annat igång så som streams/Skype? VPN?

Av joewson

Jag personligen hade inte lagt speciellt mycket pengar på att byta kylare på ett 960 men det beror på vilken budget du själv har. Lev med ljudet och lägg undan lite pengar för en uppgradering istället är mitt personliga tips iaf.

Av joewson

Beror helt på din budget. Har du pengar över och är villig att betala 6500+ för ett grafikkort så hade jag tagit 1080 alla dagar i veckan. Bara att klocka din processor lite så får du en stor uppgradering.

Av joewson

Vilken upplösning? Om du har möjlighet, kör DSR och öka upplösning och se om du får en boost då. Det får jag i just WoW.

Av joewson

Då får du vänta en generation, minst. 1080 räcker inte för 144 fps i 1440p. Inte ens Titan X (P) klarar det idag.

Av joewson

980ti är bättre i vissa spel, 1070 bättre i vissa. Du ser väl på sin höjd 5-10% skillnad om du uppgraderar till ett 1070. Då kan du lika gärna överklocka ditt 980ti.

Av joewson
Skrivet av morphan88:

Corsair obsidian 750d airflow edition

Hur står sig ljudnivån i det chassit? Har kollat på det från och till men får lite dubbla budskap. Du behöver självklart inte svara om du inte har personliga erfarenheter.

Av joewson
Skrivet av MrShizzle:

Kan tipsa om det vanliga Dark Base 900, sitter med ett sånt själv och kan inte vara mer nöjd.
https://www.inet.se/produkt/6901632/be-quiet-dark-base-900-or...

Okej om vi kan prata kort via PM? Är lite nyfiken på det chassit då det fyller många av mina behov med modulär design.

Av joewson
Skrivet av septembro:

Hade gärna köpt ett om det inte var för att jag har exakt ett sådant chassi som jag ska byta ut då det inte fyller de behoven som mitt bygge kräver

Av joewson

Är inte 900D lite väl overkill vid luftkylt system?

Av joewson
Skrivet av Casgar:

@joewson: Ett litet sidospår, är du missnöjd med någon med ditt nuvarande chassi eller Fractal Design, eller är det bara så att du vill ha något större?

Får lite höga temps i rummet och jag behöver ta in fler fläktar för att få ner tempen och då försvinner hela poängen med att ha ett ljuddämpat chassi. Då kan jag lika gärna byta till något som inte är lika diskret och som saknar en lucka som jag slipper blir galen på. Har haft FD nu i 6 år så det är dags för något nytt. Känner att FD är lite trångt för mina behov med dubbla grafikkort, raid kort osv.