Inlägg

Inlägg som joewson har skrivit i forumet
Av joewson

Hej alla, tack för svar. Många som verkar tycka att Phantek gör bra chassin så kollar deras sortiment efter något som passar. Kolla mängder med Youtube för att hitta rätt. Hur står sig Phantek i kvalitet kontra typ Corsair?

Av joewson

Absolut ett alternativ . Synd bara att fronten är så ful bara (väldigt subjektivt vad man tycker ser bra ut eller inte).

Av joewson

Jag har fyra SSD. Behöver inte ha fler burkar som täcker upp mer. Åsikterna går isär. Jag får tre grader skillnad på mina grafikkort genom att ta bort burarna på mitt R4. Är nog lite beroende på vilket chassi man har att jobba i från början.

Av joewson

Ett sista chassi - köpråd

Hej kära medlemmar.

Nu är det dags, jag ska köpa mitt "sista chassi". Jag söker efter något större chassi, har kollat runt själv och Dark base 900 pro verkar vara populärt.

Jag kommer alltid köra luftkylning då jag trivs bäst med det minimala underhåll som det kräver. Just nu har jag ett Fractal Design r4 men jag är inte nöjd (har haft FD sedan r2) och det är dags för något nytt. Har en ganska tydlig kravbild för att få så bra hjälp som möjligt:

Minst ATX
Ska få plats med Noctunas största kylare (har en dh-15 idag som jag är väldigt nöjd med)
Fönster för att se mina komponenter (ingen mening att uppgradera om jag inte ser alla dyra invensteringar)
Möjlighet att plocka bort hårddiskburarna för ökat luftflöde
Inte FD (!)
Behöver inte vara svensk återförsäljare men åtminstone EU pga tull
Budget 3000:- isch
Ska vara större än ett r4/r5
Ska kunna få plats med två st 1070 som jag har idag med tillräckligt mycket utrymme för att orka kyla dessa.

Alla tips mottages gärna. Jag har svårt för beslut.

Av joewson

Håller med alla föregående talare. Överklocka CPU:n, kolla din minnesanvändning och köp till eventuellt 8gb till om nödvändigt och sen satsa på ett grafikkort. Beroende på din budget så finns det 1070/1080 att gå för. Alternativt ett begagnat 980ti (hade inte lagt mig under det i dagens läge för att vara lite framtidssäker).

Av joewson

Där kom dock ett bud som jag har accepterat. Korten är därmed sålda och överlämnas till en ny ägare redan under morgondagen.

Av joewson

@gopaw Noterat men återkommer om jag inte hittar en köpare för bägge korten. Har fått lite förfrågningar men har inte kommit till något avslut än. Hör av mig.

Fixar bilder på korten som lämnas ut vid intresse.

Av joewson

EVGA 970 SLI

Hej!

Då jag främst kommer att spela World of warcraft framöver (som inte skalar speciellt bra i SLI) så slänger jag upp mina kort för försäljning. Det ena kortet är ett SC och det andra ett SSC. Korten säljes i bulk, dvs utan kvitto och originalkartong. Bilder kan ordnas om så önskas. Jag ser helst att korten går till samma köpare.

Korten finns i Kristianstad men jag jobbar i Lund.

Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill och får jag inte det priset som jag tycker är vettigt så kommer jag att behålla mina kort.

Jag vill inte byta till några husdjur, gamla laptops, hemmabio eller liknande utan det är enbart köp som gäller.

Kom med bud i tråd eller via PM.

Läs hela annonsen här

Av joewson
Skrivet av Bighultsfred:

@joewson: 400kr + frakt och det är ditt??

Taget. Skicka PM med detaljer.

Av joewson

350 + frakt som bud.

Av joewson

Köpes: 27" 1440p-skärm (korea)

Hej,

Jag är ute efter en 1440p-skärm på 27". Tajt budget så tänker mig en korea-skärm. Någon dålig pixel hit och dit spelar mindre roll.

Bor i Kristianstad. Kan även tänka mig att få en skärm skickad till mig mot en fraktkostnad. Meddela mig gärna via tråden eller PM vad ni har att erbjuda. Överklockningsbar skärm kommer självklart prioriteras men då ser jag gärna att ni meddelar hur bra skärmen klockar.

Läs hela annonsen här

Av joewson

Fått priset jag vill ha. Kortet är därmed sålt.

Av joewson

Noterat! Bra bud!

Av joewson

Högsta bud: 1200 via PM.

Av joewson

Hämtning priorirteras, säger 1600:- för köp direkt då varken kvitto eller kartong finns. Avslutar budgivningen på fredag kl 12.00 om jag inte får 1600 och då går det till högstbjudande.

Av joewson

@legoninja Noterat!

Av joewson

Även byten kan vara intressant. Lagring kan man aldrig få för mycket av för att ta ett exempel.

Av joewson

Noterat!

Av joewson

ASUS GTX 780 DirectCU II 3GB

Hej,

Har ett ASUS GTX 780 DirectCU II 3GB att sälja. Varken kvitto eller kartong finns och kortet har varit del i en 3-way SLI och fungerar utmärkt. Jag har inte varit överklockat så vet inte hur bra kortet klockar. Kortet finns i Kristianstad för avhämtning annars kan jag skicka kortet mot fraktkostnad med önskat fraktbolag.

Pris: Bud

Läs hela annonsen här

Av joewson

Det blir 2 x 970 som uppgradering. Mindre strömförbrukning = mindre värme än vad två 780 skulle generera.

Tack för svaren