Inlägg

Inlägg som Fire_Ice har skrivit i forumet
Av Fire_Ice

Aldrig hört talas om Embracer.

Av Fire_Ice

De som inte är bekväma med energiförbrukningen kan köpa lägre modeller eller sänka spänningen/power-limit. Att kollektivt straffa marknaden med artificiella begränsningar ser jag ingen mening i. Är det en form av komplex som ligger bakom?

Av Fire_Ice

Undrar var idén att det ska finnas allvarliga problem i hårdvaran kommer ifrån? Vad är ryktet ens baserat på? Korten ser ut att fungera utmärkt i de fall som drivrutinerna fungerar som tänkt.

Av Fire_Ice

Låter som att det prissätts efter hur det presterar som bäst, inte som Intel själva påstod om pris efter dess lägstanivå.

Av Fire_Ice

Att Linux har nått 1.23% tycker jag är den bästa nyheten.

https://www.phoronix.com/news/Steam-Linux-July-2022

Av Fire_Ice

Många företag som förlorar pengar just nu, så det är inte något unikt för Intel, bara ett exempel på en krackelerande ekonomi (enligt mig).

Av Fire_Ice

Nej det tror jag inte, serien börjar bli gammal och nästa utgåva kommer säkert bli urvattnad som det mesta. Efter GTA Online och deras mjölkning så har jag lärt mig tillräckligt om Rockstar.

Av Fire_Ice

Wow, ingen liten höjning. Jag är intresserad av VR, men inte från Meta och trots att de anses vara "bäst" så har jag svårt att hitta välutvecklade upplevelser. Känns som att vi har en lång väg kvar.

Själv vill jag se större volymer och lägre priser på PC-headsets så att det blir norm med VR-stöd i nya spel.

Av Fire_Ice

Oj så många som är arga för att de inte kan tänka sig att köpa "mellanklass"-kort med fantastisk prestanda och låg energiförbrukning, bara för att det finns snabbare GPU:er. Komplex?
"Nej absolut inte, jag föredrar ändå konsoler" - Datorspelaren

Av Fire_Ice
Skrivet av Olle P:

Krav på Resizable BAR för att nå upp till prisvärt i tier 3, sannolikt.
Skulle vara skäl nog för mig att avstå köp.

Finns det några nackdelar med Resizable BAR aktivt då?

Av Fire_Ice

Ska bli spännande att se hur bra drivrutinerna kan optimeras på Linux-sidan där de är open source.

Av Fire_Ice

Jag tyckte att Elon var för tramsig och en typisk miljardär, men ack så fel. Han är inte perfekt, men oändligt mycket bättre än i stort sett alla andra i den samhällsklassen. Hejar på Elon alla dagar i veckan och Twitter ska vi inte ens tala om, det finns knappt värre exempel, Weibo, Twitter, VK? Samma skräp.

Av Fire_Ice
Skrivet av pv2b:

Ja, då hade inte spelet funkat på Ryzen-processorn alls. Eller på någon PC med Windows.

Inte på någon dator förutom Apple, vare sig det är AMD eller Intel, AMD eller Nvidia, Linux eller Windows.

Av Fire_Ice

3070 presterar som ett 2080Ti, så att 4070 kan prestera som ett 3090 känns inte orimligt.

Av Fire_Ice

AMDs 6800/6900-serie med 16GB VRAM kommer nog åldras väldigt bra i jämförelse med 3070/3080.

Av Fire_Ice

AMD satte kraftigt överdrivna riktpriser på 6000-serien eftersom priserna på grafikkort redan var så höga, så att de nu är nere kring riktpris säger egentligen inte så mycket.

Av Fire_Ice
Skrivet av Zipparn:

Jag skille vilja ansluta dockningsstationer.- Även telefoner borde kunna detta idag när deras beräkningskraft och grafik är så starka. Bara Samsungs telefoner har detta stöd idag vad jag vet.

Det finns rätt många mobiler som kan "dockas" med skrivbord och fönsterhantering. Huawei, LG, Xiaomi, och Honor. Pixel, Sony och OnePlus har det inte så vitt jag vet. Sen finns det nog inte så många fler kända märken här i Sverige.

Av Fire_Ice

Så vad gör företag som vill innovera och erbjuda något som USB-C inte kan hantera?

Av Fire_Ice

Så, deras budget-GPU 370M presterar ungefär som ett RTX 3050, och deras näst bästa kort 730M presterar ibland som ett RTX 3050 men för det mesta lite bättre? Verkar vara problem med drivrutinerna igen.

Av Fire_Ice

Har deras nya dator en "notch"? Mobiler har strävat länge efter att få bort den, datorer har sedan urminnes tider sluppit den och nu sätter de en "notch" på datorn?! Tur att jag aldrig någonsin kommer äga en Apple-produkt, bara de inte ger andra tillverkare dumma idéer.