Inlägg

Inlägg som Foxmaner har skrivit i forumet
Av Foxmaner

Jag lämnade in mitt corsair cx750m till komplett pg.a coilwhine. Men då dom inte hade den i lager så fick jag en Evga 750g2 utan extra kostnad. Det är vad jag kallar service!

Av Foxmaner
Skrivet av Chichin:

Fick svar av supporten

"
We've seen overwhelming demand with the Summer of Rift sale, and we’re working hard to deliver your Rift + Touch bundle as soon as possible.

We’re expediting inventory to fulfill outstanding Oculus.com webstore bundle orders globally, and we expect to see improvements in shipments over the next two weeks. We’ll be sure to notify you when your Rift + Touch bundle is on its way.
"

Verkar lovande😀

Skickades från m.sweclockers.com

Dom använder samma copy paste som som använt i 2 veckor nu....

Av Foxmaner
Skrivet av Trunk:

Den 4/8 fick jag ett mail om att den blivit processed. Kan tillägga att jag beställde väldigt sent den 17:e, runt 23-tiden. Så man kan tycka att de borda skicka iväg din väldigt snart.

Väldigt snart var 20 minuter efter jag skrev mitt första inlägg 😁
Nu får man bara hoppas på att Ups sköter detta snyggt, man har ju hört ett och annat om dom...

Av Foxmaner
Skrivet av Trunk:

Jag beställde den 17/7 och skulle enligt UPS fått paketet idag. Enligt deras sida står det "delivery by the end of day". Så... de har två timmar kvar...

Tror ta mig fan att nästintill alla gånger jag använt UPS så har det blivit problem. Tur det inte är så ofta

Wow det var bra. När gick din order till processed? Beställde 2 dagar efter dig och står fortfarande på order....

Av Foxmaner
Skrivet av lokander:

Tror dom fått in många nu, för min tog dom precis betalt för (beställde 18e) och igår var det sjukt många från 13e där inget hade hänt, så dom har nog fått in ett bra lass nu skulle jag gissa på

Ohh beställde också den 18 får hoppas!!!

Av Foxmaner

Beställde min Oculus den 19 och står fortfarande på "order". Har dom fått slut på units och väntar på en ny leverans eller? Och den nya leveransen är väll alla utan Xbox controllern?

Av Foxmaner
Skrivet av Ferrat:

Normal frakt tar ungefär en arbetsvecka max från att de packat tills du har det i handen, express är 1-2 arbetesdagar

Skickades från m.sweclockers.com

Okej, beställde till landet då jag inte ville gå miste om rean. Men nu vet jag inte om jag kommer hinna komma hem innan jag får den. Kommer nog Ändra leveransadress drygt en vecka innan jag åker hem då.

Av Foxmaner
Skrivet av Slapinator:

Nu körde jag som sagt via Amex-kortet istället för PayPal, men kan med säkerhet svara "nej" på frågan. Det enda jag tror kommer att tillkomma är valutakonverteringen. Du har SEK på ditt PayPal konto men du betalar i euro. Då kommer PayPal konvertera SEK:n till euro i deras fördel.

/M

Skrivet av Ferrat:

De tar en växlingsavgift på 2-4 % vid köp från utlandet dock är det inte direkt märkbart mer än t.ex. banker eller så, handelsbanken t.ex tar 1,6% för samma. Det är ingen avgift att föra in pengar hos Paypal.

Skickades från m.sweclockers.com

Tack för svaren, slutade dock ändå med att jag tog ett mastercard. Att nordea måste göra allt så j*vla svårt!

Till er som fått er oculus, hur långt tid tog själva frakten av Ups?

Av Foxmaner
Skrivet av Slapinator:

Jag använde till slut mitt Amex kreditkort och beställde via Amazon istället. Men först så hade jag valt PayPal och att pengarna dras från bankkontot när Oculus väl vill ha pengarna; det gick inte igenom. Jag flyttade därefter över pengar till mitt PayPal konto för att betala direkt via PayPal och på så sätt inte ha någon som helst koppling med Nordea; men Oculus var ju så jäkla sega så jag bestämde mig för att beställa via Amazon. Nordea kortet fungerade INTE att beställa via Amazon heller..

Så för din del så skulle jag rekommendera att du lägger över pengar till ditt PayPal konto och väljer det som betalningsmetod. Allt annat kommer vara ett huvudvärk och krångel.

/M

Skrivet av Ferrat:

@foxmaner Så som Mustafa skrev tror jag det är lättast att föra över pengar till Paypal.

Gah Amazon skit, beställer expressfrakt och det tar 4 dagar iaf, fick refund på frakten iaf men suger, betyder att jag inte har allt förrän på torsdag

Tillkommer några avgifter när man för över pengar och drar pengar från Paypal?

Av Foxmaner

@Ferrat: men hur har alla andra nordea användare löst det?
Använder ni PayPal istället? Och till någon som är ny till PayPal, är det bara att lägga in 450 euro i plånboken där eller hur gör jag?

Av Foxmaner

Till ni med Nordea som bank! När jag skulle slutföra min order på Oculus behövde jag öppna upp mitt kort i 30 minuter. Dock är ju inte pengarna dragna än, hur kommer det att fungera när köpet ska slutföras? Då jag inte vet när pengarna kommer dras så kommer jag ju inte kunna öppna kortet. Har det fungerat ändå för er?

Av Foxmaner

Nu när man inte får en xbox controller längre. Hur spelar man spel som te.x luckys tale? Använder man touch kontrollen då?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Foxmaner
Skrivet av eribo01:

Coola killar.... Manlighet 300000

Skickades från m.sweclockers.com

Kolla på denna video https://youtu.be/xsZUcShUzRQ
Skulle säga manlighet 500000.....

Av Foxmaner
Skrivet av ågren:

Tillägg: om du registrerar dig hos UPS så kan du bl.a. ändra leveransadress och/eller be dem hålla paketet på terminalen tills du kommer hem (inom rimliga gränser så klart).
https://www.ups.com/se/sv/help-center/sri/tracking/change-del...

Så om du vill kan du lägga en beställning redan nu och sedan ändra leveransadress alt. leveransdag när paketet har skickats och du har fått ett Kolli-ID.

@Foxmaner
Skickades från m.sweclockers.com

Tack! Exakt en sån funktion jag letat efter. Har du någon aning om vad som är inom rimliga gränser? Kommer hem om typ 4 veckor....

Av Foxmaner

Någon som vet hur långa leveranserna är? Sitter på landstället och funderar på beställa till landstället så man inte missar rean.

Av Foxmaner

Med alla dessa skatter såsom kemikalieskatten så har svenska åf svårt att konkurera prismässigt...

Av Foxmaner
Skrivet av JoshuaGron:

En gammal cykel då

Skickades från m.sweclockers.com

Ja, men ett bra transportmedel. Framförallt nu under sommaren, när man te.x ska åka och bada med polarna kan det vara bra och ha en cykel. Du kommer bara ångra dig i framtiden om du lägger pengar på skins.

Av Foxmaner

Att sälja sin cykel för en cs kniv låter som en dålig idé...

Av Foxmaner
Skrivet av Oneone:

Köp Southpark! fick riktigt mkt skratt när jag spelade igenom det!

Jaha, då är south-park också köpt

Av Foxmaner
Skrivet av Inet:

@Foxmaner:

Hej,

Ursäktar de sena svaren - det är så enkelt att vi hamnat på efterkälken på grund av en oläglig kombination av semestrar, sjukdom och enormt tryck - och vi har inte på något sätt valt att ignorera något mail eller någon chatt. Vi kommer köra på och hoppas kunna ge dig ett bra svar snarast möjligt.

Mvh

Tack för svaret. Kan vara så att jag överreagerade, var bara då sur/ledsen över att min oculus har exakt samma fel som tidigare. Lite drygt att vänta en månad till för att få den reparerad, självklart inte erat fel