Inlägg

Inlägg som Foxmaner har skrivit i forumet
Av Foxmaner

Squad. Var på 50% rabatt. Funderar också på att köpa south park.

Av Foxmaner
Skrivet av Yatagarasu:

Ingen "fan-boy" som kommer som en riddare på som vita häst till Inet's undsättning i denna tråd.

Det folket som är här vill bara påpeka att vi anser dig överreagera vad gäller väntetiden. Och att FB's chat visar som Online/Offline är av ytterst liten betydelse då den alltid buggar i vilket fall. Likaså med om man läst ett meddelande eller inte - Jag kan ha läst ett meddelande någon har skickat mig, men likt förbannat försvinner inte den där lilla 1.an som säger att jag har ett oläst PM fören jag går in via mobilappen och trycker bort den.

Det kanske du har rätt om, är bara van vid att Inet svarar snabbt på både mejl och chatt. Så när man inte får något svar på någon av dom så blir man lite fundersam. Men det är bara Inet som har svaret och dom har säkert en bra anledning

Av Foxmaner
Skrivet av Yatagarasu:

Bara för att dem varit online på FB chatten betyder inte det att dem har haft möjlighet att svara.

Mail/FB-chatt etc. har ett kösystem precis som om du tar en nummerlapp hos ditt postombud. Så ta en promenad och varva ner lite, de kontaktar dig när det är din tur - Annars kan du alltid ringa dem också då det brukar gå mycket snabbare

Jag är helt lugn Vill bara veta om dom te.x inte sett mitt mejl eller om dom bara helt enkelt inte haft tid. Men åker bort på fredag så skulle vara bra om dom svarar innan dess

Av Foxmaner

Skrev rätt så tydligt i inlägget och frågade om det berodde på tekniska problem eller något. Detta var mest en fråga till inet, inte något illa menat. Alla inet-fanboys behöver inte komma och försvara dom, jag kommer med fredliga avsikter

Av Foxmaner
Skrivet av Pastrami:

Hahahaahahah Foxmaner, seriöst, take a chill pill, ge de några timmar

Tror jag skrev dåligt då, för mejlet skickade jag i söndags. Eller är det kanske bara jag som är van vid att Inet är snabba på att svara. Konstigt dock om både chatten och mejlen ska säcka ihop samtidigt.

Av Foxmaner
Skrivet av LudvigLindell:

Så du skrev ett meddelande ~kl 17 till dem och förväntar dig ett svar direkt?

Nej mejlet skickade jag i söndags. 2 arbetsdagar har dom haft på sig. Det var facebook chatten jag skickade kl17

Av Foxmaner

Måste man göra en tråd för att ni ska svara?

Hej!
Hade problem med min Oculus för andra gången och skickade ett mejl till er i söndags som jag fortfarande inte fått svar på. Skrev också i eran Facebook chatt, och trots att jag sett att ni varit online så har jag fortfarande inte fått ett svar 2 timmar efter första meddelandet. Kanske
bara ett sammanträffande, men ni gick offline i samma sekund som jag började skriva för att fråga vart ni var. Är det tekniska problem eller vad? Hela idén med en chatt är ju att man inte ska behöva vänta så länge på ett svar.

Måste man göra en tråd här och göra det publikt för att ni ska svara? Och innan någon skriver det... Jag kommer jag att ringa dom imorgon då textform inte verkar fungera.... Får dock ge er en ⋆ då ni skötte förra reklamationen utmärkt, förstår inte varför ni ska börja bli jobbiga nu :/

Av Foxmaner

Vet hur det är, hade en hund som behövde avlivas. Dock inte utav ålder utan pg.a att hon var inte helt frisk i huvudet, trots sina brister var det en fantastisk hund. Fick dock inte en sista dag med henne då avlivningen skedde rätt så snabbt, hon bet min bror på morgonen och på eftermiddagen var hon borta

OT: skulle själv tagit en heldag och kanske vandrat, gå i skogen i flera timmar. Gå förbi en sjö och bada. Hoppas ni får en grymt mysig dag, även fast det kan vara svårt...

Av Foxmaner
Skrivet av Subzero299:

Om jag inte minns fel så har väl Inet robotlager. Då borde man kunna lita på det.

Komplett vet jag har robotlager. Men inet kanske också har det, kan ju förklara det snabba leveranserna

Av Foxmaner
Skrivet av wraetiatha:

Fast räknas inte kommentarer som till exempel "Du behöver inte bli så triggered" som dålig attityd? Är du inte lite hypokritisk nu?

Skickades från m.sweclockers.com

Tror vi avbryter diskussionen där innan vi når en ännu lägre nivå. Men avslutar med att säga, Lyssna inte på vad någon här säger. Det är jättekul att sitta ensam på DH!

Av Foxmaner
Skrivet av wraetiatha:

Asså läser du ens vad jag skriver eller hostar du bara fram något random som du tror kan applya t de?

Nope jag läste vad du skrev och svarade efter det. Dock har du en mycket dålig attityd tycker jag. Detta är din första tråd men kan vara svårt att få hjälp i fortsättningen när du inte lyssnar på råden vi ger dig och är allmänt otrevlig.

Av Foxmaner
Skrivet av wraetiatha:

Jag frågar, och du väljer att svara.
Jag kanske inte följer det du tipsar om, fan va tough shit då? Vadå, förväntar du dig att jag följer varenda rekommendation?
Som om detta är någon jävla poll där folk kan rösta på vad jag ska göra och det som mest folk säger MÅSTE jag göra? Jag frågade efter tips.
Detta var inte den enda sidan jag frågade på, jag frågade runt på olika ställen då jag ville höra lite olika opinions and such. Bli inte pissed bara för att jag inte följer just era tips. Och, ni sa mest bara 'Gå inte, gå inte' istället för att vara lite mer mångsidiga och faktiskt svara på mer än bara 'ska jag åka dit?'.

Du behöver inte bli så triggered. Menade bara att det känns rätt så onödigt att gå in på ett forum och fråga då man själv sen innan vet svaret.

Av Foxmaner

Du frågar om råd. Alla säger att det är en dålig idé och inte alls roligt om man är ensam. Ändå så går du? Varför frågade du då oss från första början? Känns som att du redan var inställd på att åka till DH innan du startade denna tråd.

Av Foxmaner

Testade med att stänga av windows brandvägg och ställde in routern i DMZ, fortfarande stängd port...

Av Foxmaner
Skrivet av wraetiatha:

Har på senaste tiden tänkt på att sticka ner t dreamhack i jönköping denna sommaren, o eftersom de bara är några dagar kvar till eventet verkar det ganska sansat att börja boka. Det kommer alltså bli min första gång jag är på dreamhack, skulle därför behöva lite hjälp från några mer erfarna när det kommer till ett par frågor som jag har.
Jag har läst igenom alla regulations o sånt när det kommer till dreamhack, men såklart kan dom inte adressera allting.

- Jag är en tjej på tretton år, ingen i min klass har något intresse i varesig dreamhack eller gaming, kan jag sticka dit själv? Finns det risker som medkommer med detta?

- Jag har aspergers, enkelt att jag blir väldigt nervös å en aning skygg i vissa situationer, och då kan det i sin tur förbygga panikattacker. Är det något jag kan gå dit med själv? Finns det nog med assistans om något sådant skulle förekomma?

- Kan man bygga anordningar själv med trä, t.e.x hyllor att förvara skärmar på om man har mer än en? Förutsatt han man håller sig inom sitt bords område såklart!

- Borde jag vara rädd för att folk ska försöka stöta på mig? Konstig fråga, men på vissa andra forum (nämner inga namn) har jag sett folk som snackar om att man ska gå runt och stöta på tjejer. Borde jag snagga av mig håret eller nåt för att undvika?

- Är det ens värt att sticka dit om man inte har nån att vara med? Förlorar hela eventet sin mening då?

Mina föräldrar överväger att låta mig åka själv, men inget har bestämts än och det är bara ett fåtal dagar kvar.
Vad som helst kan hjälpa, skriv på!

Kommer själv åka 4 av mina vänner, jag skulle inte själv åkt till DH om jag inte haft några kompisar med mig.
Har själv en aspie, även fast jag själv inte tycker. Men det är mycket folk vid te.x ceremonin och vid scenen vid stora events, men annars sitter ju alla på sin egen plats och stör aldrig varandra alla är ju där för spela och ha kul!

Av Foxmaner
Skrivet av huttala:

Ja, och då är det bara de större skitföretagen kvar.

Jag har tyvärr svårt att hitta något större skitföretag. Men vi har alla olika erfarenheter av dom, tur det annars skulle dom gått i konkurs långt tidigare

Edit: Wohoo Inlägg nr:1000!

Av Foxmaner

Perfekt, pratade med telia och dom berättade ingenting som jag inte visste och hänvisade bara till deras premiumsupport man betalar för... Hoppas att få hjälp härifrån istället.

Av Foxmaner

Snart kanske det blir ett mindre skitföretag på den svenska marknaden alltså

Av Foxmaner

Ska återuppliva denna tråd då jag har samma problem. Väldigt dålig på nätverk men efter alla trådar jag läst så tycker jag att det borde fungera. Valde en port slumpmässigt som blev port 9875 öppnade den i rutern som ni ser här

https://image.prntscr.com/image/jamGJM1_T-Cffzm3vHWbCw.png

Min destination hittade jag genom cmd och tog min ipv4. Några idéer?

Edit: Har testat porten på denna hemsida: http://canyouseeme.org/
Den säger att porten är stängd med Reason: Connection refused

Edit2: Detta problem kvarstår när jag stängt av brandväggen i windows.

Av Foxmaner

Jag tycker det är viktigt att man har ett syfte med vr innan man köper det. Annars kommer det troligen inte användas. Jag köpte min oculus för att kunna köra DCS vilket är sjukt häftigt i oculus!