Inlägg

Inlägg som mangemani har skrivit i forumet
Av mangemani
Skrivet av Alphahanne:

jisses, jag trodde du hade hittat låten när jag hörde tåget, men vad jag minns så var tåg ljudet mer utdraget än så där, alltså det man hörde tåget åka längre och gnisslet nån sekund längre.

Av mangemani

försöker att hitta en låt

har i åratal försökt att identifiera en låt, utan resultat, har ställt frågan till så många på olika forum och grupper på FB, men ingen har lyckats och jag har inte nå stora förhoppningar att ni kan hitta den heller, men clockers är en utav de forum som jag inte har ställt frågan(vad jag kan minnas iaf), så jag prövar min lycka här.

jag minns så gott som ingenting om låtens text.
låten lyssnade jag på i slutet utav 80 talet och början på 90 talet.
det är en rock/metal låt med 80 tals sound.
det enda som jag minns utav låten är att i början så hör man ett tåg som kommer, sen bromsar tåget så att man hör gnisslet från hjulen och sen börjar låten, thats it, mer minns jag inte, minns bara att låten var bra, lite catchy.

ja jag vet, inte mycket att gå efter, men kanske någon känner igen själva tåg delen

Av mangemani
Skrivet av snöflinga:

Kom ihåg att fortsätta med Mayans efter SoA
Den gillade jag mer

nån slags spin-off? eller är det bara mer utav samma sort?

Av mangemani

började för nån vecka sedan att se på sons of anarchy, en serie jag har ignorerat under så många år nu då den inte faller under den kategori utav serier jag gillar, men serien stod på tur på listan utav serier som jag ska se på, så nu är den äntligen avklarad.

skapligt bra serie, förvånad att jag gillade den så mycket som jag nu gjorde.
8/10 får den, utan att tveka.

Av mangemani

tredje gången jag ser på serien "the last kingdom" nu och trotts att jag redan vet vad som händer och hur det slutar, så tycker jag serien blir bättre för varje gång jag ser den

Av mangemani
Skrivet av jreklund:

Hej! Vi använder idag två stycken kakor på sajten;
session_id = Är en sessionskaka som automatiskt tas bort när man stänger webbläsaren. Vi tar även bort den efter 18 timmar.
session_remember = Är en "kom ihåg mig"-kaka som sparas i 14 dagar i din webbläsare eller 14 dagar från att den senast sågs av oss.

@mangemani Vänligen kontrollera om dessa kakor sätts på din dator.
F12 -> Application -> Cookies -> https://www.sweclockers.com

Ta INTE en bild eller klistra in texten här! Med hjälp av den informationen kan man logga in på ditt användarkonto!

Jag kan från nattens backup se att du har 7 aktiva sessioner igång (så många gånger du loggat in) och en av dessa sessioner har du använt din session_remember kaka. Du har även nyare sessioner än den när session_remember användes. Den kakan har därmed tagits bort eller inte skickats över till oss på nytt.

  • Hur länge skulle du säga att du använder sajten efter du loggat in? (innan du stänger den och börjar aktivt surfa på andra ställen)

  • Hur snabbt loggas du ut efter du loggat in?

  • Kopplar du upp dig till en VPN efter du har loggat in?

Du kan om du vill skicka över dessa uppgifter i ett PM till mig om du känner dig mer bekväm med det.

tack för ett proffsigt svar.

1.det kan handla om allt mellan några sekunder och minuter, beroende på om det är nått intressant i ert flöde eller nån intressant tråd som skapats, men låt säga typ 1-2 min aktivt användande.

2. det kan gå typ 1 dag

3. jag har ingen VPN

Av mangemani
Skrivet av Radovic:

Det händer mig med. :/ Jag har inte rensat några kakor...well, som jag sa nyss i en annan tråd, så har jag nyss reinstalled Windows 10 så det hela känns mer fräscht än en älskarinna på Möte med de tre vise männen...

Men det är jättekonstigt att man blir ukastad om man inte går omkring i forumen.

så om man inte är aktiv på forumet så blir man utloggad?
jag kanske inte skriver på forumet varje dag, men jag är alltid online här och kikar runt i olika trådar, borde inte det räcka för att räknas som aktiv?

Av mangemani
Skrivet av MatteN:

Rensar du kakor blir du utloggad.

jag valde dock bort alternativet att rensa lösenord (där man loggas ut från de flesta sidor), men även om jag hade gjort det, varför loggas man ut om och om igen och varför händer det bara på clockers och ingen annan sida?

Av mangemani

loggas ut jämt och ständigt

hittar ingen lämplig del i forumet att ställa frågan, så det fick bli här.

finns det någon speciell anledning till varför jag loggas ut med jämna mellanrum på detta forumet?
händer detta för någon annan med eller är det bara jag?
det började hända efter det att jag hade uppdaterat webläsaren(chrome) och att jag hade rensat cookies och webinformation.
det är bara på clockers detta händer..

Av mangemani
Skrivet av Klaffatron:

Är det en hemsida med 4 siffror som URL?
Jag stötte nämligen på samma problem igår.

jepp jepp, just den
skönt att veta att det inte bara är jag då
sidan verkar dock väldigt ostabil än =/

Av mangemani

tack för visat intresse och så, men jag vet inte om det var att jag gjorde något eller om sidan hokus pokus bara började funka, men nu verkar det vara ok igen, efter flera timmar, dock så ställde nått till med en del, sidor(bla clockers) blev jag utloggad ifrån, mina ad-blocks blockar nu sidor som jag förut inte blockade(typ clockers) och sidor jag blockade är nu icke blockade *suck*, jaja, det verkar ok igen iaf.
jag återkommer om det kommer tillbaks eller blir nått strul.

Av mangemani
Skrivet av evil penguin:

Blir spontant mer misstänksam angående sidan och varför den öht bryr sig om (eller påstår sig bry sig om) webbläsarversionen än något annat...

Om du alltså redan har version 120.0.6099.225 så är det den senaste versionen (idag då), och i så fall tyder det mesta på att det är sidan som är problemet.

jo skumt är det då det aldrig varit ett problem förut och varför det ens skulle vara ett problem.

jag har den versionen utav chrome.

Av mangemani

"your browser is out of date!" problem i crome

en sida som har funkat klockrent i många år nu börjar helt plötsligt att klaga över detta.

googlade på hur man uppdaterar och man ska tydligen gå in i "om chrome" genom den högra ikonen uppe till höger i chrome fönstret, jag gjorde det och det laddades och det stod att chrome nu var uppdaterat, gick in på sidan igen men problemet kvarstod, så jag googlade vidare och hittade nått om att extensions och cache måste rensas, så jag gick in och rensade cachen(utan den som gör att man loggas ut från de flesta sidor då jag inte minns alla lösenord) och extension vet jag inte riktigt vad de vill att jag ska göra med, ta bort? bara stänga av?

har ni haft detta problemet med nån sida och vet hur man gör?

Av mangemani

infection free zone

är helt hooked på detta spelet.

så vitt jag vet så har utvecklingen utav detta spelet pågått i typ 5 år, från prolouge och nu till alpha och den senaste uppdateringen kom i december, så lite har ju börjat hända.
jag följer en sida som uppdateras när en ny uppdatering är tillgänglig, men jag skulle vilja veta mer i hur arbetet går, sidan jag följer ger ingen sådan info, skulle gärna vilja veta typ när nästa uppdatering ska släppas och vad som de arbetar på och vad som kommer ingå i uppdateringen.
har googlat men spelskaparna tycks inte ha något forum där man kan chatta och ställa frågor.

nån som vet om det finns en sådan sida, eller nån där man kan läsa om vad som komma skall?

Av mangemani

jisses, time flies.
känns fan som bara max 10 år sen man dök in i clockers tränings tråd och härjade på.
känner sig inte ett dugg gammal nu, inte ett dugg.....

stort grattis clockers, ni har lärt mig en hel del

Av mangemani

läste att Amazon skickar till stockholm, så de verkar ha ett lager där och det verkar ju finnas i lager och ni på clockers brukar ju inte ha fel i det ni säger, så jag får nog ge Amazon en chans då.
tack för svaren.

Av mangemani
Skrivet av Extol:

Max gaming har Razer naga X (med sladd) för 649 kr

aldrig hört talas om. har du köpt därifrån och kan bekräfta att det är en ok sida?

Av mangemani
Skrivet av fm_buli:

Jag har tvärtemot bara bra att säga om Amazon så rekommenderar det helt klart även om svenska Amazon inte alls har samma utbud som amerikanska, än.

går det att köpa på faktura därifrån? den sbenska dvs. snabb leverans?

Av mangemani

söker ny billig mus

min kära Razor naga x dog mystiskt idag och jag söker nu desperat efter en ersättare så snabbt som möjligt då jag inte kan använda datorn utan en.

jag är totalt inkörd på och älskar min Razor naga x, mestadels pga dess 16 knappar som har kommit så väl tillhands i alla spel jag spelat och jag vill helst gärna ha en sådan igen.
men jag vet att det svider i plånboken när man köper dessa naga möss då den jag köpte senast kostade runt 800 spänn.

jag har sökt på prisjakt efter den billigaste, där kostade den runt 500, vilket var helt ok, på Amazon, men då jag har hört både bra och dåligt om Amazon, mestadels dåligt, så vet jag inte om jag vill beställa därifrån.

finns det billigare alternativ till Razer naga x? en gaming mus med 16 knappar vid tummen, 2 st knappar under scrollen? med eller utan sladd kvittar, som gärna är billigare än Razor

Av mangemani

drog igång en hel del nu som ska täcka vinterns mörka månader:

gas station simulator
pumping simulator 2
no place like home
big ambitions
house flipper 2
foundation
gym simulator(väntar på updates så man kan bygga vidare)
alaskan trucker simulator
infection free zone(krävs uppdateringar för att jag ska kunna fortsätta, efter ett tags spelande så dyker en ruta upp som säger att jag träffade på en bugg och att spelet inte kan fortsätta)
sen har jag installerat assassins creed odyssey som jag brukar spela när det är kallt och vinter, men får se om jag börjar spela det, om tiden räcker till.