Inlägg

Inlägg som mangemani har skrivit i forumet
Av mangemani
Skrivet av SCORPIUS:

Jag tycker faktiskt den förtjänar hypen. Det är ruskigt snyggt.
Vad dom lyckats bäst med och bättre än någon annan är att få Saga som vi spelar att se "filmisk" ut.
Det ger mycket bättre inlevelse än vad jag varit med om förr.

ja jag spelade bara typ 20-30 min, så den "supersnygga" grafiken kanske kommer längre fram då, men hittills har jag inte sett något spektakulärt snyggt, det är snyggt, no doubt about it.

Av mangemani

flyter på bra på min dator, ryzen 7 7700x och RTX 4090, med inställningar på max, allt RT på i 1440P

grafiken är dock väldigt överhypad, snyggt, absolut, men inget spektakulärt enligt min åsikt.

Av mangemani

Magnus
haft intresse för datorer i över 30 år men kan typ nada om dem.
älskar krigshistoria, tennfigurer, samlande på krigs figurer och militära saker.
målar så gott som allt jag har lagt vantarna på, figurer, modeller, byggnader, civilt och militärt.
har ett udda intresse där jag studerar historiska slagfält och försöker att tänka strategiskt för att komma fram till något som jag hade kunnat göra annorlunda för att vinna slaget som befälhavaren förlorade, typ som att spela schack mot sig själv.
styrke tränar sen 14 år tillbaks och fick nyligen "jobb" som PT på stargym här i sundsvall.

Av mangemani
Skrivet av landahl:

Citat från artikeln: "Slutligen når vi 4K UHD, och otroligt nog är det inget kort i uppställningen som klarar av att hålla stabila 60 FPS – inte ens ett Geforce RTX 4090 med en prislapp norr om 20 000 kronor. "

alltså allt på max som min monitor klarar av, dvs 1440p.
jag skrev ju "min dator", ingen annans

Av mangemani

om nu testen stämmer, så klarar min dator av spelet utan några som helst problem med allt på max :), så bring it on

Av mangemani

så 170 FPS för mig då, ja jag är då nöjd.

Av mangemani
Skrivet av Mr Mr:

Cities skylines 2 släpps på tisdag

där har vi faktiskt en utmaning då dessa cities spel är, otroligt nog, tungdrivna, samma med flight simulator spelen.
ska bli spännande att se

Av mangemani

hittills så har jag inte hittat ett enda spel som ens har varit i närheten på max inställningar att tvinga ned mitt 4090 kort på sina knän.
challange accepted

Av mangemani
Skrivet av MatteN:

Andra delen av säsong 8 började idag.

tack

jisses vad de spinner vidare på the walking dead världen, fear the walking dead, dead city, daryl dixon och snart ännu en till där Rick är tillbaka och man får höra vad som hände med honom, något som jag ser fram emot då jag har funderat på det ända sen det som hände honom skedde.
fear the walking dead känns bara löjlig nu, den kunde gott ha fått sluta för 2 säsonger sen, men jag fortsätter och ser på den, så nära slutet.

Av mangemani

"mediespelaren blockas efter 3 videor", det fick jag på youtube nu och det stod att jag måste stänga av adblockarna mina, så det kändes som jag inte hade något annat val

Av mangemani
Skrivet av Xeonist:

Jag vill inte göra det här personligt nu, men lägger man 90-95% av sin vakna tid på någonting, oavsett vad det är, så är det ju i sig en sjukdom, ett beroende.

läs mitt inlägg en gång till, eller 2, eller hur många gånger du än behöver för att se och förstå

Av mangemani

eftersom jag är sjukskriven så har jag inget jobb som tar upp tid, så kan all min tid läggas på att sitta vid datorn, med korta brakes för mat, det som måste fixas för hushållet osv. så utav all min tid, dag som natt, så kan 90-95% läggas på att sitta vid datorn.

Av mangemani

efter 2.01 uppdateringen så har jag märkt att vissa specifika quickhacks inte funkar, bara nån enstaka.
quickhacken för fordon "floor it", inget händer när man väljer den, fordonet står helt stilla, sen grenade quickhacken, där en fiende med en granat på sig ska få granaten att sprängas, men inget händer.

har inte testat alla quickhacks, men alla jag har testat har funkat utom just dessa 2.

jag har provat att unequip och equip på nytt, har försökt på många olika fordon/folk.

nån mer som har märkt av detta? kanske bara är mitt spel som har buggat

Av mangemani

har nu äntligen klarat av spelet, finns säkert en hel del sidoquests till att göra, men som jag inte kan hitta(eller orkar söka reda på rättare sagt).
fick chansen att fortsätta spelet i det nya universumet, men då jag såg att jag hade losat all min gear samt alla mina credits så valde jag att sätta punkt för spelet här.

jag tror inte att jag kommer att spela spelet nått mer, bra, kul och beroendeframkallande spel, visst, men ska jag lira ett utav dessa spel, så satsar jag hellre på skyrim.

jag ger spelet 7/10.
det skulle egentligen ha fått 8/10, men tack vare alla de buggar och krasher man haft, så drogs betyget ned lite.

Av mangemani

jag gillade verkligen win 10 och jag hade mer än gärna fortsatt med det, men eftersom jag fick reda på att win 10 skulle sluta att uppdateras, att win 11 hade lite saker som gynnade spel, att en ny dator var på g samt att en kompis rekommendationer slog ned de sista tveksamma tankarna, så valde jag win 11.

nu är man ju inkörd i win 11, så nu känns det inte så ovant längre, men man kan inte låta bli att sakna win 10 lite då och då

Av mangemani

jag är redan så nära på att lämna FB pga deras censurering, borttagning och blockering utav allt som inte faller in under deras politiska agenda, inför de detta så blir det ett bye bye för mig, då har gränsen passerats.

Av mangemani

efter mycket om och men, så fick man äntligen Sarah att säga att hon älskade mig, men sekunden efter började hon prata om att gifta sig med mig, woa woa, hold your horses, jag sa att jag älskade henne för nån sekund sen och nu vill hon gifta sig? jag menar, det måste finnas ett enklare sätt att få till ett giftemål med en tjej..........
så nu är man tydligen förlovad och hon ska ränna iväg för att ordna med bröllopet

500 timmar in nu och jag betar av questen allt eftersom, men det tycks alltid dyka upp nån ny quest på vägen dit eller på vägen hem, har mängder med quests i activities nu.

har gett upp hoppet om att utforska alla planeter, det är helt enkelt för mycket, det finns quests där man ska surveya planeter, men där drar jag gränsen.

tycker fortfarande spelet är kul och så, men efter över 500 timmar, så vill jag att spelet ska få sig ett slut, men finns det quests, så kommer jag att fortsätta.
sen så ligger ju "det nya" cyberpunk 2077 och hägrar i horisonten, vill ju spela det nu

Av mangemani

jisses, har redan glömt bort hur mycket jag älskade dessa quickhacks, specielt contaigon som sprider det där viruset och sen suicide.
så många skratt när man kör med suicide för de ser så dumma ut, "shes cheated on me" och hans kompisar vänder sig om mot han "wtf is he on about" och står som frågetecken och sen tar han upp sitt vapen och skjuter sig själv .
kalla mig gärna för morbid, för det är det säkert, men jag finner detta så komiskt

Av mangemani
Skrivet av dorian1:

Det är en helt galen skillnad! Kör nu i 1440p med ett 4070 ti överklockat och har alla inställningar på ULTRA! Pathtraycing på, Raytracing på, DLSS, FrameGen osv. Ruskigt vackert nu och allt flyter i 90-100 Fps! Riktigt nice!

håller helt med.
scenen i början utav spelet, den första car chasen, när det är natt och allt ljus, rök och explosioner, min haka for ned i marken direkt.
och inte en enda FPS drop eller stuttering, helt fantastiskt

Av mangemani

det som redan var snyggt har blivit ännu snyggare.
äckligt snyggt, känns nästan som en remastered version.
glad att jag startade om från scratch.
kan knappt vänta till att få se neon ljusen när det är natt.