Inlägg

Inlägg som copyguy har skrivit i forumet
Av copyguy

Gammal skärm men ny på gång. Så är VGA > HDMI adapter för laptopens docka och DVI till stationära.

Av copyguy
Skrivet av Lyrre:

Om du handlar Harman limpan idag, så kan du komplettera den med en sub senare när slantarna tillåter.

Jo det är ju sant. Såg att den sub som funkar till är på rea just nu och verkar vara det ganska ofta.

Av copyguy

Harman kardon citation multibeam 700 eller jbl sb 170

Jag är på jakt efter bättre ljud till min LG 55UR74006LB då det känns väldigt platt och lågt hur man än höjer. Tittar mest på sport skulle jag säga och vanliga tv-serier så inte så mycket film. Båda modellerna är nedsatta i pris nu så därför jag tittar just på dom. Kan väl lägga mest 2500. Köper man JBL får man ju även en subwoofer till. Eller ska man kolla på några helt andra modeller?

https://www.power.se/tv-och-ljud/soundbars/harman-kardon-cita...

https://www.elgiganten.se/product/tv-ljud-smart-hem/hogtalare...

Av copyguy

R9 290, har ingen tid att spela just nu så det får gå till det rasar.

Av copyguy

Får tillbaka 415 kronor. Nästan perfekt avdraget.

Av copyguy

Bytte jobb nu. Gick från en tjänst som systemtekniker till nätverkstekniker. Från 37000 till 45000 i grundlön plus 5700 varje månad för en veckas beredskap oavsett om de ringer eller ej. Pluggade två år på högskola 2015-2017 och har jobbat inom IT sen dess.

Av copyguy

Då det verkar vara en gammal mod. Hade jag kört om den och kollat vilka iOS du har. Vet inte om jag får länka här men sök på Google wii guide.

Av copyguy

Frodo på 2.4 ghz och Gandalf på 5. Har gamla grejer som inte funkar på 5 ghz

Av copyguy

Sade upp Halebop via deras chatt och det är ju ”billiga” Telia. Sen har de öppet 8-22 varje dag. Bytte dock till Telias paket med streaming och bredband då jag redan har de tjänsterna. Så får snabbare bredband för 50 kronor mindre.

Av copyguy

Comviq
10 GB
100:-

Fick ett bra pris i ett år när jag ville säga upp det. Går dock ut nästa månad så får se vad man kan få då.

Av copyguy

Red dead redemption 2. Riktigt bra spel. Blir nog köra ettan igen efter.

Av copyguy
Nytt bud: 2 800 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av copyguy

Eftersom du verkar bo i Bollebygd är det ju inte lång till Borås. Denna utbildningen låter ju som något för dig som jobbat med fysisk säkerhet innan och vill gå mot IT. https://www.hb.se/utbildning/program-och-kurser/program/it-in...

Av copyguy

Fick ju jobba idag på jobbet. Tack gode gud ni är tillbaka.

Av copyguy

Comviqs 8 GB för 175 och sen 75 kr rabatt i ett år så hundra för allt.

Av copyguy
Skrivet av Choffe:

Håller med ovanstående talare, har faktiskt varit stabilt sedan jag bytte till dem. Appen blir stegvis bättre, internetbanken via webbläsare är däremot galet rörig.

Ja appen blir bara bättre och bättre. Men som du säger hemsidan är katastrof. Ibland får man ju upp varningar att man är på deras gamla sida där inne.

Av copyguy
Skrivet av torb:

Jag forskar kliniskt och använder texteditorn Emacs för statistikprogrammering, litteraturhantering, e-post, att göra/agenda-listor och typsättning av artiklar. Det finns enorma samkörningsvinster i att integrera hela mitt arbete i ett verktyg (om än lite störigt att lära sig.)

Emacs a great operating system, lacking only a decent editor. 😉

Av copyguy

Vad var erbjudandet nu igen som man fick med tv? Vet det var 100/100 och ett tv-paket för 299 kronor. Men vilket tv-paket var det?

Av copyguy

Bahnhof matchade för mig. 12 månaders bindningstid 500/500 och ingen startavgift. Inte fått det förra året så ska bli intressant nästa år vad dom säger.

Av copyguy

Köpt moderkort processor och minne för att uppgradera min gamla datamaskin. Blev samma som i vinterdatorn så blir kul att testa amd igen. Beställt från komplett och de ska skickat idag. Hoppas de kommer på fredag så man inte får det på tisdag.

Skickades från m.sweclockers.com