Inlägg

Inlägg som copyguy har skrivit i forumet
Av copyguy
Skrivet av Oldvikingschool:

FM1 ska stödja kommande Trinity så är ganska säker på att det kommer komma rena CPUer utan defekt grafikdel beroende på hur FM1 marknaden ökar eller ej.

Låter intressant får kolla upp detta och hoppas det kommer ett bra test på denna processorn.

Av copyguy

Vet någon om det kommer att komma bättre processorer till FM1 socket senare? Det känns lite korkat att köpa detta mot en sandybridge eftersom ivy kommer ju funka med dom moderkortet som finns nu.

Av copyguy

Det skulle vara kul om ni lade till så att man kunde välja om moderkortet har UEFI eller inte när man söker.

Av copyguy

Fan vad nyfiken man blir på detta är i färd med att köpa en ny dator och denna verkar passa som handen i handsken för mig.

Av copyguy

Detta kan ju inte stämma dom är köpta. /ironi

Av copyguy

Tangentbord: logitech k200
Resultat: QUIC BRO FOX US OVR LAZY DOG

Av copyguy

4870x2 vs 5750 512mb

Hejsan!
Jag har fått ett erbjudande av en kompis om att köpa hans 4870x2 och jag undrar om det är värt det. Nu har jag ett 5750 med 512mb minne vilket laggar lite då och då. Det jag spelar är tf2 och wow altså inte så tunga spel. Processorn är en e5300 klockad till 3ghz. Mitt nätagg är på 400 watt. För kortet får jag ge 700kr och jag undrar ska jag pruta om jag ska ta det eller är det ett rättvist pris?

Av copyguy
Skrivet av Or0s:

Släpp bulldozer först vettja.

Håller med fullständigt, vill uppgradera min dator nu och väntar på resultat mellan bulldozer och sandy bridge.

Av copyguy

*CPU= Intel Pentium Dual Core E5300
*PSU= Silver Power SP-400P2C 400W PSU
*Moderkort= ASUS P5QPL-AM
*CF/SLi= Antagligen inte
*Gränssnitt= PCI-E
*Vilka spel du ska spela Wow, tf2 warcraft 3 sedan dota 2 när det kommer och sen får jag se vilka nya spel det blir så ett framtidsäkert kort vill jag ha.
*Vilken upplösning du spelar i 1920x1080
*Din ungerfärliga budget 2000kr
*Är det viktigt att grafikkortet är tyst? Isåfall:
1. Är du beredd att lägga ca 200kr extra för att det ska vara tyst? Nej
2. Skulle du kunna montera en kylare själv för att få kortet tyst? Nej

Antar att jag behöver byta nätagg med och isf är mina 2000 bara för kortet och inte nätagget, och sen är det värt att köpa nytt kort nu eller borde jag vänta tills jag uppgraderar resten för jag är rädd att processorn kommer att flaska. Kortet jag har nu är ett XFX Radeon HD 5750 512MB

Av copyguy

Ny dator 8k med skärm

Jag har knåpat ihop den här datorn för 8k med mus,tangentbord och skärm. Är den bra som den är eller ska jag ändra något. Jag kan gå upp till 8,5 om det ger riktigt mycket mer prestanda. Datorn ska jag ha till att spela all möjliga spel och jag vill inte uppgradera på ett tag.
https://www.inet.se/kundvagn/visa/859802/dator-8k

Av copyguy
Skrivet av Mimematis:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/697090/2011-08-04

Lite mer men väl värt det.
Ditt nätagg är inte roligt så la till ett i bygget.
CPUn kan du klocka då det är en "K" modell, moderkortet är av sockel P67 så det går att klocka med dom ochså.
GPUn är ochså väldigt klocknings duglig.

Okej tackar men räcker verkligen 450W till nätaggregatet? För på grafikkortet står det ju att 500W är rekommenderat. Det var inte med några minnen så jag undrar är dessa bra för jag kan nog fixa 500 till så budgeten hamnar på 5500. http://www.inet.se/artikel/5308676/corsair-4gb-2x2048mb-cl9-1...

Av copyguy

Uppgradera för runt 5k

Så nu ska jag äntligen köpa mig lite delar till min dator. Detta är vad som sitter i den nu förutom ett extra ramminne men det spelar ingen roll iallafall. http://data.fuskbugg.se/skalman02/4e399c101b57d_Sk%E4rmklipp.... Det enda vettiga att ha kvar är ju hårdisken, chassit och dvdbrännaren så mer köpa nytt än att behålla. Så vad rekommenderas för att få en så bra dator egentligen det jag vet är en i5a men mer vet jag egentligen inte. Jag spelar lite allt möjligt men det måste inte gå att köra de nyaste spelen på max.

Av copyguy

Har inte autotuning i turbov

Hejsan!
Jag tänkte överklocka min dator med turbov för att se hur snabbt jag kan komma upp i med det. Men när jag startade det hade jag ingen flik med autotuning i bara manuelt. Jag har uppdaterat det till senaste och startat om men funkar ändå inte. Jag har ett asus P6T SE och en intel i7 950. Jag kör windows7.

Av copyguy
Skrivet av illya_:

Håller på och försöker hitta lösningar, min windows 7 dator visade sig dock ha defekt minne så kan inte göra så himla mycket på det på ett tag.

Skönt att det löste sig

Låter rätt konstigt, man tycker ju att antingen ska båda gå att byta ut eller ingen utav dem (men sedan vet jag ju inte heller varför det inte går att byta ut via programmet för vissa, så kanske är MS som spökar). Utgår från att du använt programmet korrekt och följt alla anvisningar, men testa att göra om det hela steg för steg (tex använda restart_explorer.cmd när du bytt ut).
Om inte det fungerar så kan du testa att byta ut startknappen manuellt. Tror det ska vara Explorerframe.dll (som alltid, ha en linux livecd redo och gör en backup, ifall något går fel) och ska nog inte behövas något mer verktyg än reshacker.

Kan du skriva lite utförligare hur jag kan fixa problemet, förstår inte riktigt hur man använder reshacker.

Av copyguy

Jag har problem med att byta fram och bak knapparna. Det står att jag inte får åtkomst till det men jag kan byta fram och tillbaka startknappen. Så hur fixar jag det problemet?