Inlägg

Inlägg som LJN har skrivit i forumet
Av LJN

Lördag och inget bud har nått upp till mitt utgångspris på 900.- inkl. frakt. Jag som säljare tycker att det är ett bra pris för en produkt i "nyskick" och fortfarande har hyggliga prestanda. Så, det lägsta bud jag accepterar nu är 800.- + frakt eller 900.- inkl. frakt Annonsen avslutas i morgon söndag.

Av LJN
Skrivet av BMac:

Undrar hur du sökt

Öppna startmenyn och titta överst.

Skämsmössa på, där hade jag inte kikat - tack!

Av LJN

Laddade idag ner senaste Windows 10 "uppgraderingen" Hur kommer jag åt dessa nya backupfunktioner? Har sökt men ej hittat?

Av LJN

Tack för Era bud, det är lönefredag i morgon så vi fortsätter några dagar till:)

Av LJN

Ja, det är nog så att min EAP245 på nedervåningen är nog "still going strong" och på övervåningen har jag en ASUS RT-AX88U som både bredbandsfördelare trådat och med wifi aktivt. Tack för Era input och råd:)

Av LJN

Precis, jag har kikat på TP-Link EAP610 jämfört med nuvarande EAP245. Och har Iphone 13 och 14 i hushållet och tror att dom stödjer Wifi 6? Men resten är Wifi 5 clienter. Kan EAP610 ha någon prestandaförbättring jämfört med EAP245 för Wifi 5 klienter?

Av LJN

TP-Link EAP245, alternativ idag med "märkbart" bättre prestanda?

Har sedan många år en TP-Link EAP245 som trådad accesspunkt på nedervåningen i mitt hus. Finns det några nya modeller idag med märkbart högre prestanda? Dvs. högre ( märkbart jämfört med EAP245 ) överföringshastighet och kanske bättre räckvidd. Miljön är blandad med mobiler, Ipads, smart-tv mm.

Av LJN

ASUS Nvidia Geforce GTX 1650S (Super) 4GB GDDR6 tuf gaming oc

Säljer ett ASUS Nvidia Geforce GTX 1650S (Super) 4GB GDDR6 tuf gaming oc. Är nyköpt av mig sommaren 2020 och är använt i en desktop dator för webb mm. Ej använt till spel eller mining. Har fungerat klockrent och originalförpackning med packmaterial finns.
Är i mycket fint skick utan några skador eller dylikt.

Är fortfarande ett hyggligt grafikkort som är tyst och strömsnålt. Se produktlänk och en test:
Produktlänk
Guru3D test

Jag skickar snabbt med spårbar frakt till ombud ( postnord eller schenker privpak ) Fraktkostnad ingår i det slutpris vi kommer överens om.

Förbehåller mig rätten att avbryta budgivningen och välja budgivare. Vill ha betalning i förskott via swish och jag lämnar mina fullständiga kontaktuppgifter.

Läs hela annonsen här

Av LJN

Edit, hur blev det: Beställde ett vesastativ enligt post ovan och är helnöjd med kvalitén och designen på stativet. Ett bra köp helt enkelt:)

Av LJN

Tack, är medveten om detta:)

Av LJN

Radeon RX6600, best bang for the bucks?

Har kikat lite på ett "budgetkort" och RX6600 ser intressant ut. Bra verkningsgrad, låg förbrukning och generellt låg ljudnivå. Och nu kan man köpa ASUS Radeon RX 6600 8GB Dual V2 för 2490.- Bör väl vara ett bra val till hyggligt pris eller?
Netonet ASUS RX 6600

Av LJN

Stabilt VESA-stativ för VESA 75/100 och skärmvikt 9 kg samt möjlighet till sidleds förskjutning?

Har en 32" PC-monitor med vikt 9 kg och den står nu på en bänk på sidan om min sittplats. Och det innebär att jag får vrida på huvudet ca. 30 grader och det vill jag slippa. Finns det något stabilt VESA stativ för denna skärmvikt och med möjlighet att förskjuta skärmen säg ca. 2 dm i sidled. Bänken går inte att flytta på och fåtöljen står där den står:)

Edit: Fann att Amazon basics single monitor stand nog är ett prisvärt och stabilt vesa armstativ. Är identiskt med Ergotron LX och också tillverkat av dom. Men till ett lägre pris och kortare garantitid. Så det får nog bli ett sådant:)
Amazon basic single monitor stand

Av LJN

Tack Thomas, nu förstår jag mycket mer är tidigare Är mitt grafikkort ASUS Geforce GTX 1650S någon flaskhals? Använder Displayport och kortet stödjer 1.4.

Av LJN

Tack Thomas, provade med P3(D65) och det svagt rosa på vit bakgrund "försvann-minskade" Vad säger du om att prova med en i1 Display Pro? Och vilket bildläge väljer man till den profilen? Ska titta närmare på din länk till lagom.nl. Tack för råd och input!

Av LJN

HP Z32K G3 4K, kalibreringsråd

Har köpt en HP Z32K G3 4K och behöver lite tips på kalibrering. Det finns tre förinställda kalibreringslägen från fabrik: BT-709, P3(D65) och sRGB(D65) Använder det sistnämnda nu men är inte nöjd då vit bakgrund går mot rosa. Vilket av fabriksinställningarna kan vara mest färgkorrekt? Ljusstyrka har jag ställt ner till runt 35 av 100, fabrikssetup här var drygt 50.

Eller ska man prova med en i1 Display Pro? Och vilket bildskärmsläge väljer man vid kalibrering? Det finns inget Customläge som på min g:a LG 27:a 4K. Bifogar en bild på alternativa bildlägen.

Av LJN
Skrivet av grizzly666:

Har du provat en böjd skärm i mer än några minuter/en timme?
Frågar för jag trodde att jag skulle absolut hata det!

Erkänner att jag inte provat en "böjd skärm" Får åka till närmaste Elgiganten och sätta mig en stund:)

När det gäller Dell förslaget så är det säkert en hygglig skärm.Men, vill gå upp lite i kontrast nivå om jag ska byta skärm.
Den HP som jag frågade om i första inlägget har en vidareutvecklad IPS panel, benämnd IPS Black Panel. (runt 1900-2000 i kontrast) Så en sådan panel är nog mitt minimikrav eller en VA-panel. Review HP Z32k G3

Av LJN

Javisst, jag använde BIOS och EZ för att välja rätt bios fil och för att bekräfta bios uppgradering, sen blev det svart....

Av LJN
Skrivet av Jalle64:

Vad är rätt lång tid?

Ja, det tog nog en 4-5 minuter och ingen interaktiv information på skärmen utan helt svart. Så jag trodde att datorn var brickad så jag fick boota om den ett gånger för att få liv i den:) Kollade sedan att den nya bios:en blev installerad och det var OK. Har kört mycket biosuppgraderingar på senaste laptop Dell Latitude 7420 och den visar händelse förloppet hela tiden.

Av LJN

Bra 32" 4K monitor, ej "curved"

Tittar efter en ny större 4K monitor och då en 32" och inte välvd/böjd. Ser en på webben som fått goda omdömen HP z32k g3 4k.
Någon som sett den "live" Lite dyr kanske men ska man ha hyggligt kontrastförhållande mm. så kostar det:)
Har idag en 27" LG 4K som är runt 4 år och att gå upp till 4K var ett mina bästa beslut.

Av LJN

Tack, jag har löst det hela nu. Fick leta igenom lite på dom enheter EZ Flash listade upp, så jag hittade CAB filen:) Uppdateringen tog ganska lång tid?