Inlägg

Inlägg som Kokefa har skrivit i forumet
Av Kokefa

@Burks: 1650 säljs för 1800-2200 kr idag, lär ju inte gå under 1800 kronor om vi ska säga så

Av Kokefa

@tvelander: Glöm inte vuxna också, hade gärna sett lite klassiker som luftens hjältar, långbens galna gäng, quack pack m.fl

Av Kokefa

@Forsgren: Är du ifrån framtiden? Hade half-life 3 släppts innan du kom till våran tid?

Av Kokefa

Borde inte alla profilbilder behövas artikel trettonfieras också? /jk

Av Kokefa

@Dritonkb:

Problem1:
Har du kollat vad din celcius int faktist blir? Ta en titt och sedan kollar du else if (celsius <= templow) igen

Problem2:
Ett tag sedan jag höll på med console.readline men du gör ett matematiskt värde 168-168? Sätt en breakpoint i FahrToCels() och se vad du får för inparameter.

Av Kokefa

Enligt VNN (Valves News Network, youtuber) så handlar detta half-life spel om en prequel till half-life 2, så länge siffran inte är 3 så kan man väl göra hur många half life spel som helst, kanske tar efter kingdom heart naming conventionet?

Av Kokefa

@lord_vasagos:

Tror inte det blev någon succé men vet att ett annat företag tog upp utveckling av ubuntuphone.

https://puri.sm

Värt att kolla på i framtiden helt klart.

Av Kokefa

Intressant att blizzard börjar bygga lite hype om diablo, sedan låter det pågå ett tag och right in the face, don't expect anything, tror att de kommer nämna D2 Remaster i bästa fall, nämner inget om det andra diablo projektet de håller på med, samt att de visar upp lite gameplay eller trailern på nintendo switch.

Blir dock lite fundersam vad de ska visa på sin Mythic panel på mainstage, håller tummarna.

Av Kokefa

@rabiat:

Jag har kört ett antal hundra timmar i PoE, men grafik är en tolkningsfråga vad för grafik man gillar, jag gillar det mer cartoonish som diablo 3 är jämfört med PoE, men jag älskar gameplayen och rpgn bra mycket än vad jag gör i D3, och vissa gillar det mer realistiskt i grafiken.

Men samma här så spelar inte grafiken så stor roll om jag gillar spelet eller inte, finns ett få tal fall men cartoonish grafik tilltalar mig mer än realistiskt.

Av Kokefa
Skrivet av anon114264:

Diablo 3 är vad jag inte skulle kalla bra. Grafiken och spelet är ett skämt! Inget slår Diablo 1!

Warcraft 1,2,3, Starcraft 1 och Rock 'n Roll racing är andra bra spel.

Tyckte D3 vanilla var ett bra spel, RMAH passade verkligen inte in i spelet men annars var det kul att farma gear och försöka bli starkare för att klara inferno, skulle varit lite mer procedural generated rifts så hade det inte blivit så enformigt på den nivån som det var. D3 Exp1 är verkligen casual, känns som ett vanligt campaign spel.

Men det är ju en tolkningsfråga om man gillade D3 eller inte.

Skrivet av Vodka:

Finns ju dock inget annat hack/slash-spel som har combat som flyter lika bra som D3. Ljusår bättre än PoE som känns stelt i jämförelse.

Att spelet däremot dör ett par veckor in i en säsong när man har gear med bra rolls och levelade gems, är ju en annan sak.

Kombinera D3s combat och grafik med PoE gameplay och rpg så har vi ett oslagbart spel! Hoppas de gör rätt med Diablo 4 eller vad det nu är för Diablo projekt som de håller på med och kanske får en hint av om 4 veckor.

Av Kokefa

@Rasmus12: Hmm, om jag inte har missat något så stödjer inte ditt moderkort en Ryzen cpu?

Kanske inte hjälper dig eller är ontopic men blev mest intresserad av ryzen + ditt moderkort.

Av Kokefa

Låter som en for-loop hade hjälpt i ditt fall, köra din utskrivning samt din random.next inne i for-loopen så borde du få ut mer än ett resultat, om du sätter att den ska köras mer än 1 gång självklart.

Av Kokefa

@Daygamerme:

Känns som du inte visat hela din kod, det jag ser så ser det ut att funka som det ska.

Att du returnera nr säger ju att något mer saknas som vi inte ser.

Av Kokefa

@sesese: Hade gärna velat se en mellanhand i den videon, t.ex 3200MHz, ev 3400MHz, se hur mycket mer prestanda man hade fått mellan varje nivå. Men man ska helt klart inte underskatta snabba minnen. EDIT: där cpun är en bottleneck, där den inte bottleneckar så tjänar man inte så mycket på det tyvärr.

Av Kokefa

Värt att nämna om du inte planerar att köra med ett grafikkort så kommer du inte få ut någon bild från din Ryzen 1XXX cpu heller då den inte har någon integrerad gpu i sig som Ryzen 3 2200G har.

Av Kokefa

@Alyze: Lär inte funka, om inte "hackern" kan ta dina items lär du väl inte kunna föra över dom till ett annat konto, speciellt inte ett ny skapat konto, finns väl vissa regler när det kommer till trade.

Sedan chromium.exe, är ju en webbläsare och inte ett virus.

Oavsett så har du nu 13 dagar på dig att antingen skanna igenom din dator efter virus, eller formatera om diskarna, sedan byt lösenord på dina mail och steamkonto, samt sätta 2 stegs verifiering, samt kontakta steamsupport.

https://help.steampowered.com/en/wizard/HelpWithAccountStolen

Lycka till.

Av Kokefa

@krabban90: Hmm är det SLI jag ser? Om ja kan vara boven, har inte kört dual kort innan så kan inte direkt uttala mig hur det väl presterar, funkar bra i vissa spel och i andra inte, kan inte uttala mig här utan påpekar det bara.

Har du vsync aktivt? kolla i både WoW och Nvidia kontrollpanelen, som innan samt ovan så är WoW enkeltrådsbaserat som väldigt många MMOs, spel generellt, om du kan klocka upp CPUn så lär du se en ökning i FPS.

Minns aldrig att jag hade 144fps i nya områden i wow när jag spelade, landade nog runt 70-100. Var ju bättre fps i äldre områden, burning crusade t.ex.

Av Kokefa

Skulle gissa på att du har en CPU tråd som jobbar i 100% och bottleneckar resten av systemet, raida i wow är ganska cpu krävande.

Av Kokefa

@Alyze: Om det är ditt enda alternativ, viktiga är att den blir helt rensad datorn.

Av Kokefa

@Alyze: Alltid effektivt med en formatering av partitioner helt klart, kan ju alltid sätta datorn i felsäkertläge utan nätverk, köra lite antivirusprogram och se om du hittar något, alternativt använda någon annan enhet hemma att ändra lösenord på för att få tillbaka kontot.

Har även hört talas om dessa virus som lägger sig på nätverket, förmodar router eller modem men aldrig stött på dessa innan eller läst något om att de existerar så kan tyvärr inte ge mer än rykten/myter.

Steamguard ska ju vara det säkraste som finns enligt Lord GabeN själv.