Inlägg

Inlägg som DwarF har skrivit i forumet
Av DwarF
Skrivet av tcntad:

Jo det är en fulvariant eftersom licensens låses till det moderkort det används på punkt slut.

Det är inte helt slut.. Gjort samma sak att byta moderkort osv i datorn, windwos klagar några dagar på att den inte kan aktivera Windows men efter ett tag så ger den med sig när den inser att den andra inte kommer online igen.. Det går även att manuellt aktivera den genom att ringa till något telefon nummer som står i widnwoskartongen så fixar dom en manuell aktevering.

Av DwarF
Skrivet av Pakki:

Har fått min SSD skickad till pick-up point i Stockholm vid 16 idag. Fick även ett kolli nummer men kan inte hitta Kom Sverigie AB's hemsida?!

Kan inte hitta nånting om detta företag. Whats? Så som jag har förstått så kör dom varor från centrallagret i Stockholm(?) till pick-up butiken. Kan väl inte ta mer än 1-2 timmar.

Säg inte det, finns exempel på grejer har åkt från Stockholm till uppsala och tillbaka när dom bara ska ett kvarter

Av DwarF

§ 7
Piratkopiering

Det är inte tillåtet att sprida länkar till piratkopior. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner om detta inte tillåtet. Svensk och internationell lagstiftning är svårtolkad och föränderlig och eftersom forumets moderatorer inte är jurister som kan bedöma varje enskilt fall är samtliga diskussioner av denna typ förbjudna. För mer information om § 7, se FAQ.

Av DwarF

Kör en blandning av rockmelt och firefox faktiskt, beroende på humör och hur bra FF fungerar..
Börjat slumka enorma mängder ram på senaste tyvärr

Av DwarF

Kolla över så grejerna verkligen tuffar runt på N nätet... Tror det krävs för att komma upp i dom höga hastigheterna som utlovas av d-link

Av DwarF
Skrivet av eriand08a:

Funkar det med 64 bitar operativsystem? står att win32 när man startar de

Kör min server på 64bit så det borde funka kanon

Av DwarF

Finns en fix på Fallout New Vegas Nexus - New Vegas mods and community, har inte riktigt tid att leta upp det nu, men finns där någonstanns tror den ligger i top100 listan

Av DwarF
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jackeswe
Min far (som är elektriker sen många år tillbaka) tror att det beror på våran telefonledning till huset som inte är i topptrim kanske. Vad menar du med dåligt kopplade uttag? Min far har kopplat om så att det är första uttaget på telejacket o.s.v men är det något annat som vi kan missat? Börjar bli väldigt irriterad på att bli DC in game hela tiden.

Be honom att fråga på jobbet om det finns instrument dom kan mäta speglingar(otroligt svårt ord att stava) och sånt i telefonledningen, Både inne i huset och även om det går från närmaste telecentral(oftast har bara telenissarna nyckel till dom skåpen). Även be dom skicka nytt modem, är lite olika på hur dom olika leverantörerna gör, Ring och berätta så löser dom oftast det på något sätt.

Av DwarF

1. Därför att dom ska klara upp till Gbit. Används mest inom nätverket för att flytta filer fram och tillbaka mellan datorer, Finns ingen riktigt användning för det ute på internet just i dagsläget.(med vissa undantag)

2. Har du ett modernt modem så ska det inte spela någon roll, Då apparaterna känner automatiskt av vilken kabel du använder och anpassar sig.

3. Ring dom och klaga/be dom ta dit tekniker som mäter ledningarna, Kan vara allt från dåligt kabel fram till huset/ i huset eller speglingar i nätet pga dåligt kopplade uttag

Av DwarF
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SAiKoU
Modern Warfare-spelen hade varit bra om det bara hade funnits realistiska vapen*, och serversystemet i tvåan är katastrof..

* = militära vapen som används i någon utsträckning och inga jävla guldpläterade desert eagles..
Hellre SCAR, HK MP7 och FN FAL än D.Eagle, P90's och Uzi's. (bara exempel)

Guldplätade vapen finns bara att dom används av militären dels pga att dom förbannat dyra och dom sticker ut på tok för mycket. Alla grejer som finns i Modern warfare spelen finns i verkligenheten... Dock har tyvärr Mw2 Riktigat ut sig till den stora massan och skitit i det som får spel som cs och cod4 att leva längre än det första året.. Dvs möjligheten till smidigt klanspel. Sen att Mw2 multiplayer system är total fail och kommer aldrig funka lika bra som det gör på konsol är ju bara totalt fail och bör inte ens nämnas i historiebökerna

Av DwarF

Har den viewsonicen du pratar om, enligt mig en helt kanon skärm, ända som är lite dåligt me den att den har lite dålig vinkel uppochner,
Måste ha den någolunda framför ögonen annars har den tendens att bli mörk i överkant/nederkant..
Annars kanon skärms om jag varmt rekommenderar

Av DwarF

Aftonbladet Har en länk ang. detta check it out Annars finns ju alltid Google <3

Av DwarF

Bästa skärmen har du i alla fall!.. Hade en sån tills den dog efter 3-4år

Av DwarF

Dagens tips är att kolla in http://www.maxfps.se/ när det gäller mus+musmatta.. Dom har paket med möss som passar bra till musmatta. Finns under gaming paket

Av DwarF
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ASUSG15
Winamp?

Hade det problemet förut när jag hade xp installerat.. Winamp gjorde att datorn inte gick att stänga av.
Skumt men sant

Av DwarF

Ehm, Har du winamp igång? Om du har det testa att stäng av det och tryck på stäng av efter

Av DwarF
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jookeer
Frapsa?

Spela in det har gör i spelet med programet fraps

Av DwarF
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nobleman
kan man få den länken med godiset ?

No need.. kommer automatiskt numera

Av DwarF

vet inte riktigt om det går på din processor eller för den delen kommer ihåg hur man gör men testa att köra hlds servern på den kärnan som inte får problem.. Testa även att installera alla drivrutiner till processor/moderkord/grafikkort

Av DwarF
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KonradA
Om jag nu väljer att använda denna metod och upptäcker att jag inte vill stänga av datorn på den tid jag satt, går det att avbryta timern?

Jag tror inte det