Inlägg

Inlägg som DwarF har skrivit i forumet
Av DwarF

Tror fortfarande inte det är några problem överhuvudtaget.. Installerat dessa i stora energihus som består av betong.. Mobilen har problem att ta sig in men tvn funkar överallt även i HD

Av DwarF

Köp ett gäng sånahär och strunta i att dra kabel skulle jag säga.
Finns säkert något liknande från Bahnhof
http://www.telia.se/privat/tv/produkter-tillbehor/produkt/tec...

En sådan vid varje Tvbox och en vid modemet och sedan koppla ihop dom bara.
Har gjort installtionsupport som det så fint heter åt telia i stora hus med typ 30lägenheter i varje utan störningar eller problem..

Av DwarF

Alltså utbetalningar och sådant brukar följa kollektivavtalen,o m företaget inte har kommit överens om något annat. Tyvärr så har ju måste man logga in för att få se hotel och resturangs avtal, så kan inte läsa vad som står där.

Nu finns inte Timanställning i mitt kollektivavtal( Svenska elektrikerförbundet) men va det står i lönutbetalningskapitlet är detta.

Kap 8 §1 1. Avlöning utbetalas senast den 27 för innevarande månad. Reglering av rörliga delar samt utbetlaning av kostnadsersättningar redovisade den sista arbetadagen i månaden, göres efterföljande månad om ej annat överenskommes

Känns lite som att timlön är en rörlig del vilket gör att den borde betalas ut med en månadssläp hela tiden, dvs. du får lönen för juni i augusti osv.

Av DwarF

Dell UltraSharp U2515H Finns på dustin för 3 090 kr Uppfyller dina krav. Har fått bra betyg på prisjakt iallfall

Av DwarF

Testa
1. Stäng av Nätagget på knappen på den
2. Stoppa in kontaken i väggen (Går säkringen nu så är det fel på kontaken antagligen)
3. Sätt på nätagget nu.
Går säkringen nu skulle jag chansa på att något är fel i agget eller så ligger ni precis så på gränsen av vad säkringen klarar av att den lilla bosten som krävs ladda upp kondensatorerna men inte riktigt fullt, när du har återställt säkrningen så har dom inte riktigt hunnit laddas ur innan du försöker igen vilket gör att du inte behöver lika mycket startström

Av DwarF

*ignorera detta såg inte sista bilden*

Du har inte bara högerklickat på ditt skrivbord, tagit anpassat och sedan valt ett aerotema?

Av DwarF

Jag är lite besviken på att ingen har nämnt currykryss!

Av DwarF

@spicy_mama: Lite osäker på hur du använder din. Väger 120kg och sitter i min 5timmar om dagen, Efter 5 år börjar den nu bli lite sliten i huvudstödet annars är den som ny fortfarande.

Av DwarF

Jag skulle satsa på en Marcus (dock från ikea) eller en begagnad kinnarpsstol, Finns företag som bara säljer sådant.

Av DwarF

Det finns två alternativ. Antigen har paketet inte kommit fram än eller så har dom inte scannat in det där du hämtar ditt paket och därför ses det inte som att de kommit fram än

Av DwarF

Tummar runt på musicbee, tycker det är en riktigt trevlig musikspelare speciellt med musicbee remote installerat.. Kan man byta låt med mobilen

Av DwarF

I kanske 70% av fallen så är det faktiskt ISP:n som äger nätet i fastigheten, även jacket i din lägenhet. i resterande fall så äger brf nätet.
Har varit i över 2000 lägenheter runt om i landet och dragit nät i Dvs brf åt telia och bbb där ISPN betalar vårat arbete och matrial.

Och jag tror inte att ISpn blir allt för glada på dig om dom märker att du åker snålsjuss på grannes internet vilket jag har en känsla av att du faktiskt tänker göra.

Av DwarF

Anledning till att du ligger på så hög cpu användning är nog helt enkelt för att vad jag har läst mig till så är Gta väldigt cpu tungt och det är väl direkt inget fel att cpun ligger och tuggar på 100% inte direkt så den kommer att brinna upp så länge temperaturen är okej

Av DwarF

Olika lan/Proxyinställningar i IE samtidigt

Hejsan!
Sitter och funderar lite på om det går att köra olika laninställningar i IE/windows.
Får vissa jobb via någon semiNätbaserad historia som grundar sig i att dom installerar en typ av hostfil i datorn som man sedan öppnar med IE( Det fungerar inte att köra detta i något annat program tex Chrome, Opera har testat detta redan och det bara kraschar.)

Problemet ligger i att när man sitter på kontoret och ska dra ner nya arbetsordrar så måste man sätta in IE att köra via en speciell proxy för att få tag på dom (Chansar på att den leder trafiken direkt igenom företagets nätverk till servern)
Men när man är ute hos kund så måste man ta bort proxyn för att det ska fungera att göra samma sak.

Det dumma i detta är att man måste hålla på att stänga av och sätta på denna proxy inställning beroende på vart man är hela tiden, och detta påverkar allt som har med internet att göra dessutom så man måste slå av proxyn så fort man lämnar kontoret för att få kontakt med internet eller använda internet inne på kontoret.

Lan inställningarna jag pratar om ligger i IE under Internetalternativ/Anslutningar/Lan-inställningar.

Finns det något sätt att typ göra ett IE som bara funkar igenom proxyn utan att påverka laninställningarna i resten av datorn?

Av DwarF

Det står ju att Grafikkortet är intigerat i moderkortet, klart att de inte klarar av CS ordentligt

Av DwarF
Av DwarF

Att det saknas 15gb är för att window och tillverkarna räknar gb på olika sätt

Av DwarF

Jag skulle nog säga att du har större chans att fråga på Swedroid.se. Dom brukar vara riktigt haja på sånt där

Av DwarF

Gå in i Nvidia kontrollpanelen / Hantera 3D-inställningar sen ändra Läge Engergisparfunktion till Föredrar maximal prestanda.

Av DwarF