Inlägg

Inlägg som Ymerio har skrivit i forumet
Av Ymerio
Skrivet av Snyft:

Estrella sourcream onion med nacho cheese dippa, ätes med chopsticks.

Dum fråga, hur lära man sig detta? jag kör bara två fingrar på xbox kontrollerns, left trigger, right trigger och skippar mellan dessa och left button, right button.

Av Ymerio

kan inte köra filmer utan det problemet

Av Ymerio

Problem med Logitech Z-906 Högtalare

Låter helt burkigt. kör hdmi kabel till tvn och där är den ikopplad medans ens system är ikopplad med optisk ljudkabel . men inte haft några problem innan. undrar vad som kan ha gått fel? dålig kabel till tvn eller något? Tror själv inte att det är problemet men jag är lite av en noob när det kommer till det hela. kunde köra CoD vanguard för ett par dagar sedan utan problem. Skulle vara glad för hjälp

Av Ymerio

Jag brukar köra filidutter. kör jag chips vid datorn så kör jag med en handy tillgänglig sedan kör jag wet wapes på dom nästa dag. gillar inte flottig mus/tangentbord eller xbox kontroll.

Av Ymerio
Skrivet av TheFlyingFin:

Lyckades få COVID utan att mig veterligen ha exponerats. Har exponerats säkert 104930943gånger innan, spenderat tid med positiva utan att bli smittad osv. Men nu plötsligt passar det att få skiten.

Inte nog med det, lyckades också dra på mig nått riktit otroligt konstigt, dök upp en blå fläck i synfältet häromdagen, när den inte försvann tog jag kontakt med hälsovården, och har nu sprungit häcken av mig hos olika läkare. Tydligen lider jag av akut neurologisk något något bla bla bla, och kommer att få leva med denna blåa fläck hela livet. Trevligt!

Kunde ju dock vara värre, så man får väl vara tacksam ändå.

Ledsen att höra det. Det värsta jag fick av Covid var att mina ben inte kunde bära mig, smockade in i en möbel och har ett permanent ärr på min panna.
TheFlyingFin här är man glad och det är delvis tack vare din attityd.
Hade problem med bankkontot sedans torsdagskvällen, fick tillbaka mitt saldo på morgonen idag. suger med hyran och liknande som skulle dragit den dagen. men det är som du säger, kunde varit värre. så man får väl vara tacksam ändå.

Av Ymerio

Dio - Holy Diver.

Av Ymerio

Jag delade med familjen i gbg. men när dom ökade priset, så var det inte längre värt det. vi kollade inte på det direkt. för mycket egen produktion.

Av Ymerio
Skrivet av Phod:

Jag såg Braindead på bio när den kom. Det var den första ocensurerade splatterfilmen i Sverige, och därmed en stor grej för skräckfilmsfantaster. Det var en upplevelse som jag aldrig kommer att uppleva på bio igen. Alla i publiken var jättetaggade och det var hur bra stämning som helst. När scenen där huvudpersonen går loss på gräsklipparen på festen ställde sig alla i publiken upp och skanderade "Blod! Blod! Blod!".

Höjdar film. låter som stämningen var på topp. Selwyn for the win.
tror det finns en framtid för biografer. https://youtu.be/tOUwnNVlgWk

Av Ymerio

Yay!

Av Ymerio
Skrivet av Fikaknugz:

Tjenare!

Märkte precis i Tele2 appen att det finns något som heter "förmåner", där jag kan få dubbel hastighet på bredbandet (ifrån 250 till 500). Är det någon som har eller har testar detta? Enligt Tele2 så är det kostnadsfritt och gäller sålänge man har kvar sitt abonnemang, alltså ett Tele2 bredband och ett Tele2/Comviq abonnemang.

Vet att 500 är rätt så overkill, men ifall det är gratis och håller så länge man har abonnemanget, så känns det lite som "ja, varför inte?". Men är det någon downside till att ha dubbelt så snabbt? Med t.ex. stabilitet?

Aktivera! Jag har kört på dubbla hastigheten på mitt 600mbit koax sedan slutet av 2019 och har inte haft några problem.

Av Ymerio

about:blank här också.

Av Ymerio

bästa resultat någonsin 🤓

Av Ymerio
Skrivet av medbor:

Dessa kort var ju något extremt, på den tiden kostade alltså top-end ca 300€ per GPU för det bästa som fanns... nu finns det inte ens kort i senaste generationen för så låga priser (inte ens budgetmodeller)

Visst är det inflation och så, men dagens priser är inte kul

vet att jag betalade runt 3300krish för en 7800gt och top-end låg väl runt lite 5000-6000 på den tiden? men top-end blev billigare ett par år senare? 🤨

Av Ymerio

inte kört något på ens ännu. men verkligen glad att den finns. glad födelsedag 😊

Av Ymerio

Tror detta är mitt bästa resultat någonsin 🤓

Av Ymerio

Guldbyxor ftw

Av Ymerio
Skrivet av Dracc:

Jag minns den tiden när man kunde köpa tre speldatorer för de pengarna.

när var detta då man kunde köpa speldatorer för 8000kr?

24000kr känns extremt även om moderkortet är flashigt.

Av Ymerio

återställt med hjälp av itunes. hon försökte det, fick inget mail tillbaka. glad att det löst sig, uppskattar hjälpen

Av Ymerio

Apple-id är något hon inte har. försökte logga in flera gånger (glömt lösenordet)

Av Ymerio

Fysiskt återställa en iphone

Tror det är en iphone 11. min mor kommer inte ihåg sitt apple-id. så bankid och liknande är inte tillgängligt för henne. Finns det någon chans att återställa den fysiskt?