Inlägg

Inlägg som Ymerio har skrivit i forumet
Av Ymerio

@superegg: Ja. Det skulle jag säga, se om du kan testa en så du vet om det passar för dig. Det är också mycket bekvämare för armarna att kunna vila på fejkläder istället för den plasten som man vilat armarna på :). Den funkar också bra att rengöra med wet wipes utan problem. Jag körde just min så att jag kan ge ett svar som är aktuellt nu (kört xbox one x och netflix i soffan mest på sistonde) och man kommer åt tangentbordet utan problem och det är bekvämt. Ryggstödet ger lite motstånd om man säger så. Men testa gärna, ikea lär ha någon framme.
Jag var runt 80kg när min gick i paj. Alltså den från jysk.

Av Ymerio

@superegg: Gud, den har jag haft, köpte den i Bäckebol. Man lägger lite vikt på armstödet och skiten bröt av
Hahaha, faller du bak om du lutar dig på den utan det nya stödet?
Jag hade fortfarande kvar plastgrejerna men hade brutit vid samma punkt som din, men jag kunde klämma dom två plastgrejerna mot varandra så att det höll, men när det släppte smockade jag in i bordet bakom mig.
Om du skulle söka en ny så har jag en millberget från ikea som faktiskt har hållit trots min behandling av den.
https://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90339412/?query=M...

Av Ymerio
Skrivet av Chromatic:

Katten var bakom TVn och överlevde tyvärrr.

Aah, kanske nästa gång

Skrivet av superegg:

Börja blir trött på min stol som ska gå sönder hela tiden får hoppas att denna lagning håller ett tag.

https://i.imgur.com/IOBEx3M.jpg

Får jag fråga om stolen? Vilken är det? Känner igen den något förbaskat. Tror jag har haft en sådan

Skrivet av jOnÄTÄn:

Ska ta och höra med länsförsäkringar vad de har för policy. Som tur är kan jag få den kyld på balkongen än så länge är det ganska svalt ute.

Glöm inte att det var från ett dyrt microbrewery.

För att vara on-topic så måste jag säga att jag är jävligt irriterad på low-flow toaletter, jag måste frekvent spola en massa extra gånger. Hur är detta vettigt? Det tar ju bara bort själva poängen med det hela. För att inte nämna att vissa ändar upp med att slänga in kaustiksoda i toaletten. Jag kör dock en pump, det är då ingen höjdare.

Av Ymerio
Skrivet av Xinpei:

"Drar en massa el". Allt är iof. relativt men med tanke på den el som vitvaror som kylskåp och tvättmaskiner drar så är datorer en droppe i havet.

Vad jag menade med det var helt enkelt att det känns fel att klaga på att det är dåligt för miljön att man köper en liten "kina-skit" grej medans man själv påverkar miljön. Sedan vill jag dock påpeka att vitvaror i gemen fyller en väldigt nödvändig situation i dagens samhälle. M

Skrivet av Paddanx:

Mjo... miljöbovar till miljöförespråkare eller Apple TV/Iphones/Ipads till de fattiga är standard...
Dock som sagt anser jag inte det bör ha med detta att göra. Som sagt, vi har haft avgift från andra länder (tex USA så långt bak jag kan minnas). Hade ju det från massor med andra länder förr innan EU också. Folk verkar glömma bort allt sånt vilket är lite sorgset.

Det är nog något både EU och USA vill som hel-helt. Man gjorde ju dessa förmånliga priser då Kina var utvecklingsland, men det har pågått väldigt länge. 2020 tror jag är nästa steg, då jag misstänker mycket kommer ändras ännu mer. Detta med avgiften här är ju bara lösningen på något som egentligen gällt länge, men inte verkställts utan man ha låtit det slippa undan. Kina har ju idag fort utvecklats och bör inte kunna klassas som U-land i den aspekten längre med både bilar och allt. Och delvis har förändringen redan börjat ske om jag förstått det rätt.

Du har rätt, det bör inte ha med detta att göra, jag blev uppenbarligen lite irriterad över att den logiken verkar vara helt korrekt för vissa. Åka till Thailand, inga problem men att en massa saker skickas samtidigt. Det är helt fel. Du har helt rätt, Kinas status som land har förändrats väldigt och dom utvecklas fortfarande men inte som ett u-land fast som ett i-land med problem. Så som dom flesta i-länder har det.
Jag ber om ursäkt om någon tog detta som direkt riktat mot dom, men det var mot själva attityden som vissa individer har. Jag kan dock säga att jag bryr mig mycket mer om fairtrade stämpeln på mitt kaffe än miljö grejen.
Jag tycker självklart att Postnord ska få en form av monetär kompensation om dom måste hantera en massa saker, men inte får det i Kinas fall.

Av Ymerio
Skrivet av Paddanx:

Har handlat flertalet gånger från olika butiker i Tyskland. Vissa gånger är det DHL, vissa är det UPS... extremt sällan är det direkt postnord, och ingen avgift kommer tas då det är inom EU...

Mm, samma här. Jag har haft paket från nederländerna, öststater etc. DHL och UPS har det varit. Aldrig postnord.
Det är väldigt roligt med dom som pratar om miljön kring det hela och sedan brassar loss med komponenter som drar en massa el och vars komponenter består av en större pcb m.m. Jag erkänner att jag bryr mig inte om miljön när jag köper varor men jag köper bara från svenska butiker förutom undantagsfall. Dom jag nämnt ovanför är när jag inte kunde hitta varan eller beställde via Philips egna sidor eller liknande. Själv tycker jag det bara framstår som skenheligt att slänga in miljö som ett argument när folk uppenbarligen skiter i den aspekten då det inte passar dom. Själv stött på miljönissar som alltid har den senaste iphonen och garanterat konsumerar mkt mer än mig etc.

Dock tycker jag Sverige ska omförhandla dom villkoren om dom är sådana som jag förstått dom och om det bara är Postnord som måste leva efter dom pga att dom var den gamla posten. Men att säga att Sverige skulle fallera pga att folk köper från Kina. Det köper jag inte

Av Ymerio

Jag är bara glad att jag hade tur och att min Asus inte har det sämre chippet. Helt fel av dom. Det är som att gå in på ICA, köpa Coca Cola men det visar sig att dom smugit ut en version med majs sirap istället för rörsocker och nu när det uppdagat sig så vet man aldrig vilken man får. Kanske ett dåligt exempel, men jag förväntar mig inte att det finns två med identiskt namn och att det är en sån enorm skillnad. Om dom måste sänka för att den blir för varm, skippa det hela då.

Av Ymerio
Skrivet av Chromatic:

På black friday fick jag en TV i småbitar... den andra som kom var dock hel...

Nu har katten vält ner den på golvet på något jävla vänster, och ingen garanti gäller.... 9000 kastat i sjön

Katten eller tvn?

Av Ymerio

@anon52343: aah, tack för svaret. Jag skulle nog fina det irriterande när det kickar igång.

Av Ymerio

Absolut, baserat på mina erfarenheter så måste man undervolta om man kan, för att få processorn att nå upp till sin nivå
mm, dock får jag en power limit throttling. Men jag vet inte om jag vill ge dom mer "power".

Av Ymerio

@anon52343: Herregud, vad gjorde fläktarna? missat detta helt. BTW, för dom som jag nämnde innan att jag inte kan köra i lägenhet, jag läste mitt inlägg. Lätt som ett arsle. Jag vet att folk uppskattar sina grannars lugn och ro

Av Ymerio

@infigo: tack för informationen, jag har för mig att min kompis moder hade en sådan laptop och det var minst 15 år sedan.

mm, mac har väl varit en grå bit (bit som i bit, inte bit ) i åratal? Själv är jag tveksam till Lenovo efter att jag fick gå igenom Superfish incidenten och jag kopierade sedan från sshd som ingick till en crucial ssd och det funkade perfekt, sen uppdaterade jag bios och då funka det inte längre. Detta finns på google, men samsung ssd funkade. Gosh, det var off topic, men olika nivåer eller segment inom företag är helt olika. Vissa är taskiga vissa är bra eller till och med excellenta :).
Om jag har missat det, kommer ni att undervolta 8550u och intel hd 620? Lyckats få ner det -0.105 V på processorn själv (och cache, verkar göra båda samtidigt på Intel Extreme Tuning Utility) och ner -0.085 V på intel hd 620 grejen. Kört det nu ett tag med en massa test, använt intels egna test och just nu kör deras gpu test i bakgrunden medans jag hittar på en massa.

Av Ymerio

Har liknande spec, i7-8550U, 16gb LPDDR3 1866mhz och 512gb fast det är dock M2 SSD.
Min blir oerhört varm under längre intensiva pass. Dock kan det vara MX150 som tuggar igång i mitt fall. Hur som helst, trevligt att ni fått nytt material. Jag trodde först att det var bilder på era gamla laptops, har thinkpad sett mer eller mindre likadan ut i mer än 15 år typ?

Av Ymerio

Är själv emot RGB vanligtvis, men baserat på den bilden så tyckte jag att det var lite "häftigt" trots allt. Dock är jag fel målgrupp, bor i lägenhet så kör inte med högtalare. Jag vill inte höra grannens musik/spelljud och han vill inte höra mina.

Av Ymerio
Skrivet av Svensktiger:

"Originalen på steam"
Men vi som äger de riktiga originalen då ? =(

Samma här, äger någon tomb raider som kom i ett sådant gammalt dubbelt cd fodral, var minst två skivor.
Xbox One X enhanced? ;P

Av Ymerio

Ser ut som en fruktansvärd futuristisk soffa.
Själv tror jag att jag nog föredrar 16:10 formatet, men den upplösningen skulle vara intressant i ett total war spel. Se sin utspridda linje av soldater hade varit flashigt. Dock stödjer inget av dom spelen fram t.o.m. total war attila en 4k upplösning med ett fungerande ui eller andra högre upplösningar. Hur är förresten livslängden på dessa välvda skärmar?

Av Ymerio

Brukar köra Gevalia milea eller deras Colombia. Brukade köra Nordquist Svea frekvent men det var ett tag senast, men det är dom tre jag kör mellan även om det var ett tag. Beror vilka som är på extra pris då jag fyller på kaffe förrådet

Av Ymerio

Upprörd över ups, fick min airfryer. Men jag var inte hemma, så den skickades till ups platsen, som är ett par 50m härifrån. Jag kunde hämta den där, trevlig gubbe. Jag var hemma, var kanske 2 minuter i tvättstugan men den kunde inte leveras för folk var inte hemma, jag måste ha missat personen då jag körde extra rinse på tvättmaskinen. Det kan jag acceptera, men dom sa för en vecka sen att dom inte kan lämna på ups stället, för jag måste signera. Det har alltid funkat innan, men det gick uppenbarligen inte den första gången, men nu gick det. vad fan handlar det om?

Av Ymerio
Av Ymerio

https://www.youtube.com/watch?v=NRtvqT_wMeY deppig video var redo, men en bra låt jag har antagligen postat den innan, tiden går:)

Av Ymerio

tycker att Neil young låten som du postade låter lite deppig, men det låter dock som något jag bör kolla upp, bra röst. https://www.youtube.com/watch?v=NIuyDWzctgY jag har alltid gillat denna låten, vet inte varför, även om det inte är min musik stil direkt