Inlägg

Inlägg som shocker har skrivit i forumet
Av shocker
Skrivet av Nimloths:

tror inte de packar upp och kollar före eftersom det är en helt ny skärm i en oöppnad förpacking^^

Du kunde sagt åt honom att kolla så du inte får en skärm med 5+ döda pixlar men då hade det kostat extra.

Av shocker
Skrivet av Nuffing:

Jag sätter ut dem på min skillbar... Familiar har jag på 2 och på right click har jag Magic Weapon. Jag förstår inte vad du menar?

Men kul... Trodde elective mode bara gjorde så att man kan byta plats på skillsen, inte så att man kan ta flera skills från samma grupp. >.< Aja, nu får väl jag ta reda på hur jag både kan ha magic weapon och familiar till min spelstil

Av shocker
Skrivet av Nuffing:

Jag har både magic weapon och familiar. Har man inte det har man missat en hel del av vad Wizard handlar om

Jasså? Krävs det någon speciell armor som ger möjligheten till det eller lvl 60? Är bara lvl 40 nu och om jag försöker ha båda aktiverade så försvinner det första...

Av shocker
Skrivet av Nuffing:

Magic Weapon ger ju 15% extra damage och Familiar ger 12% extra damage + det den skjuter.

Testa byta till magic weapon, den borde ge mycket mer dmg än familiar, iaf för mig gör den det.

Normalt: 1238 dmg
Familiar: 1367 dmg
Magic weap: 1610 dmg

Tar hellre 200 dmg extra till mig själv istället för att den gör 100 dmg per hit.

Skrivet av ZeroNova:

Jag använder själv orbs (eller vad de nu kallas ), men hoppas på att hitta nån bra sköld snart eftersom det vore kul med lite mer armor, även om damage förmodligen sjunker något.

Skulle aldrig själv välja sköld då jag skulle förlora 400 dmg för att få lite extra armor, sen är väl attack det bästa försvaret om jag inte minns fel.

Skrivet av Triton242:

Fråga. Hur Får man fram skadan man tar med Wizzard. Används VApnets DPS skada i sina spells som Blizzard m.m ?
Plockar jag tex på mig ett STORT svärd visar statsen att skadan går upp. Men gäller det också magi ?

Yes allt som ökar din damage ökar din "magic damage", om du har mycket int så kolla efter vapen/gear med +x-x damage. T ex mina 2 ringar har bara 3-6 dmg och magic find, endå så ökar min damage med 70 per ring bara för att jag har 700 int.

Edit: Glömde också säga att attack speed på dit vapen gäller också magier, så ju högre AS desto mer dps =). Jag brukar bara kolla efter 1hand daggers och svärd i AH då dom har hög AS och mycket int.

Av shocker
Skrivet av MrAdde:

Om du nu står bakom ditt uttalande, var snäll och förklara för mig hur Lumians skärm är bättre än skärmen på en HTC One X.
Kan du inte det, så är ditt inlägg alltså en lögn och utstrålar endast ren fanboyism.

Vet inte vilken skärm som är bättre om man bara kollar på siffror men om man är ute i solen mycket så är nog lumian bättre (iaf vad man kan se på youtube videos).

Av shocker

Om du har 2st pci-e platser så testa byta plats på grafikkortet.
Vet inte hur många gånger det har hänt för mig att jag inte får bild men datorn forsätter ändå, men eftersom din cpu_fan inte funkar så sätter ju bios stop och då kommer inget bli varmt.
Testa också att starta om datorn flera gånger genom nätaggs knappen alt. dra ur kabeln i ca 10 sek. Om det inte funkar så testa att bara starta datorn med det som behövs, cpu, grafikkort & 1 ramsticka.

Av shocker
Skrivet av ingulf:

Jo men som jag tolkade det var det budgeten som var orsaken till det. Och han räknade med 2400kr för 260 i sli, då är det väl mycket vettigare att ta ett 580? Men jag kanske är ute och cyklar och har missförstått TS.

Du får nog cykla tillbaka till trådens början ;), TS undrar om det skulle räcka med ett 460 eller eventuellt 2st 460 för 2400 spänn.

Av shocker

Om du har skrivit recon_321 som ditt lösen på hemsidan är det bara att skriva rcon_password recon_321 i consollen (när du är inne i servern). När du gjort det kan du skriva rcon start, rcon warmup, rcon sv_restartround 1 eller vad du nu skulle vilja göra.
Om du får bad rcon_password så har du skrivit fel på hemsidan eller i consollen...

Av shocker
Skrivet av MooD:

Källa?

Om det är så så betalar man 1200 kronor för mobilen, och det står att värdet på mobilen är 1188, så man betalar 12 kronor för att få vara låst? Skulle inte tro det. Fyller du på med 75 så får du 75 kronor att ringa för.

Skulle nog inte vara första gången det händer =). Min faster skaffade tele2 abonnemang med "gratis" mobil för 320kr/mån men när jag fick titta på fakturan så var det inte så gratis som hon trodde, abonnemanget var på 270kr/mån och mobilen 50kr/mån bindningstid 24 månader. Så hon betalar 1200kr för en gio som skulle varit gratis (som hon inte ens ville ha för den delen) + att hon är bunden i 24 mån.

Av shocker
Skrivet av Anton_Jae:

Jaha, ska testa.

Vart 1,5 varv.

Använder du lika hög sens i allt även om du drar upp dpi till 3600? Eller anpassar du efter hur många varv du gör med sensen? För om du går från 450 -> 3600 kommer du göra 12 varv om du inte ändrar någonting vilket är något overkill.
Men om du gör 1,5 varv på en stor matta behöver du nog antagligen inte 2000+ dpi för att ha kvar precisionen.
Du har nog något annat som strular om du tyckte att din polares 5k dpi var bättre, ändra mus hz/dpi/underlag tills siktet inte hoppar runt eller vad som nu var problemet.

Av shocker

Menade såklart i cs, inte skrivbordet

Av shocker
Skrivet av Anton_Jae:

Jadå, vet att man kan sänka och höja sensen in game. Men jag fattar inte hur man kan ha så låg DPI, även med lägsta DPI'n och högsta sensen så tycker inte jag att det funkar lika bra som 5600DPI.

Då måste du använda väldigt hög sens om du märker skillnad, har du testat hur många varv du gör om du drar musen från ena sidan på musmattan till den andra? Jag använder 2000dpi(för att inte få musacc) och gör 450 grader på min zowie swift (34cm) och de flesta jag lirat med anser det som hög sens, men du måste ju dra ett helt varv på några cm om du ska märka skillnad 800dpi -> 5600dpi.

Av shocker
Skrivet av mOOpiTh:

Beskrivning
Passar till

  • Gamecube

  • Nintendo 64

  • Super Nintendo

Just sayin'

Av shocker
Skrivet av blade80:

Får man verkligen mobilen gratis? Man betalar av även den som jag förstår, eller har jag fel?

För i sånt fall kör men ju givetvis på en One X rakt av.

Hos tre så blir "Minsta totalkostnaden för din bindningstid på 24 mån blir 8376 kr." och då får du ringa nästan hur mycket du vill, 10gb data och en mobil.

Det abonnemanget du har nu kostar 2400kr under 24mån + 5900kr för one x = 8300kr. Så för 76kr behöver du inte tänka på hur mycket du kan ringa/smsa/mmsa/surfa, tycker det är en ganska bra deal =).

Av shocker

Antingen så lappar du eller säljer & köper en ny och hoppas på ett du får en bättre. Du kan ju inte klaga till inet & intel att du inte kan överklocka så mycket som du hade trott.

Av shocker
Skrivet av Lösbonde:

Exemplet var bara att "Titta på en utomhuslampa, om du ser att den blinkar så uppfattar du 60hz eller mer, annars inte"
Och det exemplet stämmer fortfarande, trots allt offtopic tjafs.

Rätta mig om jag har fel men pulserar inte lamporna? Så den går från 0%-100%-0% under en hertz medans pixlar på skärmen inte har något mellanting, antingen svart eller vitt tex.

Av shocker
Skrivet av BYATCH:

Hej! Tack för en intressant tråd även om det mesta låter som utomjordiska för mig.

Jag märker en jävla skillnad emot min gamla skärm, 60Hz och min nya 120Hz. Tänkte kolla om jag verkligen märker skillnad på 60 extra Hz och skruva ner till 60Hz som uppdateringsfrekvens på datorn. För mig kan det lika gärna vara att min gamla skärm var så dålig och det egentligen är kvaliten på nya skärmen som gör att det känns bättre. Räcker det att jag ställer in 60Hz i spelet eller måste jag göra det i kontrolpanelen och starta om datorn? Skulle vara kul att se hur stor skillnad det är.

Högerklicka på skrivbordet > screen resolution > advanced settings > monitor > 60 hz

Gör du det så kommer du t.o.m märka skillnad på muspekaren i skrivbordet.

Av shocker

Om det inte fanns något dåligt med illegal fildelning så skulle alla göra det, och om då ett företag/indie developer skulle satsa pengar på att göra tex ett spel så kommer dom inte få cash för att alla tankade det och beroende på hur mycket h*n/dom satsat så kan det leda till konkurs och då kommer du inte få en uppföljare hur mycket du än gillade spelet.
Eller du kommer inte få något spel/film/serie över huvudtaget, ingen kommer satsa på att göra något för dom får inget tillbaka.

Av shocker
Skrivet av Orisons:

Som med all annan cool koncept teknologi jag har sett de senaste åren (som oftast inte blivit nått) så har jag en fråga som ingen lyckats svara på än......Hur ska ni få ström till skiten? Innan någon kan fixa några fungerande batterier (dagens duger ej) kommer alla coola saker som dessa att förbli på koncept stadiet....tyvärr!

Får väl vänta på att nokia blir färdig med sin mobil som kan laddas utav radiovågor, sen är det inte långt kvar till att man kan ha AR glasögon

Av shocker
Skrivet av griid_83:

Hade två olika lösenord till mailen och steam så jag förstär inte hur det har kunnat gå till...
Men jag såg i min mail att jag hade en massa öppnade mail från steam om en request att accessa från en annan dator och det var verifieringskoder där, så jag misstänker att nån komit in i mailen, men hur har de kunnat logga in i steam utan att ha lösenordet där förstår jag inte... om man inte kan reseta lösenordet utan att kunna det ursprungliga!?

Anledningen till att man resetar lösenord är ju för att man inte kan det ursprungliga lösenordet... Så om någon har fått tag på ditt mail (vilket h*n har fått) så kan dom i princip logga in sig på alla ställen du är medlem i.