Inlägg

Inlägg som shocker har skrivit i forumet
Av shocker

Om du måste utmana en awp så försök få honom att skjuta, dvs spring fram från ett hörn och tillbaka. När han väl skjutit så spring ut så långt du kan innan han kommer kunna skjuta igen och håll siktet i huvudhöjd där du tror att han kommer vara. Förhoppningsvis så kommer han inte vara beredd på det och du kommer kunna döda honom ganska enkelt.

Av shocker
Skrivet av Mnemozyne13:

Nej, det är nog en synvilla då bilden är vinklad. Lägg ett rakt föremål mot hakarna så ser du tydligt att dom sitter som dom ska.

Edit: Bästa förslaget än så länge måste ju vara att lukta sig fram? Själv hade jag kört uteslutningsmetoden och bytt ut en del i taget om jag inte kan avgöra vad som luktar/ser bränt ut. Skulle dra till med en vild gissning på nätagget men enbart baserat på att jag har haft det problemet själv.

@Multiman: "Har efter det låtit datorn vila och sedan bytt tillbaka alla grejer för att "börja om från scratch". Kanske därför det inte satt samma minnen i på bilden som han namngav.

Hur kan det vara en synvilla? Om dom nu skulle varit intryckta skulle dom följa perspektivet vilket dom inte gör.

http://i.imgur.com/ohuXqIr.jpg

Hur det borde vara:

http://i.imgur.com/dQU8sK0.jpg

Av shocker

Jag vet inte hur den räknar ut ranken, men jag vet att den gör det på ett väldigt konstigt sätt.
Jag spelade med en polare och vi förlorade matchen, han låg först i laget och jag låg sist, endå så är det jag som går upp i rank och han går ner... Efter den konstiga incidenten så kunde jag förlora flera matcher i rad och behöll fortfarande ranken medans mina polare gick ner och upp.

Av shocker
Skrivet av HurMycket:

24 fps är extremt hackigt i film jämfört med exempelvis 48 fps. Spel behöver ännu mycket högre framerate för att upplevas som flytande pga att man styr själv.

Anledningen till att det hackar i spel när man har 24/30 fps är för att det är klara bilder, inget blur som i filmer som gör så att de kan vara så lågt som 24fps utan att vara störande. Testa pausa i en action sekvens, kommer vara ganska blurrigt till skillnad från en print screen från ett spel.

Av shocker

Varför får folk för sig att man måste följa filmen/böckerna till punkt och pricka?
Dom var barn i hunger games, därför måste man vara ett barn i spelet.
Dom kunde rusha för supplies i början eller gömma sig, kan absolut inte vara så att det kommer supplies efter xx antal minuter eller inget alls.
Det tog två veckor innan någon hade vunnit, därför måste det vara två veckors playtime per runda...

Av shocker
Skrivet av Bananas2thebeat:

Media får moralpanik över GTA, hur tror du media och politiker skulle reagera över ett spel som handlar om att barn dödar barn?

Spelidén är ju inte att man ska vara ett barn som dödar andra barn, utan man ska försöka vara ensam överlevande bland x antal deltagare.

Skrivet av Nowa:

Saken är den att kartan inte ska vara otroligt stor. Om ni har spelat dayz battle royale så är den kartan lite för stor imo.
DEn ska vara hälften av den kartan. Då blir det inte riktigt så som du säger tonix att man springer i 4h och sen blir knivad utan att man då träffar spelar oftare.

Kartan kan vara ganska stor om man lånar efter ett game mode från shootmania, efter en viss tid så minskar banans storlek tills 1 överlever eller tills det bara finns en liten arena kvar.

Det skulle också hjälpa till med några problem man annars skulle ha.
Om man bara hade en timer på tex 1h och det var 2 överlevande kvar med några min kvar på klockan, hur ska man hinna hitta motståndaren?
Campers kan inte gömma sig hur länge som helst, om man nu inte gömmer sig i mitten av kartan.

Av shocker

Tror inte det hunnit komma ut något med bättre kamera än nokia 1020 så du kanske borde kolla på den.

Av shocker
Skrivet av deadich:

jag har sett såna förut, kan man skapa såna själv utifrån en vanlig film eller måste källan vara 3D?

Borde ju vara väldigt hög frame rate på filmen tycker jag.

Tror powerdvd hade en funktion som kunde fake'a 3d från vanlig film men det blir inte alls lika bra som en film skapad för 3D. Så det bästa är att skaffa riktig 3D film, antingen SBS eller 3D Bluray.

Frame raten ökas inte, bit rate gör nog däremot det. Det är 2 bilder bredvid varandra om man spelar upp den i tex vlc, dvs 3840x1080 för 1080p filmer.

Av shocker
Skrivet av deadich:

Enda problemet som jag ser det är att hitta filmer som är kompatibla. Någon som faktiskt har glajjorna som kan ge input på det? Går det att hitta?

Ja det går att hitta, leta efter SBS (side by side), eller half-sbs (halva upplösningen), sen är det bara att spela upp med powerdvd eller något annat program som spelar upp 3d filmer.

För er som har 3d eller kommer skaffa så rekommenderar jag Trine 2, tror inte det finns något annat spel som använder nvidia 3D lika bra. Dessutom är det ett bra spel!

Av shocker

Det är säkert billigare än t.ex en switch, och eftersom det har varit en standard så länge så är det mycket enklare att bara fortsätta med det.

Av shocker
Skrivet av The Mupp:

på F8 kommer man väl till alternativet för felsäkert läge i windows?

Först är det delete för att komma in i bios, sedan F8 för boot menyn och därefter F8 för felsäkert läge. Så har det iaf varit på alla asus moderkort jag har haft.

Av shocker

http://tft.vanity.dk/monitorTest_scale.html

Testa gå in på den hemsidan med båda skärmarna, på eizon kommer du nog se skillnad på 0% och 1% men inte på din crt. Det är anledningen till att du ser fläckar/prickar på bilden med stenarna. Skärmen är det inget fel på, bilden har bara inte nog med info i det mörka delarna för att visas korrekt.

Av shocker
Skrivet av TheGutt:

Med "helt från scratch" menar dem att man inte får ha effekter från nätet osv?....

Du får bara ha med saker du själv har gjort (förutom logotyperna såklart). Om du följer en tutorial på nätet om hur man gör en effekt så är det okej.

Av shocker

Testat byta mac-address?

Av shocker
Skrivet av TonyB4ngZ:

Spelar det någon roll om det är black frame insertion om mina ögon inte uppfattar det!?

Det måste inte vara en skärm specifikt för Gaming för han men det är definitivt ett plus för mig om jag vet att ett företag har tagit fram en skärm med Gaming i åtanke ;).

Ta en titt på Sweclockers senaste recension av: Eizo Foris FG2421. Mums!!!

Nej det spelar ingen roll om det är black frame insertion, eller jo, det är därför skärmen är bra. Men det jag menade var att det inte är en riktig 240hz skärm precis som att alla smarta TVs inte har 600hz. Folk tror ju att man måste ha 240fps när dom skriver 240hz...

Av shocker
Skrivet av TonyB4ngZ:

Dock finns det inga 1440p skärmar framtagna specikift för Gamers dvs 120Hz därför är det inget alternativ för mig just nu. Nu lanseras det även 240Hz skärmar för 1080p med förinställda spel lägen så ur ett Gaming perspektiv så är det fortfarande 1080p som gäller.

För mig är det helt insane att man vill köra i 1440p @ 60Hz när 1080p @ 120Hz är ganska nya grejer och gör en sån stor inverkan på spelandet för oss "Hardcore Gamers" som sitter i längre stunder.

Mitt senaste moderkert kom med en 4K certifiering så det är nog inte så långt borta även om jag med största sannolikhet inte kommer köra 4K på det moderkortet när jag väl gör det.

Vill du köra på 1440p @ 60Hz och ser det som en framtidsinvestering så fine by me ;).

Varför måste det just vara en "gamingskärm"? Räcker det inte med att en skärm har låg inputlag, 1440p, 120hz och ips/pls (Korea skärmar).

Dessutom är det inte 240hz skärm, det är 120hz med black frame insertion mellan varje frame (Dock verkar det vara suveränt för gaming).

Av shocker

Håller med, testa båda korten var för sig. Om båda korten klarar av mer så skulle du kunna köpa evga powerboost så du får tillräckligt med ström när du har sli.

Av shocker
Skrivet av simon253:

Vill gärna se den som faktiskt kan utnyttja 240Hz fullt ut i BF4 ^^. Men kan tänka mej att den blir bra i äldre spel som CS 1.6.

Grafikkortet skickar 120 bilder i sekunden, skärmen stoppar in en svart bild mellan varje frame vilket sedan blir "240hz".

Av shocker
Skrivet av Dr.Dante:

Skulle gärna se någon filma det med en high speed-kamera. Problemet är nämligen att panelerna, så vitt jag vet, inte kan rita upp pixlarna snabbt nog innan de behöver rita upp nästa, till den grad att man upplever en motion blur-känsla inte helt olik den man upplever i 60Hz i jämförelse. Det skulle man inte kunna se i ett sådant här test. Jag har inte tvivlat på att man kan "få ut" 120Hz från en del av panelerna, utan mer på om det är värt det - om jag har en skärm som "klarar" 120Hz men har mycket motion blur vinner jag ju inte så mycket på de extra Hz man lägger pengar på.

Jag har svårt och se att någon med en sån här skärm kommer ha en high speed camera med tanke på hur mycket dom kostar, men med hjälp av mina 2 ögon och den här hemsidan http://www.testufo.com/#test=framerates-marquee&count=2&pps=960 så kan jag i alla fall se att 60fps är mer blurrigt än 120fps. Finns en text som skrollas vertikalt också och det är samma sak där.

Av shocker
Skrivet av -8-DEAMON-8-:

Aha,

Så dessa är det som gäller:

  • QNIX Q2710

  • X-Star DP2710

  • Yamasaki Catleap Q270

Men kan man höja och sänka någon av dem? Hörde att vissa bara gick att tilta lite. Eller det kanske finns fler skärmar som går att överklocka till runt dessa 90-120 hz som också går att höja och sänka? Vem vet?

Eller det kanske inte spelar någon roll för er? För jag minns att jag hade en 15"-LCD-skärm från 2003 som bara gick att tilta en hel del, men ej gick att höja eller sänka :<

Spelar det inte längre någon roll vilken catleap man köper längre? När jag köpte min så var det bara 2B extreme modellen från 120hz.net som kunde överklockas och dom nya modellerna som man kunde skaffa från ebay kunde inte det.