Inlägg

Inlägg som shocker har skrivit i forumet
Av shocker
Skrivet av smacked:

Man kan ju även köra med projektorer och en svängd duk/curved screen, det hade varit fett
Ska du sitta nära kan det ju bli lite störande stora pixlar på TV-apparaterna, därför hade jag nog hellre valt 3st 27-30" skärmar

Tänkte precis skriva att han kan skaffa projektorer istället ^^ då slipper man ju ramen och så kan man bestämma storleken på bildytan.

Av shocker
Skrivet av wRRM:

Det är inte så att datorn håller på och indexerar alla dina filer då? Det gör den alltid för mig vid nyinstallation.

Tror också att det kan vara indexeringen som spökar, antingen det eller 680 drivisarna.

Av shocker
Skrivet av ODDNAME:

Vad hemskt.... so what. Det kommer 1 vecka senare, deal with it

Håller med.
Kan förstå när folk blir galna att vissa spel kommer ut i usa flera månader innan europa och att japan får spel 1år+ innan europa & usa. Men att en patch kommer en vecka senare? Come on...

Av shocker
Skrivet av Easbone:

Det första ni kan börja med är att AVINSTALLERA Norton antivirus (Ett av dom sämsta på marknaden). Sen kan ni installera AVG eller Avast som antivirus och köra ad aware eller spybot search & destroy för att ta bort trojanen. Enklaste sättet att ta bort en trojan är att gå in i felsäkert läge (F8 under uppstart) och ta bort skiten manuellt. Ett annat enkelt sätt är att ta ut hårddisken och köra trojankontroll med en annan dator.

// Johan (Tekniker, Datajouren SYD)

För det första så är tråden från 2003, mycket har hänt inom antivirus/trojaner och för det andra så skulle jag inte kunna rekommendera att stoppa in hårddisken i en annan dator om man vet att hddn har virus...

Av shocker

Som många redan sagt så måste videon matcha med musiken, välj en bra låt först sen redigerar du klippen efter låten, inte tvärtom =).

Av shocker
Skrivet av godspeed:

--------------
I vilket fall som helst så skulle jag inte med gott samvete kunna rekommendera någon detta tillvägagångsätt alls, som inte pysslar med datorer på daglig basis, och problemfritt är det nog inte eftersom det är ett customer preview, dvs, förhandstittsexemplar så att säga för att göra en försvenskad översättning, dvs något som inte är färdigt
Dessutom tror jag nog snarare att trådskaparens problem är att vilja ha något problemfritt och enkelt, och det behövs knappast att ladda hem nåt som han måste installera om efter ett tag då förhandstitten går över till skarpa versioner och win8 är inget fantastiskt problemlösande underverk^^

Som jag sa, vet inte hur det är med w8 men när jag använde w7 preview i ett halvår så fungerade det problemfritt, om det inte fanns w7 drivisar använde man vista. Sen när microsoft gjorde att man inte kunde använda previewn längre så var det bara installera w7.
Men det är helt upp till TS om han har tid/ork att skaffa w8 preview. Jag skulle iaf inte köpa ett w7 nu om jag visste att w8 kommer snart, vet dock inte hur det kommer vara med metro gränssnittet men förhoppningsvis så blir det bra =).

Av shocker
Skrivet av godspeed:

-----------
Ja, och på köpet behöver han "bara" installera om operativsystemet också för den delen igen, så det här är inte ett bra förslag egentligen

Tycker TS ska köpa på sig en windows7 istället och installera, så slipper han besväret med att leta drivrutiner (ifall det inte råkar finnas) och liknande andra besvär om han nu inte är så hemma på området

Fast om man vill ha ett problemfritt w8 så ska man väl inte uppgradera från w7? Vet att de kunde bli probs om man gjorde det från vista>w7.
Sen så kommer inte w8 preview finnas förevigt, så när det är släppt kommer man inte kunna testa det innan köp, om inte nån polare har det.

Av shocker
Skrivet av Corpzmaker91:

Okej, är inte hemma på operativsystem men ska absolut testa w7 preview. Tack så mycket!

För att klargöra så är det w8 jag länkade, du kommer inte kunna använda consumer preview några månader (eller när det nu blir) efter retail av w8 har släppts. Men om du gillar w8 så är det nog bättre/billigare om du använder w8 consumer preview tills den släppts "på riktigt", slipper köpa w7 o sedan märka att w8 är något för dig när det väl släpps =).

Av shocker
Skrivet av Corpzmaker91:

Tyvärr inte, men skall nog försöka uppgradera till Windows 7... orkar inte med Vista mera. Tack ändå!

Vet inte hur bra/stabilt w8 är men om du inte har lust att betala för w7 så kan du tanka ner consumer preview av w8 http://windows.microsoft.com/sv-SE/windows-8/consumer-preview .
Tror jag använde w7 consumer preview i ett halvår, funkade skit bra =).

Av shocker
Skrivet av Fluf:

Låst till kamera på 0,7s och autofocus på under 0,2 samt 0 slutartid. Så från låst till en fokuserad bild på under 0,9. Rätt OK

Burst mode med upp till 99bilder i snabb följd och sedan väljer den bästa (kanon för actionbilder), och sedan helt meningslösa men coola funktionen att du kan ta fullsize stillbilder samtidigt som du filmar i HD utan att det påverkar bilden o.0.

Alla bilder behandlas i RAW innan de lagras.

Så behöver lite oberoende tester, men läta bra, såg bra ut på pappret och kändes bra när man lekte med den.

Edit,
Bilder i låga ljusförhållanden tog den tydligen två olika bilder med olika ljuskänslighet och interpolerade bilderna för bästa resultat. Till exempel porträttbilder i motljus när personen normalt blir en svart siluett så blev det faktiskt riktigt bra, såg både personen och solnedgången.

Då låter det som att 808 inte kommer kunna ta kamera tronen utan en fight =).

Av shocker
Skrivet av Fluf:

Var på presentation för HTC One serien, och då främst X. Kameran verkar vara riktigt seriös i den, skall bli spännande att se oberoende tester. Den var onekligen snabb och hade förhållandevis riktigt bra bilder i lågljusförhållanden.

Är den lika snabb som nokia 808?
http://www.youtube.com/watch?v=SDp8GvK5Sj0 kolla 1:00, den kan ta en bild från lockscreen på under en sekund =).

Av shocker

Vill du ha 70+ fps så kör utan, har du tearing så kör med vsync och då får du 60 fps konstant (om du inte får fps dropp).

Edit: Ja du behöver 120fps för att få ut max från skärmen men även om du inte har 120fps så kommer 120hz vara bättre 60hz (om man inte har vsync på och bara får ut 60fps).
31-59 fps kommer visas bättre på 120hz skärmen eftersom tiden det tar för en bild att visas halveras och då blir det mindre hack.
Självklart så kommer 61+ fps också vara bättre på en 120hz skärm.

Av shocker
Skrivet av Tarasus:

Köpa en rostig Ford som faktiskt fungera för 1,5 miljoner? Priset spelar ingen roll och missnöjd kan du omöjlig bli då den gör det den ska....

Dummaste kommentaren jag någonsin har hört gällande pris iaf!!!

Om man ska forsätta din analogi så kommer den där rostiga forden ha 600HP gå från 0-100km/h på under 3 sekunder och ha en toppfart på 350km/h.

Även om det är ett mellanklasskort så kommer den prestera lika bra som amd's highend kort (om man kan tro på ryktena).

Av shocker

Man har väl skruvar som går igenom chassit & fläktarna in i radiatorn och om du då har 140 fläktar så kommer skruvarna gå igenom fläktbladen =/

Sen är det väl inte så bra att ha radiator som insug, hela chassit kommer vara fylld med varmluft.

Av shocker

Är väl inte så långt till ivy bridge nu så jag skulle vänta på den, speciellt när du fortfarande har en bra processor.

Av shocker
Skrivet av Morugano:

Först och främst vill jag säga att jag är stolt för hur SweC forums medlemmar stod för sina principer om att kunna diskutera ämnen även om de i vissa fall kan ses som "känsliga".

För det andra så är alla members only trackers jag är medlem i 100% copyright befriat material eller material som är beviljat av upphovsrättsägaren och reglerna för medlemmar har att göra med att de inte villa att torrents skall dö och således förlora information. Därför är det också extrema ratio och seed föreskrifter, som jag tror mindre än 1 per miljonte ner laddare följer på free for all trackers.

Jag är för övrigt bara intresserad av information och hur man använder sig av magnet hash bättre... hur man sedan väljer att använda den information är upp till var och en att bestämma men jag har absolut inga avsikter för att göra denna tråd till ett lager där man länkar till piratkopierat material, som sagt så är det ett val man tar som individ men informationen borde vara där för alla att ta del av.

Där ser man, dom måste nog slinkat sig under min radar, bara sett massor av illegala trackers =).

Av shocker

*Testa att starta cmd som administratör och skriv in "chkdsk C: /f" ("chkdsk C: /f /r" ifall du har vanlig hårddisk), acceptera och starta om datorn (om du har cs på en annan partition så gör samma sak där).
*Har du testat utan minnen du la dit? Om inte så testa det.
*Googla memtest och ladda ner den som passar dig och testa ramminnet.

Jag har haft samma problem fast det var flera år sen, formaterade flera gånger utan att det funka, sen köpte jag en ny hårddisk och det fixade sig. Kan vara samma problem... Who knows.

Av shocker
Skrivet av Monkeyapa:

Är du så dum på riktigt? TS nämner inget om piratkopiering, det som ska diskuteras är torrents och magnetlänkar, vilket är fullt lagliga. Vad vissa torrents innehåller är en annan sak som inte diskuteras här.

"FYI: Jag använder µtorrent eftersom det är den enda klienten som är white listad på samtliga av de members-only torrent sider/trackers som jag är aktiv bland."

Som jag förstår det så vill han veta hur magneter funkar ifall att trackers börjar använda det och eftersom members only trackers inte är direkt kända för att sprida egenskapat material så kommer nog tråden bli låst pga "Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk."

Av shocker

En grej man kan göra är att låta prisjakt ta fram nypris på varorna man säljer, då kan köparen inte bli lurad om han ser att man kan få 1 års garanti för bara 100 spänn mer eller vad det nu kan vara.

Av shocker
Skrivet av Niksam:

Men ta till exempel ace kc6 (sv)
Jag vill helst ha sånna brytare. Det ska ju vara svenskt men om man kollar på bilderna så ser du att det inte är något å utan ett tyskt u. Kommer det funka som ett å?

Skickades från m.sweclockers.com

http://www.alina.se/images/produktbilder/thumb/800/tn_2c13173fff...

Som du ser så finns det åäö på det svenska tangentbordet, prisjakt har råkat ta fel bild bara.