Inlägg

Inlägg som Don_W har skrivit i forumet
Av Don_W

Är det mer påtagligt efter Yosemite så kanske du är en av dom som blev drabbade med ökad resurs belastning. Det finns en guide vet jag för hur man tömmer rent cache etc just vid sådana tillfällen för att det skall flyta på bättre. Det låter mer som om det vore en trolig orsak för 0,2 ghz tror jag inte ger en sådan effekt öht.

Av Don_W

En bättre fråga är tror du att du har någon som helst nytta av det ? 0,2 ghz känns ju lika exalterande som att frigöra 200mb ram när man har 8GB ungefär.

Av Don_W

Blåsa datorn är lagom lätt när majoriteten av datortillverkare pga av snålhet inte skickar med i skivor i dagens läge. Det är till och med så illa a i och med Windows flopp 8 så har 8,1 uppdatering bränt recovery partitioner på datorn.

För att inte tala om hur jävla skevt det är som konsument att behöva "tvätta" rent något som är NYTT. Men samtidigt man får vad man betalar för visst är det så. Det är därför som en annan inte köper något från microsoft , asus, eller acer och nu kommer lenovo och netonnet läggas till på listan. Jag lägger hellre 7 dagar i veckan 25k på något som fungerar än 5-15k på skit.

Av Don_W
Skrivet av Tilax:

Tacka veta jag rena Windowslicenser utan massa oidentiferbart skräp.

Tacka vet jag mac ^^

Av Don_W
Skrivet av beh:

Ja och? Antingen reklamerar du och följer standard förfarande vid reklamation eller så struntar du i. Jag bryr mig inte.

Då ska jag låta dom svara på mailet om inte så får ARN ta hand om det. .

Av Don_W
Skrivet av beh:

Dokumentera att ni har felet, testa en återställning och påvisa att felet fortfarande finns. Skriv till företaget där ni handlade produkten och reklamera varan för det fel du upplever. Vid problem kontakta ARN.

Datorn var ju skev från dag 1 och jag sopade som sagt rent den en vända men det tog bara 2-3 dagar så var allt tillbaka igen . Enligt lenovo så allt som är på den när man startar första gången finns i RECOVERY partitionen vilket borde betyda att Malware är där med då DOM ansåg att det skulle förbättre kundupplevelsen med att man blir helt ner kräkt med reklam i hela sin webbläsare och att den installerar "bra" tilläggs moduler per automatik utan din vetskap.

Av Don_W

Finns det något smidigt att helt bli av med skiten ? Jag har nämligen varit i kontakt med netonnet åt min bekanting samt lenovo och båda säger att det inte är deras bekymmer och refererar vidare till service-sweden@medion.se . Eller att man kör en recovery men det hjälper ju föga då den är speglade som vid leverans aka skadlig programvara.

Lenovo sa till och med att VI skulle köpa ett nytt windows själva . Vilket jag anser är helt åt helvete då det är dom som felat .

Av Don_W

Det förklarar varför en bekant till mig´s dator var helt besudlad av skit 1 vecka in på deras ägande. Det gick inte öht att surfa för hela fönstret var fullt med reklam .

Av Don_W
Skrivet av 007onex:

Ett annat patent Apple har är ju magnetiska laddaren till macbooks, jag tror inte Apple skulle förlora något om andra företag hade liknande lösning, skulle underlätta vardagen mycket mer men synd att Apple är som dem är....
Nu ger de sig på vr..

***bort/moderator*** dom la patent redan 2008. Vilket är långt före många andra aktörer. Magsafe tacka tusan för att man patenterar bra lösningar så att man slipper att företag som Samsung kör rena copy paste utan represalier. Det ligger ganska mycket tid bakom uppfinningar överlag och att då någon bara "lånar" det samtidigt som man själv vill lansera det är ju sällan kul. Men det är nog inget som du behöver oroa dig för .

Av Don_W
Skrivet av 007onex:

"hoppas företaget går i back" läs om läs rätt!
Och ang "företaget som kommer va kvar av alla teknik företag" så tror jag knappast!! Kan ge dig ett väldigt simpelt exempel... Microsoft, att ens jämföra shittple och Microsoft men det är nog så att du förstår!

Din menings uppbyggnad är helt ologisk. Men i vilket fall så springer ju Apple åttor om Microsofts värde och kvartals rapporter till och med resten av världens kvartals rapporter om du nu missat det. Deras senaste kvartal var det bästa något företag någonsin gjort så att dom skulle gå back jo tack ... Sen att jämföra Apple och Microsoft är väl inte helt korrekt då MS knappt gör några egna prylar bortsett från ommärkta Nokia lurar och halvdana tablets till ocker pris. Windows 10 har ju till och med lånat en massa features från OS X för att bli mer hippt och funktionellt .

Av Don_W

Gott förtal där Strejf . Det är skönt att se att din optimism aldrig avtar.
Själv gillar jag parallellen vad är likheten mellan en bil med AC och en Dator ? Båda pajar när Windows öppnas.

Av Don_W
Skrivet av anon5930:

Själv ser jag nog bara fram emot Uncharted 4 för stunden. Hade inte tackat nej till en HD-utgåva av de tre spelen till PS3 iofs.

Uncharted 4 var anledningen till att jag öht köpte en PS4

Av Don_W
Skrivet av Boz89:

Ja undra verkligen hur Apple kan gå med sådana stora vinster.... Hade smutsen haft sin produktion i Väst hade det varit annat. Att sälja produkten för
8-10(om inte mer)gånger tillverknings kostnaden är väl inte så konstigt att man gör mega vinster då?

Som med allt Apple, du betalar för märket, inte produkten.

Du har bra koll du. Typ 90 % av all elektronik i dagens samhälle tillverkas i asien. Vinst regleras av hur duktig man är på inköp samt hur bra en marknadsföring är.
Betalar för märket får stå för dig själv. Uppenbarligen tycker någonstans runt 70´000´000 människor att de senaste Iphone modellerna var bra produkter även om du motsäger det.

Av Don_W
Skrivet av jojjeofc:

fattar verkligen inte varför apple har sånt jävla överpris.
Jag menar, jämför samsung galaxy s5 och iphone 6 16gb.
samsung galaxy s5 kom ut officiellt 2014/2/24 och iphone 6 2014/9/9.
Iphone 6 är sämre men också dyrare än S5an.
Det är riktigt stört att dem går med så stor vinst,
tror knappast att iphone 6 är dyrare att tillverka än S5an.

Det är dina åsikter . S5 har ju tydligen floppat rätt hårt om man tittat på Samsung senaste kvartals rapport då dom backat 27% från föregående kvartal medans apple slog världsrekord i vinst efter att dom lanserat iPhone 6 / 6+ .
Många köper telefon med abonnemang och då är kostnaden den samma på de flesta ställen för S6 och iPhone. På vilket sätt skulle iPhone vara sämre än S5?
Enligt vad jag hitta så var BoM högre för S5 än för iPhone 6 och 6+ vilket måste tyda på att samsung är sämre på att handla in material.

Av Don_W
Skrivet av Gaist:

Nu är det ju ip6+ tråden handlar om och inte den mer "svårbendade" ip6...

Och vad spelar roll mitt uttalande gör ingen skillnad ändå. Det spelar ingen roll vad du eller jag eller någon annan här säger om huruvida det går på garanti eller inte. Det är fortfarande lika mycket upp till affären / Apple att gör den bedömningen eller hur ???

Av Don_W

Shit vad det ältas med konstruktion hit och dit. Om du fått en böjd telefon gå till butik som är bedömd som okej att avgöra garanti eller inte. Det finns inte en kotte på ett forum som kan svara för hur butiken du köpt telefonen kommer bemöta just ditt ärende.

Sen att iPhone 6 skulle vara mer känslig än iPhone 4 eller 5 etc eller Samsung är bara skitsnack. Jag har haft min sen release dag och jag har jeans som är såpass tajta att det syns att telefon ligger där i när jag sitter ner eller går i trappor. Jag har den i fickan när jag gymmar och i byxorna när jag kör fyrhjuling i terräng. Inte en tendens till att den skulle vara det minsta böjd än.

Med det menar jag inte att telefonen inte går att böja för alla telefoner med tryck på fel ställe , rätt vikt och rätt mängd otur så.

Av Don_W
Skrivet av GamerFX:

Så om man åker ur banan ut i gräset så vibrerar det i ratten. ?

Ja precis är det . Du känner när du kör på markeringarna i kurvorna m.m . Samt att man får bättre känsla när det släpper i kurvorna .

Av Don_W

Om inte annat så har dom köpt förtur för x antal månader på tillbehör av den sorten.

Av Don_W

Jag har med letat men hittar inget som pekar mot att dom tänkt att lösa Logitech ratt problemen. Jag sitter med en DFGT hemma som jag köpte för att spela GT 5 på PS3:an men den är väl bara att kasta typ verkar det som. Gillar inte att enda Trustmaster ratten som har feedback och är PS4 approved kostar 3500 med dom "pissiga" pedalerna.

Av Don_W

Jag har en DFGT liggandes hemma som jag hade när jag körde GT 6 till PS3