Inlägg

Inlägg som jeeq har skrivit i forumet
Av jeeq

Annonsen är avslutad

Av jeeq

Acer Nitro KG242YP / 24" / FHD / IPS / 0.5ms / 165Hz / 2xHDMI,DP / HDR10 / FreeSync / Vesa

Säljer en Acer Nitro KG242YP i nyskick för 1200 kr eller högstbjudande. Fungerar felfritt och sparsamt använd. Skickas ej men erbjuder eventuellt hemkörning inom stockholmsområdet mot bensinpengar.

Säljer även en Acer 24" GD245HQ 120Hz i bra skick för 500 kr.

Läs hela annonsen här

Av jeeq

1600

Av jeeq

1400

Av jeeq

Bjuder 2000 kr och kan hämta nu idag

Av jeeq

1200 kr, kan hämta nu idag

Av jeeq

500! Kan komma hämta nu idag!

Av jeeq

Tjena, kan hämtas när du vill idag för utsatt pris!

Av jeeq
Skrivet av Nooben77:

Såg den på säljsidan, håller den måttet?

Skickades från m.sweclockers.com

Ja!

Av jeeq
Skrivet av improwise:

Jo, har själv testat samma sak i t.ex. CS GO och varken stött på jättar eller pysslingar oavsett upplösningen

Jag tror detta gällande låg upplösning i åtminstone alla CS-versioner nästan enbart gäller spelare som spelar på mycket hög nivå eller är väldigt duktiga i spelet i fråga. Under den hela legendariska 1.6-eran undvek i stort sett alla proffs högre upplösning än 800x600 och körde i 4:3-ratio, trots tillgång till större upplösning och bildförhållande. Så ser det ut än i dag i 1.6, men även i GO så spelar majoriteten av proffs i 1024x768 med 4:3-ratio, vissa till och med i 800x600. De främsta orsakerna till detta är att de lägre upplösningarna ger känslan av en presentationsmässigt optimal storlek i objekt, mycket på grund av att de åtminstone uppfattas som just större. Samtidigt som 4:3-rations fördelar är ett mer fokuserat blickfång som även bidrar till känslan mera responsiva musrörelser och dess sensitivitet.

Av jeeq

Ska tydligen börja nån ny serie på Netflix?

https://i.imgur.com/k1a9med.jpg

Av jeeq

Intresserad, kan hämtas när som. Skickat PM.

Av jeeq

Massa äldre Nikon-grejer

Har ett fint och pedantskött analogt Nikon-kit till salu med 2 objektiv, blixt, kameraväska och hela kalaset. Dessvärre saknas laddare till kamerans batteri, men finns att köpa, finns i alla fall lite kräm kvar i batteriet så att kameran startar. Söker främst ett lämpligt bud på allt tillsammans, kräver inte nån jättesumma direkt...

Detaljerad innehållslista:
Kamerahus: Nikon F-601 AF (instruktionsbok på svenska ingår)
Batteri kamerahus (1 st): CR-P2/CRP2/DL223/BR-2P/223A OBS! Laddare till batteri ingår ej
Objektiv 1: Nikon Nikkor 35-70 MM 1:3.3 - 4.5N AF
Tillbehör objektiv 1: Nikon HN-2 motljusskydd, Hoya UV-filter, Hoya polarisationsfilter, Proline effektfilter x2
Objektiv 2: Nikon Nikkor 70-210mm f/4-5.6 AF
Tillbehör objektiv 2: Nikon HN-24 motljusskydd, Hoya Skylight 1B HMC
Kamerablixt: Nikon Speedlight SB-22
Tillbehör kamerablixt: Nikon SC-17 TTL-kabel
Sökarlock: Nikon DK-5
Kvalitativ kameraväska

Pris: Bud

Läs hela annonsen här

Av jeeq

Kontrastvärden i bilder skiftar i samband med visning i webbläsare

Jag har nyligen gjort en ominstallation av Windows 7 i samband med ett moderkort och processorbyte. Sedan dess så har jag märkt att foton från t.ex min kvarvarande lagringsdisk får en förhöjd kontrast i samband med all slags visning i åtminstone webbläsaren men också i t.ex Windows fotovisare. Däremot visas de i sitt originalutförande i mitt bildredigeringsprogram, men också utifall jag sätter bilden som skrivbordsbakgrund i Windows. Detsamma gäller bilder från nätet, om jag t.ex laddar ner en slumpmässig bild och sedan öppnar den i bildredigeringsprogrammet så sänks kontrasten i bilden och av vad jag då antar visas i sitt originalutförande. Men i åtminstone webbläsaren och i Windows fotovisare så får den en ganska tydlig förhöjd kontrast.

På mitt tidigare system så såg alla bilder likadana ut oavsett var de visades nånstans. Har någon en aning om vad detta kan bero på?

Av jeeq

Lite mer deathmatch från "the pure, uncut cocaine of shooters" https://youtu.be/gFzar8iV5jU

Av jeeq

1. Benq xl2410t
600 kr + bensin om du orkar köra ut den till Tumba kan gå upp lite om du är på att svänga förbi idag eller imorron.

Av jeeq

@Handa kan man få den över 100hz i t.ex 800x600 tro?

Av jeeq

Depressiva musikgenier som förmedlar känslor på ett så pass unikt sätt som gör det oerhört vackert vackert & fascinerande. Conor Oberst & Elliott Smith är två artister där jag tycker känslorna de förmedlar är huvudinstrumentet...

John Frusciantes soloverk innehåller även en hel del mästerverk:

Av jeeq
Av jeeq

Med en sådan budget så skulle jag lätt köra på en kvalitativ digital långzoomare istället, typ denna, finns bra som är billigare också. Tar väl lika bra bilder som en budgetsystemkamera med kitobjektiv ändå, du får dessutom en mycket extrem zoom som du kommer ha grymt roligt med på resan i ett mycket kompakt format, praktiskt är det också som b.la kikare. Filmar även i 1080p i 60fps vilket är bättre än många billigare systemkameror. Nu kanske du är ute efter just en systemkamera och det finns ju vissa nackdelar i jämförelse med en sådan, t.ex avsaknad av raw och utbytbara objektiv, fast raw är med tanke på filstorleken kanske inte formatet man vill fota i ändå när man är på utlandsresa och jag tvivlar på att du tänkte dra med massa objektiv ändå. Just a tip!