Inlägg

Inlägg som LupX har skrivit i forumet
Av LupX

Testa först så att det inte är själva mekanismen i spaken som är trasig innan du börjar kika på relän. Jag menar, det borde vara en distinkt känsla av att du aktiverat något när du trycker spaken framåt i bilens färdriktning. Är den helt stum åt det hållet, det bör ju vara en klickkänsla eller någon form av tröghet? Är det onormalt långt spel mellan det mest främre läget fram till att ljustutan aktiveras?

Annars kan du alltid åka till närmsta skrot, se om de har en polo ståendes och känna efter.

Skrivet av Lifooz:

Hm, det kunde man ju ge sig fan på. Vad kan ett passande relä från Biltema kosta?
Jag tänker knappast köpa någon märkesvara, mor hivade upp 5500:- för bilen.
/Lifooz

Av LupX

@Mizzarrogh: Här har du billiga kablar som gör sitt jobb. Så slipper du adaptrar mellan som kostar en slant de med. http://www.kabelgiganten.se/artiklar.asp?kid=522

Av LupX

Jag var rätt så nöjd med Win 10 fram till de skickade ut KB3140768 och KB3140743. Då jäklar skulle det börja krångla med anslutna usb-enheter och fastna i eviga uppstart-skärmar.

Det värsta är att hur jag än prövat med att avinstallera KB3140768 så laddas den ständigt ner igen och installeras efter omstart.
Detta trots att jag kört wushowhide ett flertal gånger.
Nu idag när jag kollade så blev det väldigt intressant med datumet för installationen?!?! Se bild:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/14632840/kb3140768%20bleurgh...

Tips mottages tacksamt!

Av LupX

Om du är rädd för att uttaget ska gå sönder eller lossna från väggen så kan du alltid limma/skruva dit en ram av träklossar som bygger ut lite mer än själva uttaget.

Det ser ut som moderna uttag som är säkra. Vad skulle kunna skapa en brandrisk? Att det bygger upp mycket damm av hudavfall och kvalsterbajs mellan polerna som sluter kretsen? Materialet i plasten är både flamskyddad och tål höga temperaturer. Du har säkert sett att gnistrar till ibland när man trycker i en stickpropp till laptop-laddare eller så.

Dammsug uttagen en gång i månaden om du vill få en extra trygg nattsömn. Annars känns det som att oron är rätt så obefogad.

Tvättpelare och diskmaskin är hemmets största brandrisk fick jag höra av en brandsäkerhetssnubbe en gång.

Av LupX

@Yorg: Av den enkla anledningen att en direkt kontakt med VC borde mynna ut i samma resultat = en tid samma dag personen ringer. Och det var det jag uppmanade TS till.
Självklart kan man gå genom 1177, inga problem där. Men eftersom TS frågade i tråden och jag tyckte det lät som ett solklart fall att kolla upp med VC.. varför då belasta 1177?

Av LupX

Skippa 1177. Du ska boka tid/gå till vårdcentralen imorgon! Jag tvivlar på att de kommer trilskas med den anamnesen du uppger.

Edit: Läs helst inte på för mycket om symtom. Besvär med urinträngningar kan bero på en himla massa saker, så undvik att måla fan på väggen med onödig oro i förväg.

Av LupX

Jag hakar på tåget när man kan börja driva utrustningen med hjälp av energiutvinning av överblivet blodsocker. Behövs det laddas lite extra, typ koppla in paddan, så trycker man i sig ett gäng dammsugare till fikat. Cyborg ftw!

Av LupX

@cusah:

Parkskötare! Jag har noll erfarenhet av det själv. Men det ser rätt så gött ut nu på hösten! Utomhus. Man jobbar med kroppen. Det är självständigt då du och ditt arbetslag vet vad ni ska ha fått gjort för dagen.
Hösten är det väl mest att rensa löv, klippa häckar och rycka upp rabatter. Men till våren kan jag tänka mig att det är mer kreativt med plantering osv.

Fler aktiva inom/utomhusjobb...

Tidningsbud
Stenläggare
Dödgrävare
Fastighetsskötare
Vaktmästare
Vägarbetare

Av LupX

Ja du... Uttråkade sketongar tycker om att testa gränser. Gå aldrig ner på deras nivå. Då är striden förlorad sedan länge. Att fysiskt läxa upp ungarna är inte heller något vidare att rekommendera eller aktuellt i denna situationen då de enbart kastat glåpord och betett sig spydigt åt.

Föräldrarna till kidsen kanske är helt ovetandes om deras beteenden. Skulle det vara så, hade jag tagit ett snack med dem. Det ligger i första hand ett ansvar hos dem att fostra.

Är det alkisar, missbrukare eller bara allmänt ignoranta och frånvarande föräldrar.. ja, då är det tragiskt och mycket mer komplicerat.

Av LupX

Lite stök har aldrig stört mig personligen. Jag lyckas alltid samla på mig en massa papper och bös som får ligga ett bra tag innan det organiseras till det runda arkivet. Däremot tjocka lager damm, fettfläckar och kladd är ingen hit.

Bidrar med ett något stökigt skrivbord plåtat med en potatis.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/14632840/skrivbord1.jpg

Btw, Tuborg-flaskan är ett mikrofonstativ till zalman-flugan

Av LupX

Läser man runt lite på nätet så verkar det vara extremt dålig kvalité på gummit/plasten. Det finns en hel del trådar där folk skriver om hur guckig scrollen blir redan efter ett år... Låter inget vidare du.

Av LupX

Om du googlar typ, corsair led turns pink after reboot, så hittar du en hel drös med trådar där det konstateras att det är en bugg i Corsair Link. Det kanske finns någon workaround att hitta om du letar.

Där har du svaret på varför din kylare kör på laxrosa. Jag är dock mycket osäker på om det skulle vara orsaken till problemet med att datorn stänger av sig.

Ibland kan det visas en rapport om fel i Action Center. Hittar du inget där så tryck WIN+x och öppna upp Event Viewer (vet inte vad den kallas på svenska.. Händelsegranskare kanske?).
Kolla igenom lite där. Typ Windows logs/System. Det kommer finnas en massa bös där. Så leta upp möjliga klockslag då din dator stängt av sig och se om det finns några felmeddelanden.

Av LupX

Det behövs lite mer info för att kunna hjälpa dig med felsökningen. Läs denna sticky och försök få med något av substans så kanske någon kan hjälpa dig. http://www.sweclockers.com/forum/trad/578039-kranglar-din-dat...

Av LupX

Med erfarenhet av de Finlux 40-tummare vi har på jobbet (jobbar inom offentlig verksamhet som har fattiga upphandlingsavtal) så kan jag inte rekommendera det märket. Nu är det ju inte alls sagt att det gäller alla modeller, men denna kör någon slags touchpanel och riktigt kassa fjärrkontroller.
Uppstarten är grymt långsam och menysystemet känns som att gå i sirap. Men det allra märkligaste är att samtliga apparater konstant tappar kanalinställningarna från stand-by.

Av LupX

Vad kan du råka ut för på DH, ett utannonserat drogfritt event där man pysslar med datorlir, happenings och massa annat sköj?

Hmm, som ovan nämnt, klåfingriga människor som kan sno/sabba något, hjärtarytmier pga överkonsumption av energidryck, körtelfeber eller munsår om du råkar hångla med någon smittad tös/grabb, EP-anfall av strobos i kombination med mental trötthet... Eller råka halka på blött golv på dass och knockas medvetslös över handfatet.

Livet är farligt, men DH borde bjuda på en relativt riskfri upplevelse

Av LupX
Skrivet av Exeo:

Kan vara att du måste ha en xbox kontroll, använder en sån själv och aldrig varit några problem, har testat med en PS3 kontroll men där var det lite bekymmer med vissa knappar och så, och programet för att få ps3 kontrollen att funka var rätt värdelös

Du måste gjort något fel i konfigurationen då. Jag emulerar min ps3-kontroll så att datorn tror det är en xbox-kontroll. Funkar hur bra som helst i samtliga spel med stöd för xbox- eller vanlig handkontroll.

Kör du Better DS3 efter att du installerat Motioninjoy? Mycket bättre optimerat och håller borta den läskiga spywaren.

Av LupX

Hah! Bästa vore ju om det samtidigt kunde sätta en perifer infart med diverse preparat som ger ytterligare en 4D-upplevelse. Typ akut paranoia, yrsel, kräkningar, andningssvårigheter, smärta och ev. välbefinnande om man lirar bra. Och så matar man in olika triggers i typ Doom 3 eller nåt

Av LupX

Testat The Elder Scrolls Online? Det har precis släppts nytt content för end game-lirare.

Vi är ett sjukt trevligt gäng i svenska Ruthless-gillet som lirar pvp/pve i casual och hardcore. I stort sett alltid folk online på TS.

Av LupX

Nonchalera Nombath. Meckar du ihop videos så antar jag att du kommer uttala ditt nick och då fastställa för åskådaren hur du tänkt. Gällande kommentarer från folk in-game, så skit i dessa. Det är ju sällan dessa mobbare bryr sig om du kallas för tryhard eller extrahard. De kommer hitta på något sätt att jävlas oavsett. Lycka till!

Av LupX

Byt lösen och filtrera så att endast MAC-adresser från tillåtna enheter kan ansluta.

Det går ju att ta sig förbi MAC-filtret, men då räknas det ju som ett uppsåtligt intrång jämfört med att någon av dina vänner delat med sig lösenordet som du gett dem.