Inlägg

Inlägg som LupX har skrivit i forumet
Av LupX

En till mammapappabarn-kommentar. Men jag tycker det är helt fel anfallsvinkel på problemet genom att sätta upp tekniska spärrar från internetspelandet. Visst om det är så att han smyger upp mitt i natten och lirar så kanske det hade funkat som en reservplan.

Men huvudproblemet måste lösas genom kommunikation. Jag har själv bröder, stora som små, och att förmynda och leka vuxen kan jag erkänna att jag också gjorde, smart och mogen som jag trodde att jag var... Men det var jag inte, lite lätt efterklokt.

Det ligger till 100% på dina föräldrar att vara "bad cop" och begränsa hans spelande. Du ska inte vara den dryga brorsan som skvallrar. Var istället "good cop" som stöttande och uppmuntrande till vad som finns utanför spelvärlden. Det är en win-win.

Av LupX

Så komiskt med just GTA IV som snabbt tidsfördriv. På PS3 tar det typ 15 min att ladda Får nog skaffa det till pc, hehe. Ingen här som kör MS Röj eller Harpan?

Av LupX

C: TOR (HDD0)
D: MIMER (HDD2)
E: BIG_DADDY (HDD1)
F: LITTLE_SISTER (HDD1)
G: VENOM (HDD0)
H: HUGIN (HDD3)
I: MUNIN (HDD3)

De har döpts efter lite olika teman beroende på när de monterades/byttes ut. Burken heter ONYX

Av LupX

Jag får en känsla utav att 30k var det billiga priset.

Av LupX

Kabel? Wi-fi är för sånt som man kan bära runt och lalla med. Stationärt krävfa kabel

Av LupX

Jag snubblade lite slött in i smartphone-världen med en HTC Desire. Krånglade i ett halvår med att lyckas uppdatera OS. Sen flöt den på fint tills kamera, lampa, högtalare och 3,5 mm-jack började krångla så in i bomben. Div. garantiärenden löste problemen temporärt tills jag tröttnade och uppgraderade till S2an. Stabilare lur får man leta efter!

HTC tappade mig som kund pga av en totalt värdelös Desire och även polares HTC-lurar som krånglade.

Skickades från m.sweclockers.com

Av LupX

Jag ser personligen en fördel av att ha en partition för OS och program/spel och resterande utrymme för lagring.

Då vet jag att det bara är att formatera och installera om på den partitionen med rent OS som resultat. Samt att inga gamla program/spel utan registernycklar skräpar och tar upp utrymme.

Storlek däremot är lite meckigare. Det är ju en praktisk smaksak. Hur mycket kommer du ha installerat där? Räkna lite på det och lägg till en marginal.

Av LupX

För att citera en fiktiv superskurk: "Why so serious?"

Av LupX

Nyfångad, stekt makrill slår det mesta! De små rackarna rensar man bara ur och steker hela. De stora bör man skiva benfria filéer av. Ska det lyxas så paneras det med ägg, mjöl och/eller ströbröd.

Som tillbehör föreslår jag kokt potatis, skirat smör med dill och citron/lime.

Har ni oturen att inte bo nära västkusten så finns det som tur är fiskbilar med någorlunda färsk makrill att tillgå

Av LupX

Jorda katten = Problem solved.

Av LupX

I regel när man hoppar in på en server så hamnar man mitt i matchen. Då spelar det ju ingen roll om du lägger en minut eller två på att fixa utrustningen. Själv så kör jag i princip alltid samma pryttlar till vardera klass, så där spar man ju tid.

Så stressa inte, och kör dina färdigutrustade klasser till nästa bana så kan du spawna tidigt och få tag på ett fordon. Om det nu var det du syftade på med tidspressen

Av LupX
Skrivet av KoSoVaR:

ingen riktig hdd klocka ju :O!

Vadå ingen riktig? Det är ett fungerande urverk sammanfogat med HDD-delar. Lätt sammanfattat = HDD-klocka.

Pent bygge! Inspirerande till ett eget bygge!

Av LupX
Skrivet av sMASKARE:

Du är nästan fyra år sen med din cykeltur iaf.

Det lutar väl snarare åt 6 år för att vara anal

Nice bump förövrigt

Av LupX
Skrivet av m0xzii:

Jag syftar lite på vad Larsioni sa. Han bor ju kvar men skit samma.

Och det är därför jag gör det för jag blir deprimerad för jag inte har ngn tjej. Annars hade jag inte gjort det.

Grabben, även om dina hormoner håller på och slår spratt på din hjärna så bli för all del inte deppig för att du inte har någon tjej! Det är fullt naturligt att längta, men det finns bra mycket värre saker att bli deprimerad utav

Surfa på och lycka till med framtida kvinnfolk!

/LupX - din livscoach i etern.

Av LupX
Av LupX
Skrivet av Crapmind:

Jag gillar datorer minst lika mycket som ni, om inte mer! Det ja menar är varför slänga tusen å åter tusen med pengar på kraft som man aldrig kan utnjytta fullt ut, speciellt inte med amd drivisar idag för så stora crossfire system, pengarna på en sådan dator är snart borta, med tanke på hur fort allt blir "gammalt" idag i denna värld.

Sedan tycker jag oxå att datorn är grymt snygg å grym. Lite fel formulerat av mig i första inlägget..

Skrivet av thunderboy88:

faktiskt undrar jag också ibland varför man slänger ut så mycket cash på en dator...liksom inte datorn som gör dig bra på spelen.

Ur ett rent ekonomiskt perspektiv så kan era åsikter vara korrekta. Mycket cash för mycket kraft som inte kommer 100% till rätta, so far so good.

Men så gör vi en liten jämförelse. Vad går detta bygge ut på? Det är ju ett klart mycket påkostat och imponerande bygge som ändå krävt en hel del tid och arbete i planering, inköp och montering.

Jämför det med att bygga en hotrod vs köpa en Toyota Prius. Inte tusan är det ett praktiskt fordon med komfort, bagageutrymme och snål motor. Men går å andra sidan att visa upp på ett galleri med sköna foton...

Av LupX

Imponerande fästning! Opfor körde lite mindre skala på sin Gött lir på denna servern! I'll be back!

Av LupX

Har läst igenom tråden och är osäker på om det dök upp någon lösning till mitt problem. Jag undrar om det går att få bort Facebook- och Twitterloggorna längst ner i högra hörnet? De dök upp när jag uppgraderade till 3.2.3.

https://dl.dropbox.com/u/14632840/utorrent_fb_tw.JPG

Av LupX

En snabb sökning på Da Internetz gav en av mig personligen en totalt, källkritiskt ogranskad artikel som testar och jämför SSD med mekaniska diskar. eurogamer.net/articles/digitalfoundry-can-ssd-upgrades-boost-ps3-performance

En snabb sammanfattning tyder ju på att du kan göra vinster i installation- och laddtider med SSD. Men det poängteras samtidigt att det är pärlor åt svin att köpa den hetaste SSD'n då PS3 ändå inte stödjer de hetaste funktionerna.

Så en begagnad SSD eller en äldre stabil modell är att satsa på?

Själv gasar jag tills det rasar med min 320GB-snurra.

Av LupX

Intygar det azmodan säger!

I regel så innehåller det glycerol för att huden inte ska torka ut och spricka. Den kommer lägga sig som en hinna på prollen.