Artiklar

Artiklar skrivna av Dinoman
48

Testpilot: 1More H1707 – Hifi-lurar till överkomligt pris

Uppstickaren 1More utmanar marknaden och siktar högt med hörlurarna H1707, som sticker ut genom tre säregna högtalarelement. Testpiloten Daniel "Dinoman" Ördén sätter paret på prov!

61

Testpilot: Toshiba X300 – mekanisk hårddisk med 10 TB lagringsutrymme

När minnespriserna sjunker och SSD-lagring blir allt vanligare är det lätt att undra om hårddisken fortfarande har en plats i entusiastens dator. Testpiloten "Dinoman" tar reda på svaret.

49

Testpilot: Logitech MX518 Legendary – en mäktig återkomst

Retrotrenden är i full sving och företagen är i kapplöpning om att återuppliva gamla varumärken. Logitech är inte sämre och gör ett imponerande försök med nygamla MX518.

56

Testpilot: Plantronics RIG 800HD – trådlöst headset med Dolby Atmos

Trådlöst spelheadset med många intressanta funktioner samt medföljande kod för Dolby Atmos. Testpiloten Dinoman gör en djupdykning i vad Plantronics har att erbjuda med nya RIG 800HD.

25

Testpilot: Philips 276E8VJS – 4K UHD för den med begränsad budget

Tiden då 4K UHD var nästa stora steg i upplösningsdjungeln är förbi, något Philips visar med sin nya modell 276E8VJS. Följ med testpiloten Dinoman när han undersöker vad den går för.

53

Testpilot: AOC C24G1 – välvd 24-tumsskärm med Freesync och 144 Hz

Testpiloten Dinoman ger sig i kast med något av det senaste som AOC har att erbjuda, i form av företagets nya 24-tumsskärm C24G1.

32

Testpilot: Ergotech Freedom Arm - flexibelt bordsfäste för datorskärmen

Bildskärmsstativ kan ofta lämna mycket att önska när det kommer till form och funktion. Testpiloten Snorjaers tittar närmare på vad Ergotech erbjuder för att förbättra situationen.

16

Testpilot: Omen X by HP 17

Omen X är det mest påkostade HP erbjuder i segmentet för bärbara speldatorer, med högpresterande grafikkort och processor. Testpiloten "Snorjaers" tar en närmare titt.

23

Testpilot: AOC G2590PX

Testpiloten Snorjaers utvärderar vad AOC har att erbjuda i sin nya uppställning av bildskärmar för spel. För dagens omgång handlar det om en billigare variant, med AMD Freesync i upp till 144 Hz.

26

Testpilot: Shark Gaming Esport Edition

Testpiloten "Snorjaers" tar sig en ordentlig titt på vad Shark Gaming har att erbjuda när det kommer till färdigbyggda datorer, med modellen Shark Gaming Esports Edition.

17

Testpilot: Synology DS418J

Testpiloten Snorjaers ger sig i kast med seriös nätverkslagring med Synologys DS418J, företagets senaste värstingmodell i den prispressade J-serien.